» » » » » » » Preview Ligue 1: Η Νανσί είναι μια από τις πιο αδύναμες της Λιγκ 1.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Η Νανσί είναι μια από τις πιο αδύναμες της Λιγκ 1.
18:00 ΛΥΟΝ  – ΑΖΑΞΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από το 2002): 8-3-0
ΠΕΡΥΣΙ:
ΛΥΟΝ-ΑΖΑΞΙΟ 1-1
ΑΖΑΞΙΟ-ΛΥΟΝ 1-1

ΛΥΟΝ: Βρέθηκε πίσω στο εντός έδρας ματς με τη Βαλενσιέν στο 12’, αλλά ο Μισέλ Μπαστός ισοφάρισε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια στο 18’ και 3 λεπτά αργότερα ο Γκομίς με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Γκρενιέ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1 στο 66’, ενώ η Βαλενσιέν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 76’, με το τελικό σκορ να μένει ως το τέλος. Την Πέμπτη υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός ο αμυντικός Μονσόν, ο μεσοεπιθετικός Γκουρκιούφ  (2 συμμ./1 γκ.) και ο φορ Λισάντρο Λόπεζ (3 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 7-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΑΖΑΞΙΟ: Μετά την «τριάρα» εκτός από τη Βαλενσιέν, επανήλθε με νίκη και καλή εμφάνιση επικρατώντας της Εβιάν εντός με 2-0, με την κεφαλιά του Μετζανί στο 20’ από κόρνερ του Καβάλι, ο οποίος σκόραρε στη συνέχεια με κοντινό σουτ (42’). Καλά τα στοιχεία της Αζαξιό, λογικά θα έχει μια εύκολη παραμονή και με λίγη τύχη ίσως μπορέσει να είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Για το λόγο αυτό απέκτησε και τον έμπειρο φορ Αντριάν Μούτου (Πάρμα, Τσέλσι, Γιουβέντους, Φιορεντίνα). Μετράει 4 στα 4 no goal. Εκτός οι αμυντικοί Φελίπε Σάαντ, Μερ (1 συμμ.), ο μέσος Σαμαριτάνο και ο επιθετικός Μούτου, που δοκιμάστηκε σε φιλικό μεσοβδόμαδα αλλά κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η πολυφωνία της Λυόν στην επίθεση (9 γκολ, καλύτερη επίδοση Λιγκ 1) και η μαχητικότητα της Αζαξιό, προμηνύουν ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Over στο 1.85 (Expekt).


22:00 ΝΑΝΣΙ  – ΜΑΡΣΕΪΓ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από το 1996): 2-6-12
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΑΝΣΙ 1-0
ΝΑΝΣΙ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1-3

ΝΑΝΣΙ: Πολύ κακή στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λοριάν, βρέθηκε πίσω στο σκορ από λάθος του Λοτιές που χάρισε το γκολ στο Ζιουλί στο 20’. Στο 33’ ο Σανέ «γκρέμισε» τον Ζουφρ μέσα στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους για το δεύτερο τέρμα, αλλά ο Τραορέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 από στημένη φάση, ενώ η Νανσί κατάφερε να απειλήσει μόλις μία φορά, με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκρενζ στο 45’. Στο δεύτερο μέρος είχε πάλι μία και μοναδική ευκαιρία. Το 0-3 έγινε με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 85’. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Νανσί, τρία ματς χωρίς νίκη στα οποία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Χτυπητές οι αδυναμίες της τόσο στην ανάπτυξη όσο και ανασταλτικά. Εκτός οι μέσοι Χαμάρ και Νταμφά.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Η Μαρσέιγ έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ρεν εντός με 3-1. Είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον αμυντικό Μορέλ στο 35’. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη ισοφαρίζοντας στο 57’, αλλά ο φετινός πρωταγωνιστής της ομάδας, Ζινιάκ (8 συμμ./5 γκ.), έδωσε το προβάδισμα στη Μαρσέιγ με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 84’. Η επικράτηση για της Μασσαλούς ολοκληρώθηκε στο 94’ με το αυτογκόλ του Ντανζέ. Πολύ καλό ξεκίνημα για τη Μαρσέιγ που έφτασε τις 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Την Πέμπτη ταξιδεύει στην Τουρκία για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Μετράει 7 συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Νανσί. Εκτός οι αμυντικοί Ν’Ντιαγέ και Ντιαβαρά.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νανσί είναι μέχρι στιγμής μια από τις πιο αδύναμες της Λιγκ 1 και δε δείχνει ικανή για κάτι καλύτερο. Με τη φόρα που έχει πάρει η Μαρσέιγ μπορεί να φύγει με το διπλό (2.40 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση