» » » » Μέχρι το 2017 στην Σίτι ο Μαντσίνι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μέχρι το 2017 στην Σίτι ο Μαντσίνι
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος  από την Μάντσεστερ Σίτι οφείλεται πολύ και στον τεχνικό των "πολιτών", Ρομπέρτο Μαντσίνι, που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Μάντσεστερ για τα επόμενα πέντε χρόνια.


Ο Ιταλός προπονητής κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της  ομάδας το 2009, όταν και αντικατέστησε  τον Μαρκ Χιουζ και καθώς φαίνεται θα βρίσκεται εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Οι διοικούντες ου συλλόγου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Ιταλό και του πρότειναν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, το οποίο και απεδέχθη.



Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έδειξε ενθουσιασμένος από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και δήλωσε έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που τον περιμένουν. " Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραμείνω στη Σίτι για ακόμη πέντε χρόνια. Μας δίνεται μία τεράστια ευκαιρία να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας φανταστικός σύλλογος και ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις που μας περιμένουν" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση