» » » » » Έκλεισε Όσκαρ η Τσέλσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Έκλεισε Όσκαρ η Τσέλσι
Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Όσκαρ, αφού οι "μπλε" τα βρήκαν σε όλα με την Ιντερνασιονάλ και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού Βραζιλιάνου.


Τι και αν έχει αποκτήσει  ήδη δύο επιτελικούς χαφ(Μαρίν, Αζάρ) η Τσέλσι, τι και αν ο προπονητής των "μπλε", Ρομπέρτο Ντι Ματέο, είχε τονίσει πως η ομάδα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μόνο εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό... Τίποτα από αυτά δεν σταμάτησε τους Λονδρέζους, που είναι μία ανάσα από τον Όσκαρ.




Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Βραζιλία, έχει ήδη έξι συμμετοχές με την "σελεσάο", ενώ σε λίγες ημέρες θα βρεθεί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Λονδίνο, όντας μέλος της Ολυμπιακής ομάδας. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πει το "ναι" στην Τσέλσι, αφού ποτέ δεν είχε κρύψει πως το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί στην Ευρώπη.


Ακόμα δεν έχουν γίνει  γνωστά τα ακριβή ποσά της μεταγραφής, με τα Βραζιλιάνικα μέσα να τονίζουν ότι  το κόστος θα φτάσει κοντά στα 30 εκ. λίρες, ενώ αυτά της Αγγλίας να αναφέρουν πως η Ιντερνασιονάλ θα πάρει γύρω στα 22 εκ. λίρες. Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και η Τότεναμ, αλλά οι απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ, ανάγκασαν τους "πετεινούς' να κάνουν πίσω. Αν όχι μέσα στην ημέρα, τότε ίσως αύριο να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση