» » » » » » » Δίχτυα σε Γουίλιαν και Λεάντρο Νταμιάο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Δίχτυα σε Γουίλιαν και Λεάντρο Νταμιάο
Η Τότεναμ ανακοίνωσε χθες την αγορά του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά φαίνεται να μην σταματάει εκεί, αφού έχει βάλει στο στόχαστρο τόσο τον Γουίλιαν, όσο και τον Λεάντρο Νταμιάο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθειτικός της Σαχτάρ επιθυμεί να φύγει από την Ουκρανία και θεωρεί την Πρέμιερ Λιγκ ως την ιδανικότερη επιλογή για ν συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, είχε εκφράσει και δημόσια την δυσαρέσκειά του για την απόρριψη της πρότασης της Τσέλσι για την απόκτησή του στις αρχές του καλοκαιριού. Αυτή η δυσαρέσκεια φαίνεται πως έχει πιάσει τόπο, αφού η Σαχτάρ είναι έτοιμη να δεχθεί την πρόταση της Τότεναμ, ύψους 20 εκ. λιρών. Έτσι υποστηρίζουν τα μέσα σε Ουκρανία και Αγγλίας, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες είναι μία ανάσα από την οριστική συμφωνία.



Όσον αφορά τον  Βραζιλιάνο επιθετικό της Ιντερνασιονάλ, τα πράγματα έχουν ως εξής. Τα "σπιρούνια" παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του παίκτη, αλλά οι εξωπραγματικές απατήσεις της Βραζιλιάνικης ομάδας καθιστούσαν την μεταγραφή πολύ δύσκολη. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ, η Τότεναμ δεν το έχει βάλει κάτω και πιέζει την Ιντερνασιονάλ να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Πάντως ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης ομάδας, Τζιοβάνι Λουίτζι, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της  πατρίδας του δήλωσε ότι δεν υπάρχει  καμία συμφωνία. "εν υπάρχει εδώ κανένας εκπρόσωπος της Τότεναμ και δε σχεδιάζουμε τίποτα. Οι μόνοι που έχουν έρθει εδώ είναι κάποιοι μάνατζερ. Ο Λεάντρο Νταμιάο ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Λονδίνο. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Τότεναμ. Η επιθυμία μας είναι να τον κρατήσουμε στην ομάδα, εκτός κι αν δεχθούμε κάποια… εξωπραγματική πρόταση" τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγάλος άνδρας της Ιντερνασιονάλ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση