» » » » » Πιστός στην Σίτι ο Μπαλοτέλι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Πιστός στην Σίτι ο Μπαλοτέλι
Η καταπληκτική εμφάνιση του  Μπαλοτέλι στον ημιτελικό του Euro με την Γερμανία σε συνδυασμό με την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχουν κάνει πολλές ομάδες από... διάφορα μέρη του κόσμου να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.



Με την εμφανίσεις του  στο Euro, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει αυξήσει σημαντικά τις μετοχές του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και την επόμενη ημέρα, υπήρξαν πολλές ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του μάνατζέρ του, ώστε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Πάντως ο ατζέντης του Ιταλού στράϊκερ, Μίνο Ράϊόλα, επιβεβαίωσε γι' ακόμα μία φορά πως ο παίκτης δεν παραχωρείται από την Μάντσεστερ Σίτι, αφού επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα.



"Από το βράδυ της Πέμπτης και έπειτα έχω δεχθεί πολλές προτάσεις από την Κίνβα, την Αφρική, τις ΗΠΑ και από άλλα μέρη του πλανήτη, τα οποία δε γνώριζα καν ότι υπάρχουν», είπε αστειευόμενος ο Ραϊόλα για να συνεχίσει: "Ο Μάριο, ωστόσο, είναι ξεκάθαρος. Θέλει να μείνει για τρία με τέσσερα χρόνια τουλάχιστον στην Αγγλία. Είναι μόλις 21 ετών και η επόμενη σεζόν θα είναι μόλις η τρίτη του στην Πρέμιερ Λιγκ".
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση