» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας: Προβάδισμα οι έδρες.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας: Προβάδισμα οι έδρες.
19:00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-6-10
ΠΕΡΥΣΙ:
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3-2
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-0

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Πολύ κόσμος ήρθε και έφυγε στη Φιορεντίνα, μαζί με τον τεχνικό Μοντέλα που αντικατέστησε τον υπηρεσιακό Γκουερίνι. Από την ομάδα έφυγαν οι Κάρζα (Μ), Αμάουρι (Ε), Μπεχράμι (Μ), Γκαμπερίνι (Α) και Νάταλι (Α), ενώ ήρθαν πολύ καλές μονάδες όπως οι Πιζάρο (Μ, Ρόμα), Ακουιλάνι (Μ, Λίβερπουλ), Ροντρίγκεζ (Α, Βιγιαρρεάλ), Μπόρχα Βαλέρο (Μ, Βιγιαρρεάλ), Ντελα Ρόκα (Μ, Παλέρμο), Βιβιάνο (Τ, Παλέρμο), Φερνάντεζ (Μ, Σπόρτιγκ Λ.), Κουαδράδο (Μ, Λέτσε), Λουπατέλι (Τ, Τζένοα), Ελ Χαμνταουί (Ε, Άγιαξ), Εγκάζι (Α, Ισμαϊλί – Αίγυπτος) και Ρονκάλια (Α, Μπόκα Τζούνιορς). Στα φιλικά κέρδισε τον Άρη 2-1 και έφερε 0-0 με τη Βερόνα. Στον πρώτο γύρο του Κόπα Ιταλία κέρδισε τη Νοβάρα 2-0. Ακόμα ψάχνει για μια προσθήκη στην επίθεση. Δεν έχει εντός έδρας στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα. Χωρίς απουσίες απόψε.



ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ότι καλύτερο στην περσινή σεζόν και αυτό θέλουν να επαναλάβουν στην Ουντινέζε και φέτος. Προς το παρόν πάντως προέχει η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους, αφού μετά το 1-1 με την Μπράγκα την Τετάρτη εκτός έδρας δείχνει ότι έχει τις πιθανότητες με το μέρος της. Έχασε τους Ίσλα, Ασαμόα και Χαντάνοβιτς, αλλά έφερε άξιους αντικαταστάτες τους Γουίλιανς (Μ, Φλαμένγκο), Άλαν (Μ, Βάσκο ντα Γκάμα), Παβλόφσκι (Τ, Λέγκια Βαρσοβίας), Πασκουάτο (Ε, Τορίνο), Φαραόνι (Μ, Ίντερ), Μαϊκοσουέλ (Μ, Μποταφόγκο). Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε 4-0 τις Πορτοσουμάγκα (γ’ κατηγορία) και Σαουθάμπτον, έφερε ισοπαλίες με Σάλκε (0-0), Κιέβο (2-2) και Μπράγκα (1-1), ενώ έχασε από Αταλάντα (0-1) και Αντάλιασπορ (1-2). Δανεικοί στη Γρανάδα συνεχίζουν ο εξτρέμ Τόριε και ο επιθετικός Φλόρο Φλόρες. Αμφίβολος ο μέσος Μπαντού. Εκτός ο επιθετικός Μπαρέτο.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύο ομάδες με νέα ρόστερ που ελπίζουν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και, κατ’ επέκταση, είσοδο στην τριάδα. Η Φιορεντίνα δείχνει πιο πλήρης και αν εκμεταλλευθεί την κούραση της Ουντινέζε και το ότι θα έχει το μυαλό της περισσότερο στον επαναληπτικό με τη Μπράγκα,  μπορεί να πάρει τη νίκη. Άσος στο 2.15 (William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΠΑΡΜΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-12-8
ΠΕΡΥΣΙ:
ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΡΜΑ 4-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους, μπήκε δυνατά στη σεζόν κατακτώντας το Σούπερ Καπ, επικρατώντας 4-2 της Νάπολι. Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 (Ασαμόα 37’, Βιντάλ 74΄), ενώ στην παράταση πήρε προβάδισμα με το αυτογκόλ του αμυντικού της Νάπολι, Μάτζιο, ενώ ο Βούτσινιτς έγραψε το τελικό 4-2. Ευνοϊκό φυσικά ότι η Νάπολι τελείωσε την κανονική διάρκεια με 9, λόγω αποβολής των Ζουνίγκα και Πάντεφ. Στο πρωτάθλημα δείχνει ως το πρώτο φαβορί αν και είναι νωρίς να κρίνουμε πως θα ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο και τι θα κάνει παράλληλα με τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις. Ο Κόντε έχει μπλέξει για τα καλά με την ιταλική δικαιοσύνη, η οποία του επέβαλλε 10μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους. Στον πάγκο θα κάθεται ο βοηθός Μάσιμο Καρέρα. Οι μεταγραφές δεν έκλεισαν ακόμα για τη Μεγάλη Κυρία, που κυνηγάει ένα φορ, τη στιγμή που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον Γιορέντε της Μπιλμπάο, προσφέροντας 18 εκατ. ενώ οι Βάσκοι ζητούν 36. Αρκετά τα νέα πρόσωπα πάντως μέχρι στιγμής. Ήρθαν οι Πογκμπά (Ε, Μαν. Γιουν.), Μποακιέ (Ε, Τζένοα/Σασσουόλο), Λούσιο (Α, Ίντερ), Λεάλι (Τ, Μπρέσια), Ασαμόα (Μ, Ουντινέζε), Ίσλα (Α, Ουντινέζε) και Τζιοβίνκο (Ε, Πάρμα). Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε 2-0 τις Χέρτα και Μάλαγα, ενώ έφερε 1-1 με Μπενφίκα. Λογικά διαθέσιμος ο μέσος Ίσλα, αμφίβολος ο αμυντικός Κιελίνι, εκτός ο μεσοαμυντικός Κάσερες.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΡΜΑ: Τελειώνοντας τη χρονιά με εξαιρετικό τρόπο η Πάρμα (8-1-1) τερμάτισε στην και έδωσε αρκετές χαρές στους οπαδούς της. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Ρενάτα (4-1, δ΄ κατηγορία), Βικτόρια Ζισκόφ (1-0) και Σοσιεδάδ (2-0), έχασε από την τσέχικη Μποέμιανς (1-2) και έφερε ισοπαλίες με Βαρέζε (2-2) και Σπάρτα Πράγας (1-1). Τιμωρημένος από πέρυσι ο μέσος Γκαλόπα. Μεγάλη απώλεια ο επιθετικός Τζιοβίνκο και ο μέσος Μαριγκά που επέστρεψε στην Ίντερ. Παρέμειναν με μεταγραφή οι επιθετικοί Μπιαμπιάνι και ο Οκάκα, ο δεύτερος όμως δόθηκε δανεικός στη Σπέτσια, ενώ δανεικοί θα αγωνίζονται οι Άκουα (Παλέρμο) και Φιντέλεφ (Νάπολι). Ξεχωρίζουν οι αφίξεις των Νίνη (Μ, ΠΑΟ), Παμπόν (Ε, Ατλέτικο Νασιονάλ), Μπελφοντί (Μ, Λυόν) και Αμάουρι (Ε, Φιορεντίνα). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σαντακροκέ και ο επιθετικός Σανσόν. Τιμωρημένος ο μέσος Γκαλόπα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρεμιέρα απέναντι σε μία ομάδα με χαμηλές προσδοκίες φέτος. Λογικός αλλά χαμηλός ο άσος (1.36 William Hill)
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση