» » » » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα στο EURO 2012: Αγγλία – Ιταλία

betcatalog.gr Τα πάντα για το πάμε στοίχημα 
 

Προγνωστικά πάμε στοίχημα στο EURO 2012: Αγγλία – Ιταλία

Γήπεδο: NSK Olimpijs’kyj (Κίεβο), Χωρητικότητα: 70050
Προϊστορία: 7-6-9


ΑΓΓΛΙΑ (6η): Είχε καλές στιγμές αλλά δεν εντυπωσίασε στο 1-1 με τη Γαλλία, στο ματς με τη Σουηδία έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο 3-2 με τη Σουηδία, όταν βρέθηκε να χάνει στο 59 με 1-2, ενώ έκλεισε τους αγώνες της πρώτης φάσης με το 1-0 απέναντι στην Ουκρανία, αφήνοντας απέξω τη δεύτερη συνδιοργανώτρια και τερματίζοντας πρώτη στον όμιλό της. Καθοριστική η επιστροφή του Ρούνεϊ μετά την τιμωρία του, που με κοντινή κεφαλιά (48’) πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Όπως όλα δείχνουν ο Χόντγκσον θα προτιμήσει και απόψε για την κορυφή το επιθετικό δίδυμο της Μαν. Γιουν, Ρούνεϊ-Γουέλμπεκ. Η Αγγλία φτάνει για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του EURO και ελπίζει φέτος να είναι η μεγάλη της ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία της, αν και οι μπουκ δεν την πιστεύουν και πολύ (10,00 Bwin). 

 



Πολλά δημοσιεύματα στην Αγγλία ανάφεραν ότι ο Χόντγκσον πρέπει να συμβουλευτεί τον προκάτοχο του, Καπέλο, αλλά ο ίδιος σε συνέντευξη του δήλωσε ότι δε χρειάζεται συμβουλές, αφού πιστεύει ότι η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ρούνεϊ, που ελπίζει στην πρόκριση, ενώ εξήρε το ομαδικό πνεύμα που δείχνουν όλοι οι συμπαίχτες του. Ο Καπέλο πάντως, που ήταν στο πάγκο της εθνικής Αγγλίας μέχρι τον Φεβρουάριο, δήλωσε (με λίγο κακία) ότι η Αγγλία δεν έχει το επίπεδο να φτάσει στον τελικό, ακόμα και αν προκριθεί απόψε. Τα 7 από τα 10 τελευταία ήταν under.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0


Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μαν. Σίτι), Γκριν (Γουέστ Χαμ), Μπάτλαντ (Τσέλτεναμ)
Αμυντικοί: Κόουλ (Τσέλσι), Τέρι (Τσέλσι), Τζόνσον (Λίβερπουλ), Λεσκότ (Μαν. Σίτι), Τζόνσον (Λίβερπουλ), Κέλι (Λίβερπουλ), Μπέινς (Έβερτον), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Τζόουνς (Μαν. Γιουνάιτεντ)
Μέσοι: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Γιάνγκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Μίλνερ (Μαν. Σίτι), Πάρκερ (Τόττεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντάουνινγκ (Λίβερπουλ), Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ)
Επιθετικοί: Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Γουέλμπεκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Κάρολ (Λίβερπουλ), Ντεφόε (Τόττεναμ)



ΙΤΑΛΙΑ (12η): Αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τους πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου, Ισπανούς και πήρε δίκαια το 1-1. Αν δεν ήταν επιπόλαιος ο Μπαλοτέλλι ίσως μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη. Την ισοφάριση ο Ντι Νατάλε. Στο δεύτερο ματς με την Κροατία ήταν σαφώς καλύτερη αλλά δεν άντεξε όταν πίεσαν οι Κροάτες και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο 20λεπτο, παίρνοντας έτσι το δεύτερο συνεχόμενο 1-1 στη διοργάνωση. Οι Ιταλοί είχαν ανοίξει το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Πίρλο στο 39’. Πριν το τρίτο και καθοριστικό ματς ο Πραντέλι είχε δηλώσει ότι η ομάδα του θα περάσει, αφού ήταν σίγουρος ότι η Ιταλία θα κέρδιζε την Ιρλανδία και οι Ισπανοί τους Κροάτες και τελικά δικαιώθηκε με το 2-0 απέναντι στην ομάδα του Τραπατόνι, τερματίζοντας 2η πίσω από την Ισπανία. Ο Μπαλοτέλλι έγραψε το τελικό 2-0 με ωραίο γυριστό σουτ, ενώ σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και ο Κασάνο. Αξιοσημείωτο για τον Μπαλοτέλλι ότι, αν ξεκινήσει βασικός, θα έχει αρκετές αναμετρήσεις με τους δύο συμπαίκτες του στη Μαν. Σίτι, Χαρτ και Λεσκότ. Οι Ιταλοί βρίσκονται στους «8» της διοργάνωσης για 6η φορά, έχοντας πάρει την πρόκριση για τους «4» στις τέσσερις από τις πέντε περιπτώσεις. Έχει 6 στα 8 no goal και 6 στα 7 τελευταία under. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός, Κιελίνι. Στη θέση του ο συμπαίχτης του στη Γιουβέντους, Μπονούτσι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (ΠΣΖ), Ντε Σάνκτις (Νάπολι)
Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαρζάλι (Γιουβέντους), Αμπάτε (Μίλαν), Μάτζιο (Νάπολι), Ογκμπόνα (Τορίνο), Μπαλτζαρέτι (Παλέρμο),
Μέσοι: Πίρλο (Γιουβέντους), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τζιακερίνι (Γιουβέντους), Τιάγκο Μότα (ΠΣΖ), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Νοτσερίνο (Μίλαν), Ντιαμάντι (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Μπαλοτέλλι (Μαν. Σίτι), Κασάνο (Μίλαν), Μπορίνι (Ρόμα), Τζιοβίνκο (Πάρμα)


ΠΡΟΤΑΣΗ: «Σφιχτό» ματς περιμένουμε απόψε στον τελευταίο προημιτελικό. Η Ιταλία, αν και ξεκίνησε τη διοργάνωση με προβλήματα, απέδειξε ότι μπορεί και στα δύσκολα, αλλά η Αγγλία με τον Ρούνεϊ στη σύνθεση της είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα. Άσος στο 2.80 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση