betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Όχι στο... χρυσάφι από Ντελ Πιέρο
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέρριψε την προσφορά των 10 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, που του πρόσφερε η Μουάνγκ Τονγκ Γιουνάϊτεντ από την Ταϊλάνδη και βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.


Ο Ιταλός επιθετικός είχε συνάντηση  τις προηγούμενες ημέρες μ τους ανθρώπους  της Ταϊλανδέζικης ομάδας, αλλά δεν πείστηκε από το πρότζεκτ, αλλά ούτε και από το χρηματικό αντίτιμο που του πρόσφεραν οι διοικούντες της Μουάνγκ Τονγκ και έτσι απέρριψε την προσφορά των 10 εκ. ευρώ για την επόμενη διετία. Μέσα στην πρόταση της Ταϊλανδέζικης ομάδας υπήρχε και σχετικός όρος, ώστε ο Ιταλός να έχει το 100% των δικαιωμάτων από την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του, αλλά ούτε και αυτό στάθηκε ικανό να πείσει τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.




Ο μεγάλος αρχηγός της  Γιουβέντους δεν έχει κρύψει κατά το παρελθόν ότι θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της  Αμερικής, έχοντας πολύ ψηλά στην εκτίμησή του τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι Αμερικάνοι από την πλευρά τους δεν θα έλεγαν όχι στην προοπτική συνεργασίας με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αλλά θα πρέπει πρώτα να "σπάσουν" ένα από τα τρία μεγάλα συμβόλαια(Μπέκαμ, Ντόνοβαν, Ρόμπι Κιν) που έχουν στην ομάδα.


Αυτό από μόνο του καθιστά  πολύ δύσκολη την μετακίνηση του  Ντελ Πιέρο στο πρωτάθλημα της Αμερικής, αλλά δεν φαίνονται να συμβαίνει το ίδιο και με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ο μάνατζερ του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Στέφανο Ντελ Πιέρο, φέρεται να περιμένει βασιλική πρόταση από την Φλαμένγκο, που ίσως πείσει τον Ντελ Πιέρο να μετακομίσει στην Βραζιλία.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση