betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Μπορεί ο Σέρχιο Αγκουέρο να μην έχει αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ σε παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η κατάστασή του δείχνει βελτιωμένη και ίσως προλάβει το κρίσιμο αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από την πρώτη αγωνιστική και αυτό δεν τον άφησε να βοηθήσει την ομάδα του στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που έχει δώσει, αλλά ούτε και την Εθνική Αργεντινής στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ του 2014. Ο τεχνικός της ομάδας του, Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Στόουκ για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όπως τόνισε θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για ην προσεχή αναμέτρηση με την Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".


"Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί. Ο Σέρχιο θα ταξιδέψει μαζί μας στην Ισπανία. Τις τελευταίες τρεις ημέρες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν αγωνίστηκε με τη Στόουκ, καθώς δε θέλαμε να ρισκάρουμε, αλλά ίσως είναι έτοιμος για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορώ, όμως, να σας πω αν θα ξεκινήσει βασικός" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός. Ο Αγκουέρο τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και οι πόνοι στο γόνατο έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Αυτό σημαίνει ότι ίσως τελικά καταφέρει να δώσει το παρών στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλες οι προσφορες σε μία σελίδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση