» » » » » Κοντά σε Σαχίν η Άρσεναλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Κοντά σε Σαχίν η Άρσεναλ
Μετά την φυγή τόσο του  Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όσο και του Άλεζ Σονγκ, η Άρσεναλ καλείται να ενισχυθεί και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Λονδρέζικου συλλόγου βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του Νουρί Σαχίν από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τούρκος μέσος δεν  υπολογίζεται την φετινή σεζόν από  τον τεχνικό της "Βασίλισσας", Ζοσέ Μουρίνιο και όπως έχει τονίσει κατά καιρούς ο Πορτογάλος τεχνικός, θα προτιμούσε να δοθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος στην Μαδρίτη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανικών ΜΜΕ, ο "special one" προτιμούσε την Λίβερπουλ ως τον πιθανότερο προορισμό του Σαχίν, αφού θεωρεί ότι στην ομάδα του λιμανιού θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο παίκτης θα ανακτήσει και πάλι την χαμένη του αυτοπεποίθηση.


Με κινήσεις ματ όμως το τελευταίο διήμερο, η Άρσεναλ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Τούρκου και τα Βρετανικά ΜΜΕ, τον παρουσιάζουν ήδη ως... κλεισμένο. Οι άνθρωποι της Άρσεναλ πιέζουν την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να δεχθεί την πρόταση της, αφού τώρα μετά και την φυγή του Σονγκ, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση