» » » » » Θέλει Νταβίντ Λουίζ η Σίτι;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Θέλει Νταβίντ Λουίζ η Σίτι;
Η χθεσινή απουσία  του Νταβίντ Λουίζ από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ρέντινγκ, φούντωσαν ακόμα περισσότερο τα σενάρια που θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του.

Αυτό τουλάχιστον  υποστηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ότι  ο λόγος που απουσιάζει ο Βραζιλιάνος  κεντρικός αμυντικός δεν ήταν ένας τραυματισμός του στο γόνατο, αλλά η επικείμενη μεταγραφή του  στην Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα η "Sun" αναφέρει ότι οι "πολίτες" έχουν καταθέσει πρόταση 30 εκ. λιρών στην Τσέλσι για την αγορά του Νταβίντ Λουίζ, κάτι που σκέπτεται πολύ σοβαρά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.


Οι "μπλε" ακόμα  δεν έχουν προβεί σε κάποια ενέργεια ή κάποια ανακοίνωση που να διαψεύδουν τα εν λόγω δημοσιεύματα και στο "νησί" όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας ένα πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό, αφού θεωρεί ότι η ομάδα πονάει πολύ στο συγκεκριμένο τομέα, ειδικά και μετά τον τραυματισμό του Μίκα Ρίτσαρντς. Τώρα αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα βγει αληθινό ή ο Μαντσίνι θα καταλήξει σε κάποιον άλλον παίκτη, θα το δούμε στην συνέχεια...
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση