» » » » » » Preview Ligue 1: Δυσκολη δοκιμασιά για την Λιλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Δυσκολη δοκιμασιά για την Λιλ
18:00 ΝΙΣ - ΛΙΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-11-13
ΠΕΡΥΣΙ:
ΝΙΣ-ΛΙΛ 0-1
ΛΙΛ-ΝΙΣ 4-4

ΝΙΣ: Μετά από τις δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, δεν απείλησε καθόλου τη Βαλενσιέν και το 0-0 πρέπει να θεωρείται επιτυχία για τη Νις, αφού δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο μέρος, χωρίς τελικά να το πληρώσει. Έδειξε ότι και φέτος θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κατηγορία, με αρκετές ελλείψεις στην επίθεση. Ο καλός επιθετικός Τσβίτανιτς δεν έχει αγωνιστεί ακόμα και είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Εκτός οι αμυντικοί Κουλιμπαλί και Φοφανά, ο μέσος Ανέν και ο επιθετικός Πεντεκό. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τσιβελί.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΛΙΛ: Στο πρώτο παιχνίδι στο νέο της γήπεδο, η Λιλ απογοήτευσε τους οπαδούς της φέρνοντας 1-1 με τη Νανσί. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34’, αλλά 8 λεπτά αργότερα το νέο απόκτημα, Σαλομόν Καλού, σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα με κεφαλιά. Η Λιλ στο δεύτερο μέρος πίεσε, έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι αγωνίστηκε με 10 στο τελευταίο 10λεπτο. Την Τρίτη στο πρώτο αγώνα του 4ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κοπεγχάγη, δεν ήταν καλή και έχασε δίκαια με 0-1. Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Παγιέ είχε ευστοχήσει στο πέναλτι στο 15’. Ο επαναληπτικός την Τετάρτη. Εκτός ο πολύ καλός ακραίος αμυντικός Ντεμπουσί και ο επίσης αμυντικός Μπάσα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σουμαορό.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λιλ είναι καλύτερη ομάδα αλλά εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ίσως χρειαστεί να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Με τα προβλήματα που έχει στην επίθεση η Νις είναι πολύ πιθανό το under (1.60 Interwetten).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:00 ΡΕΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 10-5-7

ΡΕΝ: Φτωχό ποιοτικά το παιχνίδι με τη Μπορντό, δέχθηκε γκολ στο 75’ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες των γηπεδούχων, ενώ στη συνέχεια πίεσε αλλά δεν κατάφερε την ισοφάριση. Στο 94’ ο Σανέ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει την ισοφάριση, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καρασό. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Ρεν με το ίδιο σκορ και η υπόσχεση του Αντονετί για αντίδραση της Ρεν στο ματς με τη Μπορντό δεν ήρθε. Της λείπει το γκολ και δείχνει μπλοκαρισμένη, αφού ούτε οι παίχτες τις λείπουν, ούτε οι ευκαιρίες. Τιμωρημένος για δεύτερο παιχνίδι ο επιθετικός Κεμπό (1 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Απάμ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΜΠΑΣΤΙΑ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μπαστιά που δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Αυτή τη φορά νίκησε εντός έδρας τη Ρεμς με 2-1, ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Ισοφάρισε με το πέναλτι του Μοντέστ και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα – η Ρεμς έμεινε με 10 στο 59’ και με 9 στο 82’ – έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Ιλάν στο 90’+5’. Συνέχισε αήττητη εντός έδρας για 42ο ματς (από τότε που αγωνιζόταν Νασιονάλ και Λιγκ 2). Εκτός ο τερματοφύλακας Αγκοστίνι, ο αμυντικός Σανς και ο επιθετικός Ελ-Αζουζί.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ευχάριστη έκπληξη Μπαστιά δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τη Ρεν, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και μπορούν να πάρουν το τρίποντο που μπορεί να πληρώσει τον υπερ-ενθουσιασμό της για το πολύ καλό ξεκίνημα. Άσος στο 1.91 (William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-0-2
ΠΕΡΥΣΙ:
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΑΖΑΞΙΟ 1-2
ΑΖΑΞΙΟ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 3-1

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Αδιάφορο το πρώτο ημίχρονο στο εντός με τη Νις, σαφώς καλύτερο το δεύτερο, με τη Βαλενσιέν να πιέζει πολύ και να δημιουργεί φάσεις χωρίς να καταφέρνει τελικά να τις μετουσιώσει σε γκολ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αδύναμη επιθετικά Νις εκτός από δύο «ελαφριές» περιπτώσεις στο πρώτο μέρος και έτσι ήρθε το τελικό 0-0. Παρέμεινε αήττητη πάντως (1-1-0), χωρίς να δεχτεί γκολ, και αυτό είναι αρκετό για τη Βαλενσιέν που έχει ως αρχικό στόχο την παραμονή. Εκτός οι αμυντικοί Ανγκουά και Μπονγκ, οι μέσοι Ντζούριτς και Καμαρά, και ο επιθετικός Μασαμπού.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΖΑΞΙΟ: Πολύ καλά στημένη η Αζαξιό, έβγαλε πάθος και περιόρισε στο έπακρο την Παρί, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας. Ο Ρίκι Φατί (πρώην Άρης) έκανε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, βοηθώντας την ομάδα τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά στις στημένες φάσεις. Παρέμεινε αήττητη, χωρίς να δεχτεί ακόμη γκολ. Συναντήθηκε πρώτη φορά με τη Βαλενσιέν πέρυσι και σημείωσε νίκες και στις δύο αναμετρήσεις τους. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Βουχούρ και ο μέσος Μοστεφά. Εκτός ο αμυντικός Φελίπε Σάαντ και ο μέσος Σαμαριτάνο.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παρόμοια η εικόνα που έβγαλαν στα πρώτα παιχνίδια οι δύο ομάδες. Αν επιβεβαιωθούν θα έχουμε σίγουρα λίγα γκολ, με αμφότερες να δείχνουν ότι στηρίζουν πολλά στην καλή αμυντική λειτουργία. Under στο 1.60 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση