» » » » » Ανακοινώθηκε ο Τιάγκο Σίλβα, ακολουθεί ο "Ίμπρα"

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ανακοινώθηκε ο Τιάγκο Σίλβα, ακολουθεί ο "Ίμπρα"
Και επίσημα παίκτης της  Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον ο Τιάγκο Σίλβα, αφού η μεταγραφή του ανακοινώθηκε τόσο από τους "ροσονέρι", όσο και από την διοίκηση της Παρί. Ακολουθεί ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που τα "έχει" με τους διοικούντες της ιταλικής ομάδας.




Ο Βραζιλιάνος αμυντικός  είναι πλέον Παριζιάνος με κάθε επισημότητα, αφού παρά τις αρνήσεις του μάνατζερ του για συμφωνία με την Παρί, ήρθε η ανακοίνωση της Μίλαν για να τον προδώσει. Πρώτοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή οι Ιταλοί και μετά ακολούθησαν οι Γάλλοι, όπου έβγαλαν στην φόρα όλες της λεπτομέρειες της συμφωνίας. Η Μίλαν λοιπόν έβαλε στα ταμεία της 45 εκ. ευρώ για να αφήσει τον Τιάγκο Σίλβα να φύγει για το Παρίσι, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, με ετήσιες απολαβές πάνω από 7εκ. ευρώ, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 9 εκ, σε περίπτωση που η Παρί επιτύχει τους στόχους της.


Στο δρόμο που χάραξε ο  Τιάγκο Σίλβα, αναμένεται να βρεθεί τις  επόμενες ημέρες και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σουηδός ήθελε(και θέλει) να παραμείνει στην Ιταλία και την Μίλαν, αλλά με την οικονομική πολιτική που πορεύονται φέτος οι "ροσονέρι"... αναγκάζεται να μετακομίσει στην Γαλλία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταγραφή που θα κοστίσει στους Παριζιάνους κοντά στα 20 εκ. ευρώ, ενώ οι απολαβές του Σουηδού θα βρίσκονται στα 14 εκ. ευρώ ετησίως. Με αυτό το συμβόλαιο ο Σουηδός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης σε ολόκληρο τον κόσμο, πίσω από τον Σάμουελ Ετό.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση