» » » » » Preview Primera Division: Καμία τύχη για την Οσασούνα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Καμία τύχη για την Οσασούνα
20:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-7-16
ΠΕΡΥΣΙ:
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-2
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 8-0
(Κύπελλο):
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 4-0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Στο κατάμεστο Ριαθόρ, η Οσασούνα δεν άντεξε την πίεση της Λα Κορούνια, κυρίως στο δεύτερο μέρος, και γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-2. Η λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Αντρές Φερνάντες επέτρεψε το 0-1 και η Λα Κορούνια έβαλε την «ταφόπλακα» στο 92’ κάνοντας το 0-2. Στάθηκε τυχερή βέβαια και στο πρώτο μέρος, με τη Λα Κορούνια να έχει δοκάρι στο 7’ και να χάνει πέναλτι στο 45’+2 – ο Ρίκι την έστειλε πάλι δοκάρι. Αμφίβολοι οι βασικοί ακραίοι μέσοι Αρμεντέρος και Νάνο.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πολύ καλό το ξεκίνημα στη φετινή Πριμέρα για τη Μπάρτσα, με τον Βιλανόβα να κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Κέρδισε άνετα εντός έδρας τη Σοσιεδάδ με 5-1, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Βίγια μετά από 8μηνη απουσία, σκοράροντας μάλιστα το πέμπτο γκολ της ομάδας (84’). Προηγουμένως οι Καταλανοί είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 4’ με την κεφαλιά του Πουγιόλ, αλλά η Σοσιεδάδ απάντησε 5 λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Μέσι και με δύο γκολ (11’, 16’) κλείδωσε το ματς για τη Μπάρτσα, που έφτασε στο 4-1 πριν το τέλος του πρώτου μέρους (Πέδρο 42’). 73-27 η τελική κατοχή μπάλας. Την Πέμπτη αγωνίστηκε στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, επικρατώντας της πρωταθλήτριας Ρεάλ με 3-2 στο Καμπ Νου. Πολλά νεύρα και σκληρό παιχνίδι από τη Ρεάλ, τυχερή που τελείωσε με 11. Πολύ καλύτεροι οι γηπεδούχοι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 55΄ αλλά ισοφάρισαν με τον Πέδρο στην ακριβώς επόμενη φάση. Ο Μέσι έκανε το 2-1 με πέναλτι στο 70’, και στο 78’ ο Τσάβι το 3-1. Το 3-2 έγινε από τραγικό λάθος του Βαλντέζ μπροστά στο τέρμα, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον Ντι Μαρία που τον πίεζε. Ο επαναληπτικός του Σούπερ Καπ την ερχόμενη Τετάρτη. Εκτός οι αμυντικοί Αμπιντάλ και Μουνιέσα, ο μέσος Τιάγκο Αλκαντάρα και ο ακραίος επιθετικός Κουένκα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καμία τύχη για την Οσασούνα. Για να μη βγει το διπλό θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω στη Παμπλόνα. Το μόνο που αξίζει είναι το ρίσκο στο under 2.70 (Interwetten), με την ελπίδα ότι η Μπάρτσα δε θα φορτσάρει και θα κρατήσει δυνάμεις για το δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ, αφού και η Οσασούνα έδειξε ότι είναι αδύναμη μπροστά.  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΧΕΤΑΦΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-2-10
ΠΕΡΥΣΙ:
ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ 0-1
ΡΕΑΛ-ΧΕΤΑΦΕ 4-2

ΧΕΤΑΦΕ: Η Χετάφε έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό 1-2 από τη Σεβίλλη, ειδικά με τον τρόπο που δέχθηκε τα τέρματα. Στο 34’ υπήρχε υποψία φάουλ στον τερματοφύλακα Μογιά, αλλά το γκολ της Σεβίλλης μέτρησε κανονικά. Τέσσετα λεπτά αργότερα δόθηκε τραβηγμένο πέναλτι όταν ο αμυντικός Βαλέρα πέρασε δίπλα από το Ρέγιες, ο οποίος πέφτοντας εντυπωσιακά πήρε το πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στη Σεβίλλη για το 0-2. Το κόρνερ του Πέδρο Λεόν στο 50’ έδωσε τη δυνατότητα στον Αλέξις να μειώσει με κεφαλιά σε 1-2, σκορ το οποίο δεν άλλαξε ως το τέλος. Δε θα αγωνιστεί ο εξτρέμ Πέδρο Λεόν, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η καλά στημένη Βαλένθια, που περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, ήταν τελικά δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα του Μουρίνιο, αναγκάζοντας την να παραχωρήσει την ισοπαλία 1-1 στο Μπερναμπέου. Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Ιγκουαΐν (με τριπλή προσπάθεια), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 42’. Πίεσε αρκετά στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει ως το τέλος την εστία της Βαλένθια. Στο πρώτο φετινό Ελ Κλάσικο για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, αντιμετώπισε την κυπελλούχο Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και παρότι προηγήθηκε στο 55’ με τον Ρονάλντο, βρέθηκε μέσα σε περίπου 20 λεπτά να χάνει 1-3. Ο Ντι Μαρία έσωσε την παρτίδα και έδωσε μεγαλύτερες πιθανότητες για ανατροπή στο δεύτερο τελικό του Μπερναμπέου, αφού εκμεταλλεύτηκε το αστείο λάθος του Βαλντέζ μπροστά στο τέρμα του και μείωσε σε 2-3 στο 85’. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Πέπε, που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Κασίγιας στο ματς με τη Βαλένθια και δεν αγωνίστηκε με τη Μπαρτσελόνα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χωρίς τον Πέδρο Λεόν η Χετάφε χάνει πολύ από τη μέση και μπροστά, ενώ δεν έδειξε ότι διαθέτει άλλους παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ισχύει ότι και για το ματς της Μπαρτσελόνα: διπλό και under, με το ανάλογο ρίσκο φυσικά 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


00:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 16-9-15

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μπορεί να πήγε κάπως αμυντικά στο Μπερναμπέου, αλλά το 1-1 κόντρα στη Ρεάλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν παύει να είναι επιτυχία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10’ και παρότι πιέστηκε δε δέχτηκε άλλο τέρμα, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 42’ με την κεφαλιά του Ζόνας. Μόνο ο Σολδάδο είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στη συνέχεια αλλά γενικά περιορίστηκε στο να ισορροπήσει το ματς και να κρατήσει το αποτέλεσμα. Στάθηκε τυχερή στο 65’ όταν το σουτ του Κριστιάνο βρήκε στο δοκάρι. Θετικό το ντεμπούτο του Πελεγκρίνο, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε απόψε για να κάνει «σεφτέ» με τη νέα του ομάδα μέσα στο Μεστάγια. Εκτός ο τερματοφύλακας Γκουαΐτα και οι μέσοι Κανάλες και Μπανέγκα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Το τέλειο σενάριο εξελίχθηκε στο Ριαθόρ, αφού η επιστροφή της Λα Κορούνια στη μεγάλη κατηγορία συνοδεύτηκε από νίκη επί της Οσασούνα με 2-0. Μέτριο ποιοτικά το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 7’ και να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα από το άστοχο πέναλτι του Ρίκι στις καθυστερήσεις (45’+2). Ο Ρίκι εξιλεώθηκε στο 55’, ανοίγοντας το σκορ για τη Λα Κορούνια, η οποία διπλασίασε τα τέρματα της στο 92’ με την αντεπίθεση του Ολιβέιρα και ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, τη στιγμή που όλη η Οσασούνα βρισκόταν στην αντίπαλη εστία. Εκτός ο αμυντικός Λαουρέ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Ζε Κάστρο και ο μέσος Ντιόγκο Σαλομάο.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βαλένθια έπαιζε με τη Ρεάλ, έτσι δε μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική της. Η Λα Κορούνια μπορεί να ξεκίνησε θετικά, αλλά δε φάνηκε να έχει τα φόντα να πάρει κάτι από το Μεστάγια. Λογικός ο άσος (1.50 StanJames), εμπεριέχει όμως κάποιο ρίσκο στο σημείο που βρισκόμαστε και βάση της εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση