betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Κοντά σε Τζέκο η Μίλαν
Μετά την φυγή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά και την εισροή ζεστού χρήματος στα ταμεία της, η Μίλαν αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του, με τον Έντιν Τζέκο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.


Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει  οι επαφές ανάμεσα στην Μίλαν και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που δηλώνει πως η άφιξη του πελάτη του στο Μιλάνο είναι πολύ πιθανή. "Θα άρεσε στον Έντιν να αγωνιστεί στη Serie A με τη Μίλαν. Η μεταγραφή του στο Μιλάνο είναι πολύ πιθανή. Υπάρχουν συζητήσεις και συνεχίζονται. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες", ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Βόσνιου ποδοσφαιριστή για να συμπληρώσει: "Ο Τζέκο είναι ιδανικός να διαδεχθεί το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η Μίλαν θα είναι μία φανταστική ευκαιρία για αυτόν, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να κάνουμε υπομονή".



Στην συνέχεια ο μάνατζερ του επιθετικού της Μάντεστερ Σίτι, Σεντ Σούσιτς, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν οι οπαδοί της Μίλαν θα πρέπει να είναι αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση του deal, τονίζοντας: " Ναι, μπορούν να ελπίζουν. Η Μίλαν χρειάζεται έναν αντικαταστάτη του Ιμπραΐμοβιτς και πιστεύω πως θα συνεχίσει την προσπάθεια για τον πελάτη μου. Αν έπρεπε να δώσω ποσοστά, θα έλεγα πως είναι κοντά στο 70% η πιθανότητα να έρθει στην Ιταλία".
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση