» » » » » Ανατροπή σκηνικού με Σίγκουρτσον

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ανατροπή σκηνικού με Σίγκουρτσον
Και εκεί που όλα φάνταζαν... ιδανικά για τον γάμο της Λίβερπουλ  με τον Γκίλφι Σίγκουρτσον, την τελευταία στιγμή ο παίκτης "κλότσησε" και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στην Τότεναμ.


Σύμφωνα με πηγές από το "νησί", ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Τότεναμ και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία της αγγλικής ομάδας με την Χόφενχάϊμ. Τον τελευταίο καιρό ο παίκτης απασχόλησε έντονα την Λίβερπουλ και οι δύο πλευρές ήταν έτοιμες να συμφωνήσουν.




Ο τεχνικός των "κόκκινων", Μπρένταν Ρότζερς, είχε πολύ καλή σχέση με τον Ισλανδό διεθνή, αφού ο τελευταίος αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα της Σουόνσι, της οποίας προπονητής ήταν ο Ρότζερς. Ο παίκτης μετά την αποχώρηση του Άγγλου τεχνικού από την Σουόνσι, αρνήθηκε την πρόταση της αγγλικής ομάδας και βρέθηκε μία ανάσα από την Λίβερπουλ.


Κάπου εκεί όμως φαίνεται να μπήκε στο παιχνίδι και η Τότεναμ ,που έκανε μεγαλύτερη προσφορά στην γερμανική Χόφενχάϊμ και προσέφερε στον παίκτη συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας και υψηλότερων αποδοχών. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σύλλογος από το Λονδίνο θα αποζημιώσει με 8 εκατομμύρια λίρες τους Γερμανούς προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του διεθνούς άσου.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση