betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Premier League: Ενισχύεται σημαντικά η ΚΠΡ
17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΕΒΕΡΤΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 64-48-57
ΠΕΡΥΣΙ:
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Δέχτηκε γκολ από τη Γουέστ Χαμ στο 40’ και χωρίς να αντιδράσει γνώρισε δίκαια την ήττα εκτός έδρας. Έδειξε πως αν δεν ενισχυθεί επιθετικά, η γραμμή κρούσης θα αποτελέσει την αχίλλειο φτέρνα της ομάδας του Λαμπέρτ. Εκτός ο αμυντικός Νταν, οι μέσοι Κάρουδερς, Πετρόφ και Ολμπράιτον, και οι επιθετικοί Ντελφουνέσο και Αγκμποναλόρ.



ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πολύ καλή πρεμιέρα για την Έβερτον, που νίκησε την Μαν. Γιουν. 1-0 εντός έδρας. Το γκολ σημείωσε ο ηγέτης της ομάδας Φελαϊνί στο 57’, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Η Γιουνάιτεντ πίεσε στο τέλος αλλά το καλό στήσιμο της Έβερτον δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν ουσιαστικά. Αήττητη στην Πρέμιερ στα 10 τελευταία. Εκτός ο αμυντικός Ντεστέν. Διαθέσιμος ο Μιραλάς.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Έβερτον δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τη Άστον Βίλλα. Στα εκτός, τουλάχιστον πέρυσι, συνήθιζε να μην ανοίγει τα παιχνίδια της, το ίδιο αναμένουμε να συμβεί και σήμερα, με τους χωριάτες να έχουν προβλήματα στην επιθετική γραμμή. Under στο 1.70 (Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 30-10-7
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΦΟΥΛΑΜ 1-0
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ. 0-5

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: Με την έλευση του φαν Πέρσι όλα περίμεναν ότι το ματς με την Έβερτον θα ήταν μια άνετη επικράτηση, αλλά έπεσαν έξω με τους «μπέμπηδες» να χάνουν τελικά 0-1. Δέχτηκε το γκολ στο 57’, αλλά θα μπορούσε να έχει δεχτεί κι άλλο, αν δεν τη βοηθούσε δύο φορές το δοκάρι. Στο τέλος πίεσε, αλλά κάπως ανορθόδοξα και χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, έφυγε με την ήττα από το Γκούντισον Παρκ. Τα προβλήματα μεγάλα στο κέντρο της άμυνας, με τον Βίντιτς και Κάρικ, που θα συνεχίσουν και πάλι, αφού όλοι οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί είναι τραυματίες. 4-1-0 τα τελευταία 5 με τη Φούλαμ. Εκτός οι αμυντικοί Φέρντιναντ, Σμόλινγκ και Τζόουνς, και ο μέσος Φλέτσερ. Αμφίβολος ο αμυντικός Έβανς.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΦΟΥΛΑΜ: Εντυπωσιακή η Φούλαμ στην Πρεμιέρα, διέλυσε τη Νόργουιτς 5-0 εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε ο Νταφ (27’), δύο γκολ σημείωσε ο νεοαποκτηθείς από το Αμβούργο Πέτριτς (42’, 54’), ένα ο Κατσάνικλιτς (66’) και το πέμπτο ο Σίντγουελ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (87’). Εκτός ο αμυντικός Σεντέρος και οι μέσοι Ντέιβις και Φράι. 1-0-9 τα 10 τελευταία στο Ολντ Τράφορντ, 7 από τα οποία ήταν no goal.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πιθανός ο άσος, αλλά μικρός (1.33 William Hill). Με τα προβλήματα που είχε η Γιουνάιτεντ στην άμυνα, αν χρησιμοποιηθεί και ο φαν Πέρσι από την αρχή, η Φούλαμ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στο να έρθει το γκολ-γκολ (2.00 William Hill), αλλά και το over (1.60 Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-16-15
ΠΕΡΥΣΙ:
ΚΠΡ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1-2
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΚΠΡ 2-1

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Διασυρμός για τη Νόργουιτς στο Λονδίνο, αφού η Φούλαμ τη «φιλοδώρησε» με 5 γκολ. 4-1-0 τα τελευταία 5 με ΚΠΡ. Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ο Μπασόνγκ της Τόττεναμ, με το νέο τεχνικό Χιούτον να ελπίζει να βοηθήσει να λυθούν τα πολλά αμυντικά προβλήματα που εξέθεσαν την ομάδα κόντρα στην Φούλαμ. Εκτός ο μέσος Μπένετ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Γουιτάκερ και Γουάρντ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΚΠΡ: Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στην ΚΠΡ, δεν επιβεβαιώθηκαν σε κανένα σημείο με την βαριά εντός έδρας ήττα με 0-5 από τη Σουόνσι. Ο Παρκ έκανε ντεμπούτο αλλά δε βοήθησε στο σημείο που περίμενε ο Χιούζ, ενώ η άμυνα έδειξε τεράστια έλλειψη συνοχής. Ο Μποσίνγκουα όταν θα είναι έτοιμος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το σημείο, αν και η ΚΠΡ έχει ήδη καλές μονάδες στα μετόπισθεν και η εικόνα της δε δικαιολογείται σε κανένα σημείο. Έλευση «αεροδρομίου» (κατά τα ελληνικά πρότυπα), ο αμυντικός Καρβάλιο της Ρεάλ. Τιμωρημένος ο μέσος Μπάρτον. Εκτός ο αμυντικός Τραορέ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πληγωμένος ο εγωισμός των δύο ομάδων, που προέρχονται από «πεντάρες». Είχαμε πιστέψει την ΚΠΡ την προηγούμενη αγωνιστική και θα το ξανακάνουμε, αφού η Νόργουιτς έδειξε ότι και κακή ομάδα είναι και δε διαθέτει τις μονάδες της ΚΠΡ. X2 για κάλυψη στο 1.60 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 41-23-40
ΠΕΡΥΣΙ:
ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-0
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-3

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Αρνητικό το ντεμπούτο του Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Τόττεναμ, που συνοδεύτηκε από την εκτός έδρας ήττα από τη Νιούκαστλ. Τα πράγματα θα μπορούσαν φυσικά να είναι πολύ διαφορετικά, αν η Τόττεναμ είχε την τύχη με το μέρος της και δεν τη σταματούσε δύο φορές το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’, αλλά ο Ντεφόε έφερε το παιχνίδι στα ίσια, αφού πρώτα ο Κρουλ απέκρουσε την αρχική του κεφαλιά πάνω στην γραμμή. Γκαλάς και Ντεφόε πάντως ήταν σε θέση οφσάιντ, όταν ο Λένον επιχείρησε τη σέντρα. Το τελικό 2-1 γράφτηκε στο 74’ με πέναλτι, όταν Λένον και φαν ντερ Φάαρτ έριξαν μαζί τον Μπεν Αρφά οριακά εντός μεγάλης περιοχής. Πολύ σημαντική η επιστροφή σήμερα του Αντεμπαγιόρ. Τιμωρημένος ο μέσος Ρόουζ. Εκτός ο τερματοφύλακας Γκόμεζ, ο αμυντικός Καμπούλ, ο μέσος Πάρκερ και ο επιθετικός ντος Σάντος. Ο αμυντικός Μπασόνγκ θα συνεχίσει δανεικός στη Νόργουιτς.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Ονειρικό το ντεμπούτο του Στιβ Κλαρκ στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, ο οποίος ανέλαβε ομάδα της Πρέμιερ για πρώτη φόρα στην καριέρα του. Ο Γκέρα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (42’), ενώ η αποβολή του Άγκερ στο 58’ βοήθησε τους γηπεδούχους να φτάσουν σε άλλα δύο τέρματα. Ο Οντεμγουίγκι έκανε το 2-0 στο 64’ με πέναλτι, ενώ το τελικό 3-0 έκανε ο Λουκάκου με κεφαλιά, στο ντεμπούτο του με τη Γουέστ Μπρομ. Το σκορ μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν στο 57’ ο Λονγκ δεν αστοχούσε σε πέναλτι. Δεν έδειξε κάτι τρομερό σαν ομάδα αφού είχε περιορισμένες ευκαιρίες και η αντίπαλος ήταν εκτός κλίματος. Αμφίβολος οι μέσοι Τόμας και Ντόρανς.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησε η Τόττεναμ, που θέλει το τρίποντο εντός έδρας, με την επιστροφή του Αντεμπαγιόρ (πρώτος σκόρερ πέρυσι, 17 γκολ). Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από σπουδαία νίκη, αλλά αγωνίζεται εκτός έδρας και δύσκολα να πάρει κάτι σε δεύτερο αγώνα με μία από τις «μεγάλες». Συμπαθητικός ο άσος στο 1.53 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:30 ΤΣΕΛΣΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 51-34-42
ΠΕΡΥΣΙ:
ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-2
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ 0-3

ΤΣΕΛΣΙ: Έδωσε δύο παιχνίδια σε 4 ημέρες και πήρε και στα δύο τη νίκη, χωρίς να δείξει τίποτα σπουδαίο ως ομάδα, ενώ και οι ομάδες ήταν σχετικά αδύναμες. Την Κυριακή φιλοξενήθηκε από τη Γουίγκαν και με δύο πολύ γρήγορα γκολ από τον Ιβάνοβιτς (2’), ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση, και τον Λάμπαρντ (7’), από το πέναλτι που κέρδισε ο Αζάρ, πήρε προβάδισμα 2-0 που κράτησε ως το τέλος. Συνολικά πάντως έκανε μόνο τρία σουτ εντός εστίας, ενώ η Γουίγκαν έχασε 4-5 πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσει κάποιο γκολ. Την Τετάρτη υποδέχθηκε τη Ρέντινγκ και ο Αζάρ κέρδισε και πάλι πέναλτι με τον Λάμπαρντ να σκοράρει και πάλι (18’), αλλά στη συνέχεια τα χρειάστηκε όταν η Ρέντινγκ πήρε προβάδισμα 1-2 μέσα σε 4 λεπτά (25’-29’). Στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τον Κέιχιλ με μακρινό σουτ (69’), ο Κόουλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Τόρρες στο 81’, με τον Ισπανό να είναι όμως οφσάιντ, και έκανε το τελικό 4-2 με τον Ιβάνοβιτς στις καθυστερήσεις (90’+5). Πολύ καλός ο Αζάρ, που εκτός από το πέναλτι που κέρδισε έβγαλε και δύο ασίστ. Η Τσέλσι συνεχίζει να μην πείθει αλλά έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με το 2 στα 2. Οι σημαντικές μεταγραφές (Αζάρ, Μαρίν, Όσκαρ κλπ.) δεν έχουν δέσει ακόμα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πρόκειται πάντως για ομάδα με πολύ καλές μονάδες και μένει να δούμε πως θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο χτίσιμο της ο Ντι Ματέο. Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ο ισπανός δεξιός μπακ της Μαρσέιγ, Αθπιλικουέτα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γιοβάνοβιτς. Εκτός ο μέσος Μαρίν. Αμφίβολος ο αμυντικός Νταβίντ Λουίζ.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Νίκη με το καλημέρα σε ντέρμπι για τη Νιούκαστλ. Το εντός έδρας 2-1 κόντρα στην Τόττεναμ ήταν δίκαιο, αν και είχε την τύχη με το μέρος της αφού το δοκάρι σταμάτησε δύο φορές σουτ των φιλοξενουμένων. Ο Μπα άνοιξε το σκορ στο 55’, η Τόττεναμ ισοφάρισε από γκολ-οφσάιντ στο 76’, αλλά ο Μπεν Αρφά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με εύστοχο πέναλτι. Την Πέμπτη στην Αθήνα πήρε το 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο (45’+1 Ρ. Τέιλορ), το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί σκορ πρόκρισης αφού ο Πάρντιου χρησιμοποίησε αρκετές αλλαγές. Η επανάληψη την ερχόμενη Πέμπτη στο Νιούκαστλ. Αμφίβολος ο αμυντικός Κολοτσίνι και τα αδέρφια Αμεόμπι (Σάμι και Σόλα, αμφότεροι επιθετικοί).

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από πέρυσι η Τσέλσι δείχνει ότι έχει «αστεράκι» και η τύχη την πάει αρκετά, αυτό την κάνει επικίνδυνη στοιχηματικά γιατί κάποια στιγμή θα την αφήσει. Η Νιούκαστλ είναι αξιόλογη ομάδα όπως έδειξε και με την Τόττεναμ και μετά την περσινή πορεία θέλει να κυνηγήσει και πάλι τις υψηλές θέσεις, ενώ έχει και τους δύο Σενεγαλέζους που είναι «φωτιά» στην επίθεση. Το γκολ-γκολ φαντάζει ιδανική επιλογή για την αναμέτρηση (1.70 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση