» » » » » » Preview Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
21:45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, αφού δεν της έλειπαν τα... τερτίπια του Κριστιάνο Ρονάλντο για την στεναχώρια του, ήρθαν και απανωτά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, που την έχουν φέρει στο -8 από την Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο ματς η "Βασίλισσα" υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σεβίλλης στην αναμέτρηση του "Σάντσεθ Πιθκουάν", που ηττήθηκε με 1-0. Η απόσταση από την Μπαρτσελόνα είναι ήδη πολύ μεγάλη και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα η Ρεάλ θα καταφέρει να φτάσει την "Μπάρτσα" στην κορυφή. Αυτό από μόνο του θα αναγκάσει τους "μερένχες" να στρέψουν αλλού την προσοχή τους, με το Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται πρώτο στην λίστα των στόχων της ομάδας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έστρεψε τα πυρά τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και προανήγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τους Εσιέν, Μόντριτς και Μπενζεμά να θεωρούνται σίγουροι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Η Ρεάλ στην έδρα της δεν έχει χάσει ποτέ σε πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Μαδριλένοι έχουν σκοράρει στα 13 τελευταία ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα την περασμένη αγωνιστική στο "Μπριτάνια" και υπέπεσε στην πρώτη "γκέλα" στην σεζόν, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με της Στόουκ εκτός έδρας. Ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τα έβαλε με την διαιτησία μετά το τέλος της αναμέτρησης και μάλιστα δικαιολογημένα, αφού πριν το γκολ που πέτυχε ο Πίτερ Κράουτς για την Στόουκ, είχε προηγηθεί χέρι του Άγγλου επιθετικού. Ο Ιταλός τεχνικός πάντως προέτρεψε τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με την Στόουκ και να συγκεντρωθούν στην δύσκολη σημερινή αναμέτρηση με την Ρεάλ. Ο Σέρχιο Αγκουέρο και ο Γκάρεθ Μπάρι ταξίδεψαν κανονικά με την αποστολή της ομάδας στην Μαδρίτη, αλλά η συμμετοχή τους στο σημερινό ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Η Σίτι σίγουρα θα δυναμώσει πολύ με την πιθανή επάνοδο αυτών των δύο παικτών και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως τόνισε θα περιμένει αν τους δει στην βασική ενδεκάδα, εφόσον δηλώσουν 100% έτοιμοι. Οι "πολίτες" μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι έχουν το εύκολο γκολ, αλλά αμυντικά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι το στατιστικό που λέει ότι έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις φετινές της αναμετρήσεις. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον Ιταλό τεχνικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το μομέντουμ σίγουρα ευνοεί την Σίτι, αφού το κλίμα στην Ρεάλ δεν είναι και το καλύτερο. Το "Μπερναμπέου" όμως είναι ισχυρή έδρα, ο Μουρίνιο έξυπνος προπονητής και η Ρεάλ... καταδικασμένη να πάρει μία νίκη. Θα την εμπιστευτούμε στον άσσο(1,60 Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση