» » » » » Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Προκριματικά Champions League

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Προκριματικά Champions League
19:00 ΜΠΑΤΕ  ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΒΑΡΝΤΑΡ


Κατακτώντας το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Λευκορωσία, η Μπάτε συμμετάσχει στα προκριματικά της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης για 6η φορά, έχοντας προκριθεί στους ομίλους τα προηγούμενα χρόνια δύο φορές. Πέρυσι έδωσε 12 ευρωπαϊκούς αγώνες (μαζί με τα προκριματικά), αλλά στους ομίλους, κόντρα σε Μπάρτσα και Μίλαν, που να πας; Στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόνη πρώτη, αν και μέσα στον Ιούλιο δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη (0-2-1). Η Βαρντάρ βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, με το πρωτάθλημα να ξεκινάει το επόμενο Σ/Κ, ενώ ως πρωταθλήτρια στη γείτονα χώρα, έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα ένα τίτλο στο παλμαρέ της κατακτώντας το Σούπερ Καπ (29/07). Η Μπάτε είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα και μπορεί να πάρει νίκη-προβάδισμα στο Μπορίσοφ. Άσος με χάντικαπ στο 1.50 (Bet365).




20:00 ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΙΝΦΙΛΝΤ


Η ΑΕΛ επέστρεψε στην κορυφή της Κύπρου μετά από 44 χρονιά (έφτασε και στον τελικό κυπέλλου, χάνοντας από την Ομόνοια 0-1) και πήρε παράλληλα και την ευκαιρία να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, όπου θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη θετική πορεία των κυπριακών ομάδων στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η τρίτη διαφορετική ομάδα της Κύπρου που βρίσκεται στα προκριματικά τα τελευταία τρία χρόνια. Η Λίνφινλντ έχει δώσει ήδη δύο αγώνες στα προκριματικά, αποκλείοντας στον πρώτο γύρο την ισλανδική Β36, με τα δύο ματς να λήγουν 0-0 και τη Λίνφιλντ να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι (4-3). Οι Βορειοϊρλανδοί υστερούν σε υλικό και εμπειρία και θα αγωνιστούν με αμυντικούς προσανατολισμούς στη Λεμεσό. Ελπίζουμε η ΑΕΛ να επιβεβαιώσει τον κανόνα που θέλει την πλειοψηφία των κυπριακών ομάδων να τελειώνουν τους αγώνες τους με λίγα γκολ. Άλλωστε το συνηθίζει και η ίδια (10/10 τελευταία είχαν κάτω από 2.5 γκολ). Αξίζει το ρίσκο στο under (2.50 Expekt).


21:45 ΜΟΛΝΤΕ – ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ


Η περσινή πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μόλντε, επέστρεψε στις νίκες το Σάββατο, επικρατώντας της Βαλερένγκα εκτός έδρας με 2-1 και διατηρήθηκε τέσσερις βαθμών κάτω από την πρωτοπόρο Στρόμσγκοντσετ. Μετράει μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Η Βέντσπιλς έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγάλες δυνάμεις της Λετονίας, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλο από το 2006. Πέρυσι εξασφάλισε τον τίτλο με το βαθμό που πήρε στην τελευταία αγωνιστική, αλλά φέτος μετά από 18 αγωνιστικές είναι 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ μετράει μία  νίκη στα τρία τελευταία. Η Μόλντε μπορεί να αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε ένα «θεωρητικά» ανώτερο πρωτάθλημα από αυτό της Λετονίας, αλλά ο φαβοριτισμός στο 1.20 δε δικαιολογείται. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει δείξει πολλά αμυντικά προβλήματα (δέχτηκε γκολ και στα 7 τελευταία, 6/7 γκολ-γκολ) και δεν αποκλείεται να τα εμφανίσει και σήμερα. Γκολ-γκολ στο 1.67 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση