betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Εναρξη με ερωτηματικά.
19:15 ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-1-0

AEK: Σε μία από τις χειρότερες στιγμές τη ιστορίας της βρίσκεται η ΑΕΚ, που πήρε έστω και την τελευταία στιγμή άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ κατάφερε να πληρώσει και την εφορία και να παίξει κανονικά με κόσμο σήμερα. Από το ρόστερ της απουσιάζουν παίκτες με εμπειρία και με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και σίγουρα θα είναι πολύ πιο αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Μερικοί από τους παίκτες που αποχώρησαν είναι οι Λεονάρντο, Μάκος, Μανωλά,  Γκούντιονσεν, Καφές και Βάργκας, ενώ αποκτήθηκαν οι Φουρτάδο(Παναχαϊκή) και Φερνάντεζ(Χιρόνα), όπως και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός της "Ένωσης", Βαγγέλης Βλάχος έχει πολύ δύσκολη αποστολή την φετινή σεζόν, αφού καλείται να παρουσιάσει μία ομάδα ανταγωνιστική, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Από την σημερινή πρεμιέρα θα απουσιάσει ο Καλογρίδης, που στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστών.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Είναι από τις πιο έτοιμες ομάδες του πρωταθλήματος, αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησε νωρίτερα απ' όλους προετοιμασία. Έχει ήδη δώσε τέσσερα Ευρωπαϊκά ματς, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Μαρίτιμο. Αποχαιρέτησε πάντως την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, αφού δεν ηττήθηκε σε καμία από τις αναμετρήσεις(τέσσερις ισοπαλίες). Η ομάδα της Τρίπολης δεν έκανε πολλές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά περισσότερο ουσιαστικές, αφού απέκτησε τον κίπερ Φάλοπ(Γουέστ Μπρομ), τον Σανκαρέ(Άρη), τον Καστέλς(Βαλένθια), όπως και τους Γιαλούση και Φραγκουλάκη. Ο Σάκης Τσιώλης έχει στα θετικά ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα του και έχει τονίσει ότι στόχος της την φετινή σεζόν είναι η πεντάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Χουανίτο(αμυντικός), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Περόνε.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αλλά η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και με την υποστήριξη που θα έχει από τον κόσμο της, θα δυσκολέψει πολύ τον Αστέρα, που έχει προφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα. Περιμένω κλειστό ματς στο ΟΑΚΑ, με τον under(1.50 Sportingbet) να φαντάζει την ιδανικότερη επιλογή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα με πρώτο στόχος τη νόσο πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Η μεγαλύτερη διαφορά για την ομάδα των Ιωαννίνων από την περσινή σεζόν είναι ότι αποχώρησε ο Άγγελος Αναστασιάδης και την θέση του πήρε ο "πρωτάρης" στην Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Χριστόπουλος. Η ομάδα έχει ένα κορμό παικτών από την περσινή ομάδα, αλλά ακόμα έχει πολλά κενά στο ρόστερ της. Στα δυσκολότερα φιλικά που έδωσε με Άρη και Παναιτωλικό έδειξε ότι έχει σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού αμφότερα έληξαν ισόπαλα 0-0. Σημαντικότερες προσθήκες για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Σταύρος Τσουκαλάς(ΠΑΟΚ), ο Μπράνα Ίλιτς(Ακτόμπε) και ο Γιώργος Νικλητσιώτης(Ολυμπιακός). Αντιθέτως έχασε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές(Μπακαγιόκο, Κώτσιο και Μπεσέρα), ενώ έληξε και ο δανεισμός του Γιάννη Ζαραδούκα. Σήμερα ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στους "Ζοσιμάδες", ώστε να σπρώξει την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στο πρώτο τρίποντο της σεζόν. Δεν υπάρχου ν προβλήματα τραυματισμών.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Χαίρεται την πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία ο Πλατανιάς, αφού μετά από μία πολύ επεισοδιακή διαδικασία κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσει μεταγραφές επιπέδου... Σούπερ Λιγκ και ο μεγαλύτερος κορμός της θα αποτελείται από τους παίκτες που τράβηξαν το κουπί και πέρσι στην Β' Εθνική. Έχει πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία, όπως οι Ουντόζι(Μπρασόφ), Κηπουρός(ΠΑΣ), Αργυρόπουλος(Αστέρας Τρίπολης), Ποτουρίδης(δανεικός - Ολυμπιακός), Κοράλες(Λας Πάλμας) και Ουκάρ(ΟΦΗ), αλλά σίγουρα ακόμα το ρόστερ έχει πολλά κενά. Η αποστολή του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, που παρέμεινε τελικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα είναι-ειδικά στην αρχή- πολύ δύσκολο. Τρέχει να προλάβει η διοίκηση του Πλατανιά να ολοκληρώσει τις εργασίες στο γήπεδο στα Περιβόλια, ώστε να μην παίζει η ομάδα με έδρα το... αφιλόξενο Παγκρήτιο. Μοναδικός απών από το σημερινό ματς ο Ναζλίδης.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του ματς Σούπερ Λιγκ, θα γεμίσει με άγχος του παίκτες του. Ο ΠΑΣ μπορεί να μην έχει πείσει ακόμα με τις εμφανίσεις του ,αλλά τουλάχιστον στην έδρα του θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Άσσος(1.85 Expekt).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Άκρως επιτυχημένη ήταν η περσινή πορεία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου στην Σούπερ Λιγκ, αφού όχι μόνο μπήκε πολύ αργότερα σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να πάρει και την καλύτερη βαθμολογική θέση της ιστορίας του. Από την περσινή ομάδα έχασε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Σουμπίνιο(έληξε ο δανεισμός του και επέστρεψε στον Ολυμπιακό) και Φαβάλι(ελεύθερος), αλλά κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ναπολεόνι, ενώ απέκτησε και τους Ροτζέριο(αστέρας Τρίπολης), Μάουρο Πόϊ(Ξάνθη) και Νόε Ακόστα(Άρης). Με αυτές τις προσθήκες ουσιαστικά καλύφθηκαν τα κενά των παραπάνω και κατά βάση περιμένουμε να δούμε περίπου ίδια ομάδα με πέρσι από τον Λεβαδειακό. Με σκληρή τακτική πειθαρχία και με πρώτο στόχο το μηδέν, εδικά κόντρα στους "μεγάλους". Σήμερα δεν θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Παράσχος, τον αναπληρωματικό κίπερ Αλέξανδρο Κασμερίδη.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων οι "πράσινοι" στην Ανδαλουσία και δίκαια ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από την Μάλαγα με 2-0 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον το έργο τους στον επαναληπτικό είναι πολύ δύσκολο και άπαντες στρέφουν  το ενδιαφέρον τους στην σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το "τριφύλλι" ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, αφού κουβαλά τιμωρία από τα τραγικά περσινά επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα όμως στην Λιβαδειά θα έχει την συμπαράσταση περίπου 3.000 φίλων του, που εξάντλησαν τα εισιτήρια που δόθηκαν από τους γηπεδούχους. Στα αρνητικά για τον Παναθηναϊκό είναι η κούραση που κουβαλά από το ματς της Τετάρτης, αλλά και οι σημαντικότατες απουσίες των Μπουμσόνγκ(τραυματίστηκε στο ματς με την Μάλαγα και θα προφυλαχτεί), Κατσουράνη, Βιτόλο(που κουβαλούν τιμωρία από πέρσι) και Κουίνσι(ανέτοιμος).

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Έχουμε παρατηρήσει(από την περσινή σεζόν) ότι ο Παναθηναϊκός του Φερέϊρα, πετάει εύκολα το πρώτο ημίχρονο. Σε συνδυασμό με τους αμυντικούς προσανατολισμούς που θα έχει ο Λεβαδειακός, η ισοπαλία στο ημίχρονο(2.00 Bet365) είναι η πιο συνετή επιλογή.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση