» » » » » » Preview Europa League: ΠΑΟΚ - Ραπιντ Βιέννης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League: ΠΑΟΚ - Ραπιντ Βιέννης
ΠΑΟΚ και Ραπίντ Βιέννης συγκρούονται στην Τούμπα, προσδοκώντας ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν… διά πυρρός και σιδήρου για να προκριθούν στη φάση των play-off, με τη σέρβικη Βοϊβοντίνα να αποδεικνύεται ιδιαίτερα "σκληρό καρύδι", ωστόσο να υποκύπτει στο φινάλε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της.


Πιο συγκεκριμένα, οι Αυστριακοί ηττήθηκαν με 2-1 στο εκτός έδρας ματς τους και επικράτησαν με 2-0 στη Βιέννη, σκορ που, μάλιστα, διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Σ’ ό,τι αφορά την Bundesliga, πάντως, έχουν ξεκινήσει ιδανικά, καθώς μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, δεσπόζουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέτερ Σέτελ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, αφήνοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη τους Πρόκοπιτς και Τρίμελ για τακτικούς λόγους.

Η νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 προσφέρεται σε απόδοση 5,50.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, από την άλλη πλευρά, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στην Μπνέι Γιεχούντα και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-1.

Τώρα, διεκδικεί επί ίσοις όροις την είσοδό του για τρίτη συνεχή χρονιά στη φάση των ομίλων του Europa League, τη στιγμή που το ενδεχόμενο νίκης του στην πρώτη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1,72.

Η αντικατάσταση του Λάσλο Μπόλονι από τον Έλληνα τεχνικό είχε ως αυτόματη συνέπεια και την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, με το 4-2-3-1 του Ρουμάνου να δίνει τη θέση του στο 4-4-2.

Από εκεί και πέρα, αποχώρησαν από την ομάδα, οι Ίβιτς, Χαλκιάς, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Νιμανί, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ και Κρέσιτς, για να αποκτηθούν οι Κουμάλο, Λόρενς, Χακόμπο και Βιβιάν, με τους δύο τελευταίους να είναι ανέτοιμοι και να μένουν εκτός της αποψινής αποστολής.

Τέλος, ο νεαρός Στάμου, αλλά και ο Γκαρσία δεν έχουν κατορθώσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση