betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Εβιαν - Λυον
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-0-3
ΠΕΡΥΣΙ:
ΕΒΙΑΝ-ΛΥΟΝ 1-3
ΛΥΟΝ-ΕΒΙΑΝ 2-1

ΕΒΙΑΝ: Σε ένα φτωχό ποιοτικά παιχνίδι, η Εβιάν είχε τις καλύτερες ευκαιρίες κόντρα στη Μπρεστ, αλλά στάθηκε άτυχη στην τελευταία φάση και μετά από καραμπόλες δέχτηκε το γκολ (90’+1), που έγραψε το τελικό 0-1. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το 2-3 από τη Μπορντό στην 1η αγωνιστική, αν και, με λίγο παραπάνω τύχη, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι και από τα δύο παιχνίδια. Ο Κορρέα πάντως δεν πτοείται και δήλωσε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. 4 ήττες, 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία για το πρωτάθλημα. 7 στα 10 τελευταία over. Αμφίβολος ο επιθετικός Σίντνεϊ Γκοβού.


ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4


ΛΥΟΝ: Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση της Λυόν κόντρα στη Τρουά στο εντός 4-1, με τα γκολ να μπαίνουν όλα στην επανάληψη. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς καλές φάσεις, η Τρουά προηγήθηκε στο 47’, αλλά 4’ αργότερα η Λυόν ισοφάρισε, με τον Λισάντρο Λόπεζ να κερδίζει πέναλτι, να το χάνει και στη συνέχεια να σκοράρει από το κόρνερ που παραχώρησε ο τερματοφύλακας της Λυόν, με τη κεφαλιά του Γκομίς. Προηγήθηκε 2-1 με το καταπληκτικό ψαλιδάκι του Μισέλ Μπαστός στο 65’ και μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Φοσουριέ στο 69’ για φάουλ πάνω στον Κρις, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και σημείωσε άλλα δύο τέρματα (Λισάντρο Λόπεζ 88’, Γκομίς 90’+3). Πλήγμα ο τραυματισμός του Γκουρκιούφ στο 12’, ο οποίος ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά. Έχει το απόλυτο νικών (3/3) κόντρα στην Εβιάν, ενώ στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εκτός στα 6 τελευταία. Εκτός οι αμυντικοί Λοβρέν και Ρεβεγιέ, και ο Γκουρκιούφ (2 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κρις (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 1-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ προγνωστικά: Είχαμε συνηθίσει πιο μαχητική την Εβιάν πέρυσι και με δύο ήττες ήδη στην πλάτη θέλει να πάρει οπωσδήποτε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Η Λυόν είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτει πολύ επικίνδυνους παίχτες μπροστά, ενώ όπως έδειξε μπορεί να πιάσει πολύ υψηλή επίδοση. Πιθανό σημείο τα πολλά γκολ, με το over να πληρώνει στο 2.00 (Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση