» » » » » » Preview Ligue 1: Τρίτο ματς δίχως νίκη για την Παρί Σεν Ζερμεν;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Τρίτο ματς δίχως νίκη για την Παρί Σεν Ζερμεν;
18:00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΡΕΣΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-1-1
ΠΕΡΥΣΙ:
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΠΡΕΣΤ 2-1
ΜΠΡΕΣΤ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2-2

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 1-2 για τη Σεντ Ετιέν, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος (35’) και έκαναν στο δεύτερο το 2-0 (59’), ενώ έχασαν και πέναλτι στο 74’. Το σκορ μείωσε ο εξτρέμ Γκραντέλ με πέναλτι στις καθυστερήσεις (91’). Πολύ κακό το ξεκίνημα για της «στεφανουά», οι οποίοι μπορούν να υπολογίζουν πλέον πολλά στην εμπειρία του επιθετικού Μπραντάο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην επίθεση. Ειδικά στη περίπτωση που ο Ομπαμεγιάνγκ αποχωρήσει (Γουέστ Χαμ). Χωρίς απουσίες σήμερα.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΜΠΡΕΣΤ: Μοιρασμένο το παιχνίδι με την Εβιάν, αλλά η Μπρεστ στάθηκε τυχερή και πήρε τη νίκη με το εύστοχο χτύπημα φάουλ του Μπαϊσέ στο 90’. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα και λογικά θα μονομαχήσει για τη σωτηρία. Ούτε ο Ντερνίς (πρώην Μονπελιέ) δείχνει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Εκτός οι αμυντικοί Απανγκά και Κουλιμπαλί, οι μέσοι Φεράτζ και Γκιντελεγιέ, και ο επιθετικός Αγιτέ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σεντ Ετιέν μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα, αλλά πρόκειται για καλή ομάδα. Αυτό πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο και η Μπρεστ είναι ιδανικός αντίπαλος, αφού διαθέτει από τα πιο αδύναμα ρόστερ στην κατηγορία. Αξίζει ο άσος για τους γηπεδούχους στο 1.75 (Interwetten).  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΑΡΣΕΪΓ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-6-11
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-3
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1-0

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Δεύτερο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τη Μονπελιέ. Δεν ήταν καλή σε όλο το ματς αλλά ευτύχησε να προηγηθεί με τον νεοαποκτηθέντα Ερέρα στο 40’. Η Λοριάν άρχισε να γίνεται ακόμα πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος και με επική ανατροπή έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια της Μονπελιέ, σκοράροντας στο 90’ και το 92’, δικαιότατη εξέλιξη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων! Μπλοκαρισμένη μοιάζει η Μονπελιέ φέτος, που ακόμα δεν έχει νίκη σε τρία επίσημα παιχνίδια (μαζί με το Σούπερ Καπ), αλλά ούτε έχει παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Μπελαντά, αφού η Μονπελιέ έδειξε ότι χωρίς αυτόν και τον αποχωρήσαντα Ζιρού, δεν έχει μία ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο. Τιμωρημένος ο μέσος Σαϊχί. Εκτός ο αμυντικός Μποκαλί και ο μέσος Εστράντα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πολύ καλή αρχή για τη Μαρσέιγ φέτος, που πέτυχε και δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί γκολ. Απέναντι στη Σοσό σκόραραν οι Ζινιάκ (54’)και Φαννί (90’), ενώ τέσσερις μέρες μετά ταξίδεψε στη Μολδαβία για να αντιμετωπίσει τη Σερίφ Τιρασπόλ στον 4ο προκριματικό του Γιουρόπα και επικράτησε με 2-1 (Τ. Αγιού 18’, 53’). Συνολικά στα πέντε πρώτα πέντε επίσημα παιχνίδια της (3 Ευρώπη, 2 πρωτ.) είναι αήττητη (4-1-0). Παρελθόν αποτελεί ο ακραίος αμυντικός Αθπιλικουέτα, που θα συνεχίσει στην Τσέλσι. Εκτός οι αμυντικοί Ντιαβαρά και Ν’Ντιαγέ, και ο επιθετικός Ρεμί.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καθόλου καλό το ξεκίνημα για τους πρωταθλητές, που θα κυνηγήσουν οπωσδήποτε τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι. Η Μαρσέιγ παίρνει τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ μπορεί να βγάλει κούραση από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Πολύ καλή επιλογή ο άσος με τέτοια απόδοση (2.45 Interwetten). Ούτε η Μαρσέιγ έγινε υπερομάδα, ούτε η Μονπελιέ ξαφνικά διαλύθηκε. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


22:00 ΠΣΖ - ΜΠΟΡΝΤΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-11-18
ΠΕΡΥΣΙ:
ΠΣΖ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1-1
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΠΣΖ 1-1

ΠΣΖ: Ούτε στο Αιάκειο τα κατάφερε η Παρί και έμεινε χωρίς νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική. Δίκαιο το 0-0 αφού δεν απείλησε ιδιαίτερα την Αζαξιό, ενώ τελείωσε το παιχνίδι και με 10, λόγω της αποβολής του Λαβέτσι (59’). Η Παρί έφτασε τις 6 συνεχόμενες ισοπαλίες (μαζί με τα 4 τελευταία φιλικά) και αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, ο Αντσελότι δεν τη γλιτώνει τη γκρίνια. Ο πρώην αμυντικός της Μίλαν, Τιάγκο Σίλβα, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Παραμένει εκτός ο Ιμπραΐμοβιτς. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ντουσέ και οι μέσοι Σισοκό και Τιάγκο Μότα. Τιμωρημένος ο Λαβέτσι.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-5-0

ΜΠΟΡΝΤΟ: Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό η Μπορντό έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ρεν εντός έδρας με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Ομπράνιακ (75’), ο οποίος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι. Την Πέμπτη ταξίδεψε στη Σερβία και πήρε το 0-0 από τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι σκορ πρόκρισης από τη συνολική εικόνα των ομάδων, αρκεί να προσέξει λίγο στο Μπορντό. Εκτός ο αμυντικός Κάρλος Ενρίκε, οι μέσοι Ν’Γκουεμό, Τραορέ και Πλασίλ και ο επιθετικός Μπεγιόν.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τρίτο ματς δίχως νίκη δύσκολα να έχουμε για την Παρί και ας μην αγωνίζονται Ιμπραΐμοβιτς, Τιάγκο Μότα και Λαβέτσι. Οι συγκυρίες και οι απουσίες δεν ευνοούν τους γηπεδούχους, αλλά η κούραση της Μπορντό από το ευρωπαϊκό παιχνίδι μπορεί να βγει σε καλό. Καιρός να σπάσει το νικηφόρο σερί της Μπορντό, αν και θα περιμέναμε κάτι καλύτερο στον άσο (1.65 Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση