» » » » » Μόντριτς μέσω... Κακά

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μόντριτς μέσω... Κακά
Στην Μαδρίτη είναι  ευρέως γνωστό ότι ο Λούκα Μόντριτς αποτελεί τον στόχο του Ζοσέ Μουρίνιο για την μεσαία γραμμή, αλλά για να αποκτηθεί θα πρέπει να πουληθεί ο Κακά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία.


Ο πρόεδρος της "βασιλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, διαμήνυσε στον Ζοσέ Μουρίνιο ότι για να αποκτηθεί ο Λούκα Μόντριτς, θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα ο Κακά, αφού δεν υπάρχει το ρευστό που χρειάζεται για τη μεταγραφή του Κροάτη άσου. Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο, καταλαβαίνει τις δυσκολίες και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να φέρει τον Μόντριτς στην Μαδρίτη.




Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Κακά, ώστε να του μεταφέρει  ότι δεν υπολογίζεται και να τον  προτρέψει να βρει ομάδα. Σίγουρα  ο Βραζιλιάνος δεν έχει πείσει με την παρουσία του στην Ρεάλ και οι λόγοι που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον θέλει στο ρόστερ του δεν είναι μόνο οικονομικοί, αλλά και αγωνιστικοί.


Οι διοικούντες της  Ρεάλ ευελπιστούν ότι από την πώληση του Κακά θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 25 εκ. ευρώ, ενώ θα ξεφορτωθούν και το βασιλικό του συμβόλαιο (9εκ ευρώ ανά έτος), ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις τόσο στο θέμα του Κακά, όσο και στο θέμα του Μόντριτς.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση