» » » » » » » Προγνωστικά στο EURO 2012: Ελλάδα – Ρωσία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο EURO 2012: Ελλάδα – Ρωσία

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion Narodowy, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 58145
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-5-4

ΕΛΛΑΔΑ (15η): Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εθνική μας στο ματς με την Τσεχία, αφού στο 6' ήδη βρισκόταν πίσω με 0-2. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης είχε ο Χολέμπας που δε μάρκαρε την αριστερή πλευρά από όπου προήλθαν και τα δύο γκολ, αλλά και ο Χαλκιάς ο οποίος δεν κατάφερε να αποσοβήσει το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε. Μάλιστα ο "τραγικός" πορτιέρο μας, 15 λεπτά αργότερα, "εφηύρε" έναν τραυματισμό κάπου μεταξύ ποδιού και μέσης (ούτε αυτός φάνηκε να ξέρει που τραυματίστηκε) και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον σαφώς πιο φερέγγυο Σηφάκη. Η Ελλάδα περιόρισε τους Τσέχους και πέτυχε γκολ στο 44' με την κεφαλιά του Φωτάκη, αλλά ο επόπτης λανθασμένα το ακύρωσε ως οφσάιντ.




 Μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσε με τον Γκέκα στο 53' μετά από λάθους του Τσεχ, που έστρωσε τη μπάλα στα πόδια του Έλληνα επιθετικού, αλλά στη συνέχεια έπαιξε ανορθόδοξα και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση με τις... γιόμες του Κατσουράνη, που δυστυχώς έβρισκαν τον (επίσης) τραγικό Σαμαρά. Φάνηκε ότι έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού της κάτι που αν ο Σάντος δεν το βελτιώσει θα μας κοστίσει ακριβά κόντρα στους Ρώσους. Παρά το δύσκολο έργο της απόψε, η Ελλάδα κρατάει την τύχη της στα... πόδια της, αφού με νίκη περνάει αυτή στην επόμενη φάση, ασχέτως τι θα γίνει στο άλλο ματς. Ο Κατσουράνης, που αγωνίστηκε ως σέντερ μπακ στο τελευταίο παιχνίδι, θα επιστρέψει στα χαφ, ενώ παρτενέρ του Κυρ. Παπαδόπουλου θα είναι ο Παπασταθόπουλος που επιστρέφει από τιμωρία. Πάντως είναι απορίας άξιο γιατί ο Σάντος πήρε το Μαλέζα στην αποστολή, αφού τη στιγμή που τον χρειαζόταν προτίμησε να βάλει σε ρόλο κεντρικού αμυντικού τον κεντρικό μέσο της ομάδας. Θα μπορούσε να αφήσει το παλικάρι στην Ελλάδα να κάνει διακοπές στο κάτω-κάτω! Ο Σηφάκης θα αντικαταστήσει τον "τραυματία" Χαλκιά, ενώ πιθανή είναι και η αλλαγή στο αριστερό άκρο, με τον Τζαβέλα να παίρνει τη θέση του Χολέμπας. Μπροστά θα αγωνιστεί με τριπλέτα τους Σαλπιγγίδη, Γκέκα και τον Σαμαρά. Έχει μία νίκη στα τελευταία 7, ενώ από τα 8 τελευταία τα 7 ήταν γκολ-γκολ. Συνάντησε τη Ρωσία και στα δύο προηγούμενα EURO που συμμετείχε, με τους Ρώσους να κερδίζουν και στις δύο περιπτώσεις (2-1 Πορτογαλία 2004, 1-0 Αυστρία 2008), ενώ συνολικά σε 10 αναμετρήσεις έχει μόλις μία νίκη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1


Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Άρης), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Παλέρμο)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Werder Bremen), Κυρ. Παπαδόπουλος (Schalke), Αβρ. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλας (Monaco)
Μέσοι: Μάκος (ΑΕΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟ), Καραγκούνης (ΠΑΟ), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός)
Επιθετικοί: Φορτούνης (Kaiserslautern), Σαμαράς (Celtic), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Samsunspor), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Μήτρογλου (Ατρόμητος)




ΡΩΣΙΑ (13η): Αν και οι Πολωνοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, η Ρωσία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Τζαγκόεφ να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στη διοργάνωση, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Αρσάβιν. Η Πολωνία πίεσε και στην αρχή του δευτέρου μέρους και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ στη συνέχεια απειλήθηκε περισσότερο παρά απείλησε. Έφτασε πλέον τους 4 βαθμούς και σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού με νίκη ή με ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση. Ακόμα και η ήττα την βολεύει για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αρκεί το άλλο παιχνίδι να λήξει ισόπαλο. Αμφίβολος αμυντικός Ζιρκόφ, σίγουρα εκτός ο επιθετικός Κοκόριν. Μετράει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 8 ματς με την Ελλάδα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0


Τερματοφύλακες: Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μαλαφέεφ (Ζενίτ), Σούνιν (Ντιναμό Μόσχας)
Αμυντικοί: Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ανιουκόφ (Ζενίτ), Ζιρκόφ (Ανζί Μαχατσκάλα), Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σαρόνοφ (Ρουμπίν Καζάν), Γκρανάτ (Ντιναμό Μόσχας), Ναμάμπκιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Μέσοι: Ντενίσοφ (Ζενίτ), Σιρόκοφ (Ζενίτ), Ζιριάνοφ (Ζενίτ), Σεμσόφ (Ντιναμό Μόσχας), Ιζμαΐλοφ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκλουσάκοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μόσχας)
Επιθετικοί: Αρσάβιν (Ζενίτ), Κερζάκοφ (Ζενίτ), Παβλιτσένκο (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας), Πογκρέμπνιακ (Φούλαμ)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Θα θέλαμε πολύ να λέγαμε πως η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα θα μας διάψευδε. Πιο πιθανό είναι να σκοράρουν αμφότερες, αφού το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ρώσων μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες στην Ελλάδα. Για την επίθεση τους τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Γκολ-γκολ στο 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση