betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga 1:Δυσκολη αρχή.
16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-3-7
ΠΕΡΥΣΙ:
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1-2
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μπορεί να ξεκίνησε με νίκη στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις, επικρατώντας της Άαχεν με 2-0 στο 1ο γύρο του κυπέλλου, αλλά στο πρώτο ματς για τον 4ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ντιναμό Κιέβου – το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Γκλάντμπαχ μετά από 34 χρόνια – γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι και πιο αποτελεσματικοί, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, σημείωσαν τρία τέρματα και έκαναν πολύ δύσκολο το έργο της Γκλάντμπαχ στον επαναληπτικό. Η μεγαλύτερη απώλεια φέτος είναι αυτή του εξτρέμ Ρόις, ο οποίος συνεχίζει στη Ντόρτμουντ. Μαζί του αποχώρησαν ο τερματοφύλακας Μπέιλι, οι αμυντικοί Νταντέ και Λέφελς, ο μέσος Νοϊστέντερ και οι επιθετικοί Λέκι και Κατσούνγκα. Στις θέσεις τους ήρθαν οι Ντομίνγκες (Α, Ατλέτικο Μ.), ο πολλά υποσχόμενος Ελβετός Τσάκα (Μ, Βασιλεία) και οι Χργκότα (Ε, Γιόνσεπινγκ), Μλάπα (Ε, Χόφενχαϊμ) και Ντε Γιόνγκ (Ε, Τβέντε). Δεν έχασε κανένα από τα 7 φιλικά που έδωσε: κέρδισε Βέλπερτ (6-0, δ’ κατηγορία), Πρέσεν Μύνστερ (3-0, γ’ κατηγορία), Μόναχο 1860 (4-2), Μπόχουμ (4-1), Νόργουιτς (2-0), ενώ ήρθε ισόπαλη 2-2 με Μπέρμιγχαμ και 0-0 με Σεβίλλη. Ερωτηματικό πως θα τα καταφέρει φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αν θα έχει την ίδια αξιόλογη πορεία με πέρυσι. Χωρίς απουσίες σήμερα.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Αστόρια Βάλντορφ (3-0, ε’ κατηγορία) και ΛΑΣΚ Λιντς (2-0, γ’ κατηγορία Αυστρίας), ενώ ήρθε ισόπαλη 1-1 με Γουίγκαν. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου υπέστη ντροπιαστικό αποκλεισμό με 4-0 από τη Μπακ ’07, ομάδα δ’ κατηγορίας! Έφυγαν ο τερματοφύλακας Στάρκε οι αμυντικοί Γκούλντε, Ραϊτάλα και Ιμπερτσμπέργκερ, οι μέσοι Κάιζερ, Σίγκουρντσον και Ζουκουλίνι, και οι επιθετικοί Μλάπα, Μουσόνα και Λάκιτς. Ήρθαν ο τερματοφύλακας Βίζε (Βέρντερ, προορίζεται για βασικός), οι αμυντικοί Κρις (Βόλφσμπουργκ), Σρεκ (Γκρόιτερ Φ.), Ντελπιέρ (Στουτγάρδη), οι μέσοι Ουσάμι (Μπάγερν Μ.) και Μάλμπασιτς (Ερυθρός Αστ.), και οι επιθετικοί Χοσελού (Ρεάλ Μ.), Φόλαντ (Μόναχο 1860) και Ντερντιγιόκ (Λεβερκούζεν). Στόχος και για φέτος η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά μάλλον θα συμβεί ότι και τις τελευταίες χρονιές – δε θα τα καταφέρει. Εκτός οι αμυντικοί Μπράφιντ και Γέσλε, ο μέσος Βίσερ και ο επιθετικός Ράιαν Μπάμπελ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γκλάντμπαχ έδειξε αδυναμίες στην άμυνα και είναι σαφώς καλύτερη μπροστά. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο έφερε ανακατωσούρα στην Χόφενχαϊμ και θέλει να κλείσει στόματα σήμερα κυνηγώντας βαθμό/-ούς. Πιθανό να δούμε εκατέρωθεν τέρματα, με το γκολ-γκολ να πληρώνει 1.80 (William Hill)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 32-14-13
ΠΕΡΥΣΙ:
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2-0

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Δύσκολη αναμένεται και αυτή η χρονιά για το Αμβούργο που πέρυσι σώθηκε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Ούτε λίγο-ούτε πολύ έδωσε 11 φιλικά: κέρδισε Ντρόζτερσεν/Άσελ (2-1, ε’ κατηγορίας), Στουτγάρδη (3-2), Γκρόνινγκεν (2-1), Άιντραχτ Νόντεστερ (6-0, ε’ κατηγορία), Αλτόνα 93 (5-3, ε’ κατηγορία), έφερε ισοπαλίες με Μπέργκεντορφ (3-3), Ρόζενχαϊμ (1-1), Τέρεκ Γκρόζνι (2-2), Χόλσταϊν Κιέλ (1-1) και Νόρντζελαντ (0-0), ενώ έχασε μόνο από τη Μπαρτσελόνα (2-1). Στο πρώτο γύρο του κυπέλλου αποκλείστηκε με 4-2 από την Καρλσρούη, ήττα που προκάλεσε γκρίνια. Έφυγαν ο αμυντικός Στέπανεκ, οι μέσοι Κάστελεν, Γιάρολιμ, Ταβάρες, Μπερτράμ και οι επιθετικοί Γκερέρο, Τέρε, Πέτριτς, Κρισάντους και Νάγκι. Σημαντικότερες αποχωρήσεις αυτές των Γιάρολιμ, Γκερέρο και Πέτριτς, που χωρίς αυτούς το Αμβούργο μοιάζει να έπεσε επίπεδο. Ήρθαν ο αμυντικός Σάρνερ (Γουέστ Μπρομ), ο μέσος Μπάντελι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και ο επιθετικός Ρούντνεφς (Λεχ Πόζναν). Εκτός οι τερματοφύλακες Μίκελ και Νόιχαους, οι αμυντικοί Ραΐκοβιτς, Σάρνερ, Μπέσιτς και οι μέσοι Κάτσαρ, Τόμας Ρινκόν και Αρσλάν.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Στα φιλικά κέρδισε Άιντραχτ Μπάμπεργκ (4-0), Ντόρτμουντ (4-2) και Σίβασπορ (5-0), ήρθε ισόπαλη με Ίνγκολσταντ (2-2) και Καρλσρούη (0-0), και έχασε από Μπέτις (0-1). Έφυγαν οι αμυντικοί Μαρόχ, Βόλσαϊντ και οι επιθετικοί Άιγκλερ και Μπουιάκου. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου αποκλείστηκε από τη Χάφελσε (δ’ κατηγορία) στην παράταση με 2-3 (2-2 καν. Διάρκεια). Ήρθαν οι αμυντικοί Κορτσόφσκι (Σάλκε), Μάρκος Αντόνιο (Ραπίντ Β.), οι μέσοι Κιγιοτάκε (Οσάκα), Γκέμπχαρτ (Στουτγάρδη) και οι επιθετικοί Πόλτερ (Βόλφσμπουργκ) και Νγκανκάμ (Χέρτα). Ερωτηματικό πως θα τα πάει η ομάδα χωρίς το περσινό αμυντικό κεντρικό δίδυμο Μάροχ-Βόλσαϊντ. Εκτός ο τερματοφύλακας Ρακόφσκι, οι αμυντικοί Κορτσόφσκι και Πλάτενχαρντ, οι μέσοι Καμαβουάκα, Χλούσεκ και Κλέμεντ, και οι επιθετικοί Μέντλερ και Νγκανκάμ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κακή εικόνα και αποκλεισμός στο κύπελλο και για τις δύο ομάδες, ενώ ξεκινούν έχοντας χάσει αναντικατάστατα περσινά στελέχη. Το ματς μοιάζει για ισοπαλία (3.40 Bet365) και under (1.80 Bet770), αλλά μάλλον θα απέχουμε.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-0-1

ΓΚΡΟΪΤΕΡ  Φ.: Ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και το κλίμα παραμένει πολύ καλό. Το χάλασε κάπως ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Όφενμπαχ (0-2, τελείωσε με 9 παίχτες), και θύμισε σε όλους ότι οι μπουκ (και οι οπαδοί) τους θεωρούν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Στα φιλικά κέρδισε Άιντραχτ Μπάμπεργκ (5-1) και Ουντερχάχινγκ (5-0), ήρθε ισόπαλη 1-1 με Στόουκ και έχασε 0-1 από Τραμπζονσπόρ. Έφυγαν οι τερματοφύλακες Φλίκινγκερ, Φέιζιτς, οι αμυντικοί Ραν, Ντόρντα, Μπαουμγκέρτελ, Σρεκ, Καρασλόφ και οι επιθετικοί Οσεάν και Σαχίν. Ήρθαν οι τερματοφύλακες Χεσλ (Ντιναμό Δρέσδης) και Ν’Ντόι (Βόλιν  - Ουκρανία), οι αμυντικοί Σόμπιχ (Ντόρτμουντ), Χέφελε (Ουντερχάχινγκ), Πέτσος (Καϊζερσλάουτερν), ο μέσος Πλεντλ (Μόναχο 1860) και οι επιθετικοί Οχάντζα (Μπούριμαρ – Ταϊλάνδη), Φαλ (Λόκερεν) και Στίμπερ (Μάιντς).  Χωρίς απουσίες σήμερα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ: Πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν για τη Μπάγερν. Στο Σούπερ Καπ κέρδισε τη Ντόρτμουντ παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για πέρυσι που οι Βεστφαλλοί έκαναν το νταμπλ. Στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι επικράτησε της Ρένγκενσμπουργκ με 4-0, με τα γκολ να σημειώνουν τρεις νεοφερμένοι (Μάντζουκιτς 32’, 80’, Σακιρί 60’, Πιζάρο 88’). Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Ουντερχάχινγκ (1-0), Μπεϊζίνγκ Γκουοάν (6-0), Βόλφσμπουργκ (2-1), Καϊζερσλάουτερν (3-2), ενώ έχασε μόνο από Νάπολι (2-3). Έφυγαν οι τερματοφύλακες Μπουτ, Σατελμάιερ, ο αμυντικός Μπρένο, οι μέσοι Πράνιτς, Ουσάμι και οι επιθετικοί Όλιτς, Πέτερσεν. Ήρθαν ο τερματοφύλακας Στάρκε (Χόφενχαϊμ), ο αμυντικός Νταντέ (Γκλάντμπαχ), οι μέσοι Σακιρί (Βασιλεία), Βάιζερ (Κολωνία) και οι επιθετικοί Πιζάρο (Βέρντερ), Μάντζουκιτς (Βόλφσμπουργκ). Έντονο το ενδιαφέρον για το μέσο της Μπιλμπάο, Χάβι Μαρτίνεθ. Βασικός στην άμυνα το νέο απόκτημα Νταντέ. Εκτός οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Ριντμίλερ και Ρέντερ, οι αμυντικοί Φαν Μπούιτεν, Κοντεντό, Ραφίνια και Αλάμπα, και ο επιθετικός Γκόμεζ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπάγερν, η Γκρόιτερ δεν έχει καμία τύχη.  Ίσως οι Βαυαροί φύγουν από το Τρόλι Αρένα χωρίς να δεχτούν γκολ, No goal στο 1.95 (William Hill)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 16-5-10
ΠΕΡΥΣΙ:
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-2
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-0

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Από κει που έμοιαζε ότι θα κιντυνεύσει, η Στουτγάρδη, κάνοντας εκπληκτικό δεύτερο μισό (10-4-3), κατάφερε να τελικά να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχε επιθετική φιλοσοφία και ο Λαμπαντία αναμένεται να κάνει το ίδιο και φέτος για να καταφέρει τον ίδιο στόχο. Βαρόμετρο ο Ιμπίσεβιτς, που από τότε που ήρθε αναγεννήθηκε τόσο αυτός, όσο και η ομάδα. Στα φιλικά έχασε από Αμβούργο (2-3), ήρθε ισόπαλη με Χάνσα Ροστόκ (1-1), Μπέτις (2-2), και κέρδισε Βόλφσμπουργκ (3-2), Χάιντεχαϊμ (2-1), ΦΣΒ Φρανκφούρτη (4-0) και Φάλκενσι (5-0). Δεν αγωνίστηκε στο κύπελλο λόγω του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με τη Διναμό Μόσχας. Ήρεμο το πρώτο ημίχρονο, ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0 (Ιμπίσεβιτς 72’, 90’+1). Έφυγαν οι αμυντικοί Τσελότσι, Μπουλαρούζ, Ντελπιέρ, ο μέσος Γκέμπχαρτ και ο επιθετικός Σίμπερ. Ήρθαν ο αμυντικός Χούγκλαντ (Σάλκε) και ο επιθετικός Τορούν (Χέρτα). Εκτός οι μέσοι Ντιντάβι και Οντέλ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Διπρόσωπη πέρυσι η Βόλφσμπουργκ, ήταν μια του ύψους και μια του βάθους και έχασε την έξοδο στην Ευρώπη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Ο στόχος φέτος είναι και πάλι η Ευρώπη και έτσι ο Μάγκατ προσπάθησε να φέρει παίχτες που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Σε φιλικά κέρδισε Οντένσε (2-1), Τσανγκτσούνγκ Γιατάι (3-2), και έχασε από Σανκτ Πάουλι (1-3), Μπάγερν Μ. (1-2), Σανχάι Σενζίν (0-1) και Μαν. Σίτυ (0-2). Άνετη επικράτηση στο κύπελλο κόντρα στην Σένμπεργκ (ε’ κατηγορία) με 5-0. Χατ-τρικ για τον Όλιτς, από ένα Ντιέγκο και Ντοστ. Έφυγαν ο τερματοφύλακας Λεντς, οι αμυντικοί Κρις, Τέλκε, οι μέσοι Σισόκο, Σαλιχάμιτζιτς, Χίτσλσμπεργκερ, Μπεν Καλιφά και οι επιθετικοί Τζιοβάνι Σίο, Μάντζουκιτς, Πόλτερ, Τουντσάι. Ήρθαν οι αμυντικοί Φάγκνερ (Βάσκο ντα Γκάμα), Πόγκατετς (Αννόβερο), Νάλντο (Βέρντερ), ο μέσος Πίλαρ (Βικτόρια Πλζεν) και οι επιθετικοί Ντοστ (Χέρενφεεν – πρώτος σκόρερ πέρυσι στην Ολλανδία) και Όλιτς (Μπάγερν Μ.). Πραγματικό νοσοκομείο η Βόλφσμπουργκ. Εκτός ο 3ος τερματοφύλακας Ντρέβες, οι αμυντικοί Σούλτσε, Πέκαρικ, Λόπες, Κάλε, Ος, Ρους και Μάντλουνγκ, οι μέσοι Μεντόγιεβιτς, Πιλάρ, Κάλενμπεργκ, Πάνεβιτς, Ζοσουέ, Χασέμπε και Κλιχ, και ο επιθετικός Χέλμες. Φέτος, με τόσο μεγάλο ρόστερ, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ποιες απουσίες μπορούν να επηρεάσουν και για ποιες υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: «Βγάζει» επίθεση και το γκολ αυτό το ζευγάρι. Υπάρχει το υλικό και στις δύο πλευρές για να έχουμε το over (1.70 Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση