» » » » » » Preview Bundesliga 1:Αννοβερο - Σάλκε

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga 1:Αννοβερο - Σάλκε
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-8-28
ΠΕΡΥΣΙ:
ΣΑΛΚΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 3-0
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ 2-2

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Η έξοδος στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά στο Αννόβερο. Μετρημένες οι αλλαγές στο ρόστερ, με τον Σλόμκα να δείχνει εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό. Στόχος φέτος η παραμονή στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Έφυγαν Πόγκατετς (Α), Καρλίτος, Λάλα, Ακντάρι (Μ), Στόπελκαμπ (Ε), Ρόγερ (Ε) και ήρθαν Φελίπε (Α, Σταντάρ Λ.), Σακάι (Α, Κασίβα – Ιαπωνία), Νίκτσι (Μ, Ζυρίχη), Χούστι (Μ, Ζενίτ). Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε 4 ομάδες από μικρότερες κατηγορίες, ενώ στα πιο σοβαρά, κέρδισε Όσναμπρυκ, έφερε ισοπαλία με Βίσλα Κρακοβίας (1-1) και έχασε από Χέρτα (0-4) και Μαν. Γιουν. (3-4). Έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα από αρχές Αυγούστου, αποκλείοντας την ιρλανδική Σεντ Πάτρικς (3-0 εκτός, 2-0 εντός). Την Πέμπτη στο 4ο γύρο, επικράτησε της Σλασκ Βρότσλαβ στην Πολωνία με 5-3 (Αντρέασεν 7’, 82’, Σλάουντραφ 25’, Στιντλ 40’, Σμίντεμπαχ 85’). Τέσσερες μέρες πριν πέτυχε εύκολη πρόκριση κόντρα στη Νέτινγκεν (ε’ κατηγορία), κερδίζοντας με 6-1. Εκτός ο τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Σούλτσε και Σακάι, οι μέσοι Γκίσελμαν, Σούνμαν και Αϊσιτσέκ, και ο βασικότατος επιθετικός Ντιούφ.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1


ΣΑΛΚΕ: Η είσοδος στην τριάδα θα είναι και φέτος ο στόχος για τη Σάλκε. Ο Χουμπ Στέφενς, που ήρθε στα μέσα της χρονιάς και έβγαλε τη Σάλκε 3η, παρά την απώλεια του Ραούλ, προτίμησε να μη φέρει άλλο φορ, δείχνοντας πίστη στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Ήρθαν μόνο οι καλοί χαφ Μπαρνέτα (Λεβερκούζεν) και Νοϊστέντερ (Γκλάντμπαχ), ενώ κράτησε τον επιθετικό Ομπάσι, που αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι από τη Χόφενχαϊμ. Έφυγαν Σόμπερ (Τ), Σαρπάι, Χούγκλαντ (Α), Κλούγκε, Κένια, Μόραβεκ, Μπάουμγιοχαν (Μ), Ραούλ, Γκαβράνοβιτς, Βίγκελ (Ε). Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε τρεις ομάδες από μικρότερες κατηγορίες, έφερε ισοπαλία με Ουντινέζε (0-0) και Σαμπντόρια (1-1), και έχασε από Φιλαδέλφεια (1-2) και Μίλαν (0-1). Την προηγούμενη Κυριακή προκρίθηκε εύκολα επί της Σάαρμπρίκεν στον πρώτο γύρο του κυπέλλου (5-0). Μεγάλη επιτυχία πρέπει να θεωρηθεί η παραμονή των Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Χούντελααρ που πολιορκήθηκαν από πολλούς μεγάλους συλλόγους. Εκτός ο αναπληρωματικός επιθετικός Ομπάσι.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σάλκε, έδειξε πιο σοβαρή πέρυσι με τον Στέφενς και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φύγει με το διπλό από το Αννόβερο, το οποίο βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και δε θα έχει το βαρύ πυροβολικό Ντιούφ. Διπλό στο 2.55 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση