» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Ντορτμουντ - Βερντερ Βρέμης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga 1 : Ντορτμουντ - Βερντερ Βρέμης
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 34-16-39
ΠΕΡΥΣΙ:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ 1-0
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Ντόρτμουντ πήρε για τα καλά πέρυσι τον αέρα της Μπάγερν (η μοναδική ομάδα που μπορούσε να τη χτυπήσει) και έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, διαλύοντάς την με 5-2 και στον τελικό κυπέλλου. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της φέτος πάντως ξεκίνησαν με το Σούπερ Καπ και τους  Βαυαρούς  να παίρνουν τη ρεβάνς κατακτώντας τον τίτλο (1-2, Λεβαντόφσκι 75’). Το προηγούμενο Σάββατο, με τους περισσότερους βασικούς στη σύνθεση της, επικράτησε της Ομπέρνελαντ με 3-0 (10’ Ρόις, 38’ Μπλαζτσικόφσκι, 68’ Πέρισιτς) στον πρώτο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας. Στα φιλικά κέρδισε τη Μέπεν (2-1, δ΄ κατηγορία), Ροτ-Βάις Έρφουρτ (4-0, γ’ κατηγορία), Πρέσεν Μύνστερ (4-2, γ΄ κατηγορία), Σεν Γκάλεν (2-1) και Λέγκια Βαρσοβίας (1-0), ενώ έχασε από Κλαμπ Μπριζ (1-3) και Νυρεμβέργη (2-4). Ήρθαν ο 18χρονος
Μπίτενκουρ (Μ, Κότμπους, 3 εκατ.), ο εξαιρετικός εξτρέμ Ρόις (Γκλάντμπαχ, 17 εκατ. – αντικαταστάτης του Καγκάουα), Σίμπερ (Ε, Στουτγάρδη, 5.5 εκατ.), και ο μέσος Κιρχ της Καϊζερσλάουτερν (400 χιλ.). 10 παίχτες αποχώρησαν – οι περισσότεροι με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής - ενώ τρεις παίχτες θα συνεχίσουν δανεικοί σε μικρότερες ομάδες. Από τις πιο σημαντικές αποχωρήσεις οι Καγκάουα και Μπάριος που συνεχίζουν Μαν. Γιουν. και Γκουανγκζού (Κίνα) αντίστοιχα. Εσωτερική μεταγραφή θα αποτελέσει ο επιθετικός μέσος Γκέτσε, ο οποίος ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά πέρυσι, αλλά έχασε το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής αμυντικός Χιούμελς είχε την Τετάρτη ενοχλήσεις στον αυχένα, αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά σήμερα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Απογοητευτική η περσινή χρονιά για τη Βέρντερ. Στα μέσα της χρονιάς φάνηκε ότι θα διεκδικήσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με 2 νίκες στις τελευταίες 18 αγωνιστικές τερμάτισε στην 9η θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης μετά από αρκετά χρόνια. Έχασε αρκετές σημαντικές μονάδες: στη Μπάγερν πήγε ο επιθετικός Κλαούντιο Πιζάρο, ενώ και η δεύτερη καλύτερη επιθετική επιλογή του Τόμας Σάαφ , ο σουηδός επιθετικός Ρόζενμπεργκ, έφυγε για τη Γουέστ Μπρομ. Ο εξαιρετικός μέσος Μαρίν, που από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι της Βέρντερ, έφυγε για την Τσέλσι, ενώ ο αμυντικός Νάλντο, που αναλάμβανε τα στημένα συνεχίζει στη Βόλφσμπουργκ. Μαζί τους αποχώρησε και ο τερματοφύλακας Βίσε, μετά από 7 χρόνια, συνεχίζοντας στη Χόφενχαϊμ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παρέμεινε μετά από ένα χρόνο δανεισμού από τη Τζένοα για 4.5 εκατ., ενώ ήρθαν ακόμα οι Βολφ (Τ), Στρέμπινγκερ (Τ), Λουκίμια (Α), Βουρτζ (Ε). Από τις καλές μεταγραφές είναι ο ολλανδός μεσοεπιθετικός Ελία, που δεν έπιασε στη Γιουβέντους, και ο καλός Τσέχος ακραίος αμυντικός, Γκεμπρέ Σιλασιέ. Δανεικοί θα αγωνιστούν οι Ντε Μπρούιν (Μ, Τσέλσι, πρώην Γκενκ) και ο καλός επιθετικός Πέτερσεν (Μπάγερν Μ.). Εσωτερική μεταγραφή αποτελούν οι δίδυμοι σέρβοι Στεφάνοβιτς (Μ), ενώ επιτυχία είναι ότι παρέμεινε ο Αρναούτοβιτς, που θα τραβήξει λογικά τη φετινή επίθεση της ομάδας. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Αμπερντίν (1-0), Βίντερτουρ (4-1) και Οντένσε (2-1), ήρθε ισόπαλη με Κότμπους (1-1) και Άστον Βίλλα (3-3), και έχασε 1-2 από την Πάντερμπορν. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου κόντρα στην Πρέσεν Μούνστερ (γ’ κατηγορία) κατέβασε δυνατή ενδεκάδα, αλλά αποκλείστηκε στην παράταση με 4-2 (2-2 καν. διάρκεια). Αγωνίστηκε και ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο 108’.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Αποδυναμωμένη φέτος η Βέρντερ, δύσκολα να περάσει από το Βεστφάλεν, με την Ντόρτμουντ να είναι ένα από τα φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος και που κράτησε σχεδόν αναλλοίωτο τον περσινό κορμό. Λογικός ο άσος, αλλά πολύ χαμηλός (1.30 bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση