» » » » » Στην Τότεναμ οριστικά ο Αντεμπαγιόρ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Στην Τότεναμ οριστικά ο Αντεμπαγιόρ
O Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Τότεναμ, αφού οι διοικούντες του Λονδρέζικου συλλόγου τα βρήκαν σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι για την μεταγραφή του Τονγκολέζου επιθετικού.

Η χθεσινή μέρα ήταν η πλέον σημαντική για την  κατάληξη της μεταγραφής του Αντεμπαγιόρ, αφού νωρίς το απόγευμα οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει, με την συμφωνία τελικά να γίνεται αργά το βράδυ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Τότεναμ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 5 εκ. λιρών για να κάνει δικό της τον Αντεμπαγιόρ. Πλέον ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει ακόμα μία λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας, αφού μοναδικός καθαρόαιμος στράϊκερ στην Τότεναμ ήταν ο Ζερμέν Ντε Φόε.


Την μεταγραφή του  Αντεμπαγιόρ ανακοίνωσε επίσημα η Τότεναμ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, όπου αναφέρει: "Η Τότεναμ ανακοινώνει με μεγάλη ευχαρίστηση την ολοκλήρωση της απόκτησης του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από τη Μάντσεστερ Σίτι". Στην συνέχεια ο ίδιος ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τότεναμ αναφέροντας: "Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραφα με την Τότεναμ σε μόνιμη βάση, ύστερα από την τελική συμφωνία για την αποχώρησή μου από τη Μάντσεστερ Σίτι". Οι δηλώσεις του στην συνέχεια κινήθηκαν στο ίδιο μήκος: "Μπορεί η διαδικασία να πήρε λίγο περισσότερο χρόνο από ότι περίμενα, όμως είναι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά πίσω στην Τότεναμ. Πραγματικά απόλαυσα την παραμονή μου εδώ την προηγούμενη σεζόν και ελπίζουμε να πετύχουμε μαζί μεγάλα πράγματα".
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση