» » » » » » Preview Ισπανικό Super Cup: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ισπανικό Super Cup: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το ισπανικό Super Cup, με την πρώτη "μάχη" να διεξάγεται στο "Καμπ Νου".

Οι "μερέγχες" έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την τελευταία τους επίσκεψη στην Καταλανία, αφού εκεί "σφράγισαν" πέρυσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε, αφού επικράτησαν της "μισητής" τους αντιπάλου με 2-1.


Σ’ ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν, τώρα, η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στη Βαλένθια, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο 9’ με τέρμα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.


Ο Ζοζέ Μουρίνιο που έχει στη διάθεσή του όλους του τους ποδοσφαιριστές, προσπάθησε να αποφορτίσει το "κλίμα", τη στιγμή που η "απόδραση" της ομάδα του από τη Βαρκελώνη προσφέρεται σε απόδοση 4,50.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 προσφέρεται σε απόδοση 9,50.

Με προπονητή τον Τίτο Βιλανόβα πια, ο οποίος από βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, κλήθηκε να τον αντικαταστήσει, οι Κυπελλούχοι Ισπανίας μπήκαν με το… δεξί στη φετινή Primera Division, επικρατώντας με 5-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και με τον Νταβίντ Βίγια να σκοράρει με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Την περσινή τους επιτυχία θα επιδιώξουν να επαναλάβουν οι "μπλαουγκράνα", όταν, δηλαδή, με αντίπαλο τους Μαδριλένους είχαν κατακτήσει το τρόπαιο, έπειτα από δύο εξαιρετικά αμφίρροπα παιχνίδια κι ένα συνολικό 5-4.

Στην προσπάθειά τους αυτή, δε θα έχουν τη συμβολή του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος δεν ξεπέρασε ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ λογικά θα απουσιάσει -από το πρώτο τουλάχιστον "classico"- και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος Άλεξ Σονγκ.

Όπως και να ‘χει, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι επτά τελευταίες αναμετρήσεις των δύο "εχθρών" του ισπανικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, συλλήβδην, κατέληξαν στο goal/goal.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση