» » » » » » Preview Primera Division: Η Μπέτις έδειξε πολύ καλή εικόνα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Η Μπέτις έδειξε πολύ καλή εικόνα.
22:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-5-4
ΠΕΡΥΣΙ:
ΡΑΓΙΟ-ΜΠΕΤΙΣ 3-0
ΜΠΕΤΙΣ-ΡΑΓΙΟ 0-2

ΜΠΕΤΙΣ: Τρομερό το ματς στο Σαν Μαμές κόντρα στη Μπιλμπάο, με τη Μπέτις να εκμεταλλεύεται να πολλά αμυντικά κενά  των γηπεδούχων και να φεύγει νικήτρια τελικά με 3-5! Το σκορ άνοιξε ο Ρουμπέν Κάστρο μόλις στο 7’, και οι Χορχέ Μολίνα και Μπενάτ έκαναν το 0-3 πριν το ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 76’ είχαν ισοφαρίσει σε 3-3, αλλά η Μπέτις δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με άλλα δύο τέρματα στο τελευταίο 10λεπτο (Ποθουέλο 80’, Μολίνα 87’) πήρε το τρίποντο σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Εκτός ο αμυντικός Μάριο, ο μέσος Χουάνμα και ο επιθετικός Ρουμπέν Κάστρο (1 συμμ./1 γκ.).



ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκλεισε η περσινή για τη Ράγιο, νικώντας τη Γρανάδα εντός έδρας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και έχοντας δοκάρι στο πρώτο μέρος. Η Ράγιο στάθηκε τυχερή και κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρασόρας στο 95’ . Πολύ καλή εμφάνιση για τον τερματοφύλακα Ρουμπέν της Ράγιο που αποσόβησε πολλούς κινδύνους για την ομάδα του. Πάντως τα περσινά προβλήματα στην άμυνα (δέχτηκε 73 γκολ, χειρότερη επίδοση), παρότι κράτησε το μηδέν, ήταν εμφανή. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Πίτι, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γρανάδα, ο αμυντικός Αμάτ και ο ακραίος μέσος Περέα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπέτις έδειξε πολύ καλή εικόνα, ενώ η Ράγιο έδειξε να έχει ακόμα αδυναμίες και πήρε τη νίκη με τη βοήθεια της τύχης. Πολύ πιθανός ο άσος της Μπέτις στο 1.75 (Expekt)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

00:00 ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-8-7
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 3-1
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΑΛΑΓΑ 0-1

ΜΑΛΑΓΑ: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η Μάλαγα. Στο εκτός έδρας με τη Θέλτα, αν και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι στο 65’, το γκολ του νεαρού Καμερουνέζου Φαμπρίς Ολίνγκα στο 84’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Μάλαγα, αλλά και να γράψει ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος παίχτης που σκόραρε ποτέ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (16 χρονών, 3 μηνών και 3 ημερών). Λίγο πριν το φινάλε η τύχη της χαμογέλασε και πάλι αφού η Θέλτα είχε και δεύτερο δοκάρι. Την Τετάρτη υποδέχθηκε τον ΠΑΟ και χωρίς να δεχθεί πολύ πίεση πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη με 2-0 (Ντεμικέλις 17’, Ελισέου 34’). Ο επαναληπτικός στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη. Ο Ζούλιο Μπαπτίστα συνεχίζει και φέτος τραυματίας (αγωνίστηκε μόνο στις 4 πρώτες αγωνιστικές πέρυσι).

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Με ήρωα τον ισραηλινό Χεμέντ που σκόραρε δις, η ομάδα του Χοακίν Καπάρος, έκαμψε την αντίσταση της Εσπανιόλ με 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2’ με ωραία ομαδική προσπάθεια, αλλά στο 6’ δέχτηκαν την ισοφάριση, με τον τερματοφύλακα Αουάτε να στέκεται όρθιος και η μπάλα να περνάει ακριβώς δίπλα του, σε ένα καθόλου επικίνδυνο σουτ. Το δεύτερο γκολ για τη Μαγιόρκα ήρθε στο 85’, όταν το σουτ του Περέιρα βρήκε στο δοκάρι και τον Χεμέντ να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει από κοντά.  Εκτός οι επιθετικοί Αριθμέντι και Αλβάρο. Αμφίβολος ο μέσος Λουίς Μάρτι.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μάλαγα πήρε αυτό που ήθελε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της, αλλά δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Η Μαγιόρκα μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι και μπορεί να εκμεταλλευθεί το ότι η Μάλαγα βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση