» » » » » Preview Europa League: Ατρόμητος - Νιούκαστλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Europa League: Ατρόμητος - Νιούκαστλ
Σε "πανηγυρικό" κλίμα αναμένεται να φιλοξενήσει ο Ατρόμητος τη Νιούκαστλ για τα play-off του Europa League.

Ο Γιώργος Δώνης έφυγε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήρθε και μπαίνει κατευθείαν στα… βαθιά, αφού αναλαμβάνει να "εξαργυρώσει", αν όχι με μία θαυμαστή πρόκριση στους ομίλους, τουλάχιστον με καλές εμφανίσεις το πετυχημένο έργο που άφησε πίσω ο προκάτοχός του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν εκπληκτική σεζόν πέρυσι, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κερδίζοντας επάξια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.



Η κληρωτίδα τους φέρνει απέναντι στις "καρακάξες" και θα δώσουν τα "ρέστα" τους για να δικαιώσουν τις προσδοκίες των φιλάθλων τους, με τη νίκη τους να προσφέρεται σε απόδοση 4,00.

Σε σχέση με το περσινό πετυχημένο ρόστερ, έχουν αποχωρήσει οι Μήτρογλου, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Τάτος, Τόμας και Αναστασάκος, ενώ αποκτήθηκαν οι Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούτσι, Μπέλιτς και Σουμπίνιο.

Το over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2,35.

Ο Άντριαν Πάρντιου είδε την ομάδα του να επικρατεί στη φετινή 1η αγωνιστική της Premiership με 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι ότι το ματς κόντρα στην Τσέλσι θα διεξαχθεί μόλις 48 ώρες μετά τον αγώνα στην Ελλάδα.

Είναι αναγκασμένος, λοιπόν, να προβεί σε αλλαγές, στην προσπάθειά του να διατηρήσει όσο γίνεται πιο "φρέσκους" τους παίκτες του, τη στιγμή που το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2,00.

Δε θα έχει, πάντως, έτσι κι αλλιώς, στη διάθεσή του τον τραυματία Κολοτσίνι και τον τιμωρημένο από το 2007 Μπεν Αρφά.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση