» » » » » Preview Super League: Εύκολες αποστολές για τους "αιώνιους"

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Εύκολες αποστολές για τους "αιώνιους"
17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού έπαιξε με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες. Στο τελευταίο ματς στο "Καραϊσκάκη" ο Λεβαδειακός ηττήθηκε με 4-0 από τους "ερυθρόλευκους", με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παράσχο, να αφήνει αιχμές για την διαιτησία. Η ομάδα όμως ούτως ή άλλως δεν ήταν καλή, ενώ και στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1. Φήμες θέλουν τον Γιώργο Παράσχο να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, εφόσον η ομάδα δεν καταφέρει σήμερα να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Βέροια. Μόλις μία απουσία αντιμετωπίζει το συγκρότημα της Λιβαδειάς, αυτή του Ακόστα, ενώ επιστρέφουν κανονικά οι Μουλόπουλος και Γεωργίου.


ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-2

ΒΕΡΟΙΑ: Ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο εντός έδρας την δεύτερη αγωνιστική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο τεχνικός, Μάκης Χάβος. Η κακή εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Πανιώνιο, σε συνδυασμό τις κακές σχέσεις του Χάβου με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αρβανιτίδη, έφεραν τον Χάβο εκτός ομάδας. Πλέον στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο γυμναστής, Νίκος Καρύδας, ενώ τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πάρα πολλά. Η Βέροια έχει πολύ καλό υλικό και το απέδειξε και στην πολύ καλή πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακός, που άξιζε κάτι καλύτερο. Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς για την ομάδα, που πάντως δεν έχει περιθώρια για απώλειες και θα ψάξει τη νίκη. Πιθανόν να δούμε το ντεμπούτο του Παντελή Καφέ με την φανέλα της ομάδας, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί ο Καλί.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-0
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ισορροπημένο παιχνίδι αναμένουμε στην Λιβαδειά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες. Σε αυτές τις περιπτώσεις η έδρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και εμείς θα στηρίζουμε το Λεβαδειακό. Άσσος (1.95 Sportingbet).


17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Η μέτρια απόδοση της ομάδας στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, συνοδεύτηκε με ακόμα χειρότερη στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανιών στην Κρήτη, όπου η ομάδα γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα με 2-0. Η ομάδα έδειξε να έχει σημαντικές αδυναμίες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική λειτουργία. Δημιουργεί ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και σίγουρα ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, δεν μπορεί να νιώθει και ιδιαίτερα ασφαλής στην θέση του, μετά από αυτό το ξεκίνημα. Πρώτο εντός έδρας ματς για τον Πανθρακικό, που θέλει να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν αναμένεται. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα με την Δόξα Δράμας, απογοήτευσε, αφού γνώρισε βαριά ήττα με 5-2. Από την σημερινή αναμέτρηση θα λείψουν σίγουρα οι έτοιμοι είναι οι νεοφερμένοι Παπαδόπουλος και Βαϊρουά.

ΕΝΤΟΣ: 0-0-0
ΓΚΟΛ: 0-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πίσω στη μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος έμεινε ο Παναθηναϊκός, αφού μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική, είδε τον "αιώνιο" να ξεφεύγει ήδη με τέσσερις βαθμούς. Η γκέλα για τους "πράσινους" ήταν όμως το λιγότερο, αφού ο Κώστας Κατσουράνης, τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές λόγω εξύβρισης του διαιτητή σε μία από τις αποφάσεις του. Περιθώρια για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν, αφού σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει τη νίκη σήμερα θα μείνει πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό στην κατάταξη. Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα ίσως προφυλάξει κάποιους από τους βασικούς του, που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αφού ακολουθεί και η πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League την Πέμπτη, με το ταξίδι των "πράσινων" στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. 2.000 φίλους τους θα έχουν οι "πράσινοι" στην Κομοτηνή, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Έτοιμοι οι Σο και Μπουμσόνγκ, αλλά ο Γάλλος έμεινε στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Κουίνσι, που θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θεωρώ δίκαιο φαβορί τον Παναθηναϊκό, αφού και ο Πανθρακικός μέχρι στιγμής δεν έχει φοβίσει. Οι "πράσινοι" έχουν καλή προϊστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ και με την βοήθεια τους κόσμους τους θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη. Διπλό (1.70 Bet365).


19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 0-1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Έφτιαξε για τα καλά το κλίμα στον ΠΑΣ, μετά την ισοπαλία που πήρε η ομάδα από τον Παναθηναίκό στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική. Χάϊλάϊτ της αναμέτρησης ήταν το καταπληκτικό γκολ του Ντε Βιτσέντις, που ισοφάρισε την αναμέτρηση για τους Γιαννιώτες. Αποθέωσε τους παίκτες τους για την εμφάνιση τους ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος και ζήτησε ανάλογη εμφάνιση και στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το καλό για την ομάδα, πέραν του βαθμούς ήταν το ότι ζέστανε το κόσμο του, που αναμένεται σήμερα να δώσει δυναμικό παρών στους "Ζοσιμάδες". Ο πρόεδρος της ομάδας ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του και τους έταξε μάλιστα και πριμ, που θα προστεθεί σε αυτό για τον εκτός έδρας βαθμό με τον Παναθηναϊκό. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάζουν ο τραυματίας Τοπούζης και ο ανέτοιμος Τζιμόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έδειξε σαφώς πιο βελτιωμένος από το ματς της πρεμιέρας με την Βέροια και κατάφερε να επικρατήσει για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 2-0 επί του Λεβαδειακού. Υπήρξαν στιγμές που οι "ερυθρόλευκοι" έπεισα με την εμφάνισή τους και άλλες που ήταν ακόμα στάσιμοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα διακοπή μόνο υπέρ του θα μπορούσε να στραφεί ,αφού κατάφερε να δουλέψει τους νέους παίκτες. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε ένα γρήγορο γκολ από τους παίκτες του, που θα διώξει το άγχος και θα επιτρέψει στους "ερυθρόλευκους" να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με την Σάλκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναμένεται να διαφυλάξει πολλούς από τους παίκτες του, που γύρισαν καταπονημένοι από τις αναμετρήσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Επίσημα ο Ολυμπιακός δεν πήρε εισιτήρια για σήμερα, αλλά στο γήπεδο θα βρίσκονται πολλοί φίλοι του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτης. Ίσως να ντεμπουτάρει με την φανέλα του Ολυμπιακού ο νεοφερμένος χαφ Ντιακιτέ.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 6-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλύτερος σε όλα ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΣ και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Ακόμα και αλλαγές στο σχήμα να κάνει ο Ζαρντίμ ,έχει τόσες πολλές λύσεις που οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Διπλό (1.50 Expekt)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση