» » » » » » Κάτοικος Παρισιού και ο Ιμπραϊμοβιτς

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κάτοικος Παρισιού και  ο Ιμπραϊμοβιτς
Το μεγαλύτερο... deal του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, αφού ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι και με την βούλα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Στα 13 εκ. ευρώ οι απολαβές του Σουηδού.


Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές του μάνατζερ του Ιμπραϊμοβιτς με την πλευρά της γαλλικής ομάδας ήταν συνεχείς και ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει η τελική συμφωνία. Τελικά αυτή επήλθε, με τον Σουηδό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, με ετήσιες απολαβές 13 εκ. ευρώ.




Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε  με δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, όταν του απεύθυναν σχετική ερώτηση. "Ναι μπορώ να το πω πλέον με σιγουριά. Ο Ζλάταν είναι παίκτης της Παρί. Ολοι είμαστε πολύ χαρούμενοι και την Τετάρτη θα υπάρξουν όλες οι τυπικές λεπτομέρειες" τόνισε χαρακτηριστικά.


Οι βαθύπλουτοι Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη μεταγραφή στο φετινό καλοκαίρι και δεν δίστασαν να αναλάβουν και τα χρέη της εφορίας, που θα ακολουθήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ είναι έτοιμος να θεσπίσει ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο το ΦΠΑ όσων έχουν εισόδημα πάνω από 1 εκ. ευρώ θα φτάνει το 75%. Έτσι λοιπόν, αν περάσει αυτός ο νόμος, θα είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν και περίπου 27 εκ. ευρώ για τα τρία έτη που ο Ιμπραϊμοβιτς θα είναι κάτοικος Παρισιού.

www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το pame stoixima
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση