» » » » » » » Preview Bundesliga 1 : Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Αμβούργο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga 1 : Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Αμβούργο
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 25-20-41

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡ.: Πολύ καλό το ξεκίνημα της Άιντραχτ στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, μετρώντας δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μετά το 2-1 εντός επί της Λεβερκούζεν, ακολούθησε η εκτός έδρας «τεσσάρα» στη Βόλφσμπουργκ. Σκόρερ οι Μάιερ (39’, 83’ πεν.), Σβέγκλερ (43’) και Λάνιγκ (90’), ενώ καθοριστικές ήταν και οι δύο κόκκινες που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι (70’, 74’). Εκτός ο τερματοφύλακας Οζέρ, οι αμυντικοί Αμεντίκ, Ντούντα, Κεμφ, οι μέσοι Στεντέρα, Ιέν και οι επιθετικοί Φρεντ και Κουεμάχα.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ακόμη μια κακή εμφάνιση για το Αμβούργο, που ηττήθηκε 0-2 εκτός από τη Βέρντερ. Τυχερή που δε βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, δεν τη γλίτωσε όμως και στην επανάληψη, δεχόμενη δύο γκολ σε 15 λεπτά (52’, 67’). Ήταν πάντως ελαφρώς καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι, προβλημάτισε πάντως το ότι έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερο παιχνίδι. Για να ξεδώσει, σε φιλικό πριν τους αγώνες των εθνικών, διέλυσε 11-2 τη Νάιντορφερ (ε’ κατηγορία). Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Φαν Ντερ Φάαρτ, με άπαντες στο Αμβούργο να στηρίζουν πάνω του την «αναγέννηση» της ομάδας. Εκτός οι τερματοφύλακες Νόιχαους και Μίκελ, οι αμυντικοί Αόγκο (2 συμμ.), Στέρνμπεργκ, Σάρνερ, Ραΐκοβιτς και οι μέσοι Τόμας Ρινκόν, Νόργκααρντ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Άιντραχτ έχει κάνει πολύ καλή αρχή και δείχνει γενικότερα πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα. Το Αμβούργο με ανεβασμένη ψυχολογία με την έλευση του δαν ντερ Φάαρτ θα κυνηγήσει οπωσδήποτε τη νίκη και μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Επιλογή μας να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.70 (William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση