betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Καταλανός ο Σονγκ
Μετά τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, η Άρσεναλ έχασε ακόμα ένα σημαντικό παίκτη, αφού ο Άλεξ Σονγκ τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους "μπλαουγκρανα".

Το φλερτ της "Μπάρτσα" με τον Καμερουνέζο μέσο είχε ξεκινήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα, αφού η Μπαρτσελόνα έψαχνε έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σεϊντού Κεϊτά. Οι επαφές με την Άρσεναλ κρατούσαν καλά, αλλά οι δύο ομάδες δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό. Τελικά η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 19 εκ. ευρώ και έτσι έκαμψε τις όποιες αντιρρήσεις είχε η Άρσεναλ.


Την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την οποία αναφέρει: "Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Άλεξ Σονγκ αντί του ποσού των 19 εκατομμυρίων ευρώ. Ο διεθνής με το Καμερούν μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στο οποίο θα προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης 80 εκατομμυρίων ευρώ". Πλέον το μόνο που απομένει για να ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας ο Άλεξ Σονγκ, είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση