» » » » » 20 μύρια συν τους Τζιοβίνκο και Μάτρι...

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


20 μύρια συν τους Τζιοβίνκο και Μάτρι...
Ο Έντισον Καβάνι με δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα ύψωσε... απαγορευτικό στους υποψήφιους μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την Γιουβέντους, που ετοιμάζει πρόταση για να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό άσο.


Ο επιθετικός της Νάπολι είχε δηλώσει πολύ χαρούμενος στην ομάδα  και ότι θέλει να παραμείνει και  την φετινή σεζόν παίκτης της. Πληροφορίες όμως από την Ιταλία αναφέρουν πως η Γιουβέντους  θέλει να συμφωνήσει πρώτα με την  Νάπολι στο οικονομικό και μετά θεωρεί πως θα τα βρει και με τον παίκτη. Ετοιμάζει λοιπόν πρόταση 20 εκ. ευρώ και φέρεται να είναι διατεθειμένη να δώσει και έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να πείσει την διοίκηση της Νάπολι. Οι Τζιοβίνκο και Μάτρι, όπως αναφέρει το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", είναι τα δύο πρώτα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.



Η διοίκηση της Γιουβέντους  είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα  προκειμένου να δει τον Ουρουγουανό άσο ντυμένο στα "ασπρόμαυρα", προκειμένου να αποκτήσει έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς σε όλο τον κόσμο. Μένει να δούμε μόνο αν το ρεπορτάζ είναι αληθινό ή προϊόν φαντασίας...
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση