» » » » » » » Προγνωστικά στο EURO 2012: Τσεχία – Πολωνία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο EURO 2012: Τσεχία – Πολωνία

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion Miejski (Βρότσλαβ),ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 42771
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-3

ΤΣΕΧΙΑ (27η): Ιδανικό το ξεκίνημα για τους Τσέχους στο ματς με την Ελλάδα, αφού στο 3' ο Γίρασεκ βρέθηκε μόνος στην επίθεση και άνοιξε το σκορ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πιλάρ σκόραρε με προβολή μετά από ασίστ του Γκεμπρέ Σελασιέ. Στάθηκαν τυχεροί στο 44' όταν ακυρώθηκε ως οφσάιντ κανονικό γκολ της Ελλάδας, αλλά στο 53' η τύχη τους γύρισε την πλάτη με τον Γκέκα να σκοράρει μετά από ασθενή απόκρουση του Τσεχ. Έριξε πολύ το ρυθμό της στη συνέχεια αλλά η Ελλάδα ήταν ακόμα πιο κακή οπότε το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της αλλά το μόνο που κρατάει είναι το θετικό αποτέλεσμα. Βαρόμετρο η απόδοση του Ροσίτσκι στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά το ίδιο θετική ήταν και η συμμετοχή των Πιλάρ και Γίρασεκ.




Ο Μπάρος που προτιμήθηκε στην κορυφή της επίθεσης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Το θετικό για την Τσεχία είναι ότι μετά την ισοπαλία στο Ρωσία-Πολωνία μπορεί να πετύχει την πρόκριση και με ισοπαλία και με νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί, όπως μπορεί να συμβεί και με την ισοπαλία αν κερδίσει η εθνική μας τους Ρώσους. Προέρχεται από 5 σερί γκολ-γκολ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Λαστούβκα (Ντνίπρο), Ντρόμπνι (Αμβούργο)
Αμυντικοί: Γκεμπρέ Σελασιέ (Σλόβαν Λίμπερετς), Κάντλετς (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σουτσί (Σπαρτάκ Μόσχας), Χούμπνικ (Χέρτα), Σίβοκ (Μπεσικτάς), Ραϊτοράλ (Βικτόρια Πλζεν), Λιμπέρσκι (Βικτόρια Πλζεν)
Μέσοι: Ρέζεκ (Ανόρθωση), Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Πετρσέλα (Βικτόρια Πλζεν), Πλασίλ (Μπορντό), Πίλαρ (Viktoria Plzen), Χούμπσμαν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κολάρα (Βικτόρια Πλζεν), Γίρασεκ (Βόλφσμπουργκ), Νταριντά (Βικτόρια Πλζεν)
Επιθετικοί: Νέσιντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπάρος (Γαλατάσαραϊ), Πέκχαρτ (Νυρεμβέργη), Λάφατα (Γιάμπλονετς)




ΠΟΛΩΝΙΑ (62η): Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο οργανωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της, αλλά δέχτηκε γκολ στο 37' από στημένη φάση. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει με την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπλαστσικόφσκι στο 57'. Έτρεξε αρκετά στη συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω μένοντας έτσι στο 1-1 (δεύτερο σερί) ως το τέλος. Ακούραστος ο Λεβαντόφσκι που κυνηγούσε μπαλιές μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνολικά η ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο και κινήθηκε πολύ καλύτερα με την προώθηση στα άκρα των Ομπράνιακ και Μπλαστσικόφσκι, παρά με τα πέντε χαφ στο κέντρο που χρησιμοποίησε ο Σμούντα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλει μόνο νίκη απόψε για να προκριθεί στους "8" και το κλίμα στην ομάδα, αλλά και στα ΜΜΕ της χώρας, δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αμφίβολοι ο αμυντικός Περκίς και οι μέσοι Πολάνσκι και Ντούτκα. Επιστρέφει από την τιμωρία του ο τερματοφύλακας Τσέζνι. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία, ενώ έχει μία μόλις ήττα στα τελευταία 14. 6 από τα τελευταία 7 ήταν under.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0


Τερματοφύλακες: Τσέζνι (Άρσεναλ), Σαντομιέρσκι (Γιαγκελόνια), Τιτόν (Ρόντα)
Αμυντικοί: Μπένις (Βέρντερ), Βοϊτκόβιακ (Λεχ Πόζναν), Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Βασιλέφσκι (Άντερλεχτ), Βαβζίνιακ (Λέγκια Βαρσοβίας), Περκίς (Σοσό), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ)
Μέσοι: Ντούτκα (Οσέρ), Μάτουστσικ (Φορτ. Ντίσελντορφ), Πολάνσκι (Μάιντς), Ρίμπους (Τέρεκ), Ομπράνιακ (Μπορντό), Μουράφσκι (Λεχ Πόζναν), Μπλαστσικόφσκι (Ντόρτμουντ), Μιερζεγέφσκι (Τραμπζονσπόρ), Βόλσκι (Λέγκια Βαρσοβίας), Γκροσίτσκι (Σίβασπορ)
Επιθετικοί: Μπρόζεκ (Σέλτικ), Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ), Σόμπιεχ (Αννόβερο)

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Πολωνία έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο κόντρα στους Ρώσους και παρά τη νίκη των Τσέχων είναι λογικά το φαβορί στην αναμέτρηση. Τόσο λόγω έδρας όσο και από πλευράς ανεβασμένου ηθικού. Διπλό στο 2.20 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση