» » » » » Preview Bundesliga 1 : Μεγάλο ματς στο Γκελζενκίρχεν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga 1 : Μεγάλο ματς στο Γκελζενκίρχεν.
16:30 ΣΑΛΚΕ  – ΜΠΑΓΕΡΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 19-25-45
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2

ΣΑΛΚΕ: Καθαρή νίκη με 2-0 πέτυχε η Σάλκε στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ εκτός έδρας (Ντράξλερ 48’, Χόλτμπι 88’). Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και πήρε καθαρή νίκη με 2-1 (Χόβεντες 41’, Χούντελααρ 59’), ενώ της ακυρώθηκε και τρίτο γκολ που πέτυχε ο Κ. Παπαδόπουλος με κεφαλιά, αλλά δόθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ στο Μέγιερι. Παραμένει αήττητη φέτος στα πέντε επίσημα που έχει δώσει κάνοντας πολύ δυνατό ξεκίνημα, κάτι που φαίνεται και από την μέχρι τώρα εικόνα της στο γήπεδο. Μετράει 4 στα 5 over. Εκτός ο μέσος Πλιάτσικας και ο βασικός τερματοφύλακας Χίλντεμπραντ (1 συμμ.). Αντικαταστάτης του και πάλι ο Ούνερσταλ.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΜΠΑΓΕΡΝ: Είχε τον έλεγχο στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια την Τετάρτη κόντρα στη Βαλένθια και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1. Ο Σβάινσταϊγκερ άνοιξε το σκορ στο 38’ και ο Κρος στο 76’ σημείωσε και δεύτερο γκολ για τους Βαυαρούς. Η Βαλένθια απλά κατάφερε να μειώσει στο 90’, ενώ στο 92’ έμεινε με 10. Για το πρωτάθλημα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τη Μάιντς και βρέθηκε να προηγείται στο 13’ με 2-0, χάρη στα γκολ των Μάντζουκιτς (2’) και Σβάινσταϊγκερ (13’). Στο δεύτερο μέρος «έκατσε» δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο 59’, αλλά ο Κρος σφράγισε τη νίκη με τρίτο γκολ στο 92’. Έχει το απόλυτο στις νίκες φέτος, φτάνοντας πλέον τις 6 συνεχόμενες. Και οι 6 ήταν over, ενώ 4 από τις 6 γκολ-γκολ. Εκτός οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Ρέντερ, Ράιντμιλερ, οι αμυντικοί Αλάμπα, Κοντέντο και οι επιθετικοί Μάριο Γκόμεζ και Βαϊράους.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλο ντέρμπι στο Γκελζενκίρχεν, ανάμεσα σε δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Περιμένουμε πλούσιο θέαμα και γκολ και από τις δύο πλευρές. Γκολ-γκολ στο 1.55 (Bet365).


16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-0

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Απείλησε περισσότερες φορές την Άουγκσμπουργκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση, ειδικά στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν ουσιαστική και το 0-0 ήρθε δίκαια. Παρά την πολύ ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ανασταλτικά δεν έχει την ίδια απόδοση, ενώ και ο τρόπος ανάπτυξης της μοιάζει κάπως ανορθόδοξος. Και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της ήταν no goal, ενώ στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα, στην πρεμιέρα κόντρα στη Στουτγάρδη. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντρέβες, οι αμυντικοί Ρους, Σωτήρης Κυργιάκος, Μάντλουνγκ, Σουλτζ, Κάλε, οι μέσοι Πόλακ (1 συμμ.), Άρνολντ, Μεντόγεβιτς, Χασάνι, Πίλαρ, Κλιχ και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ: Η Σάλκε ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του εντός έδρας ματς της Γκρόιτερ και πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη με 0-2. Η Γκρόιτερ έδειξε πολύ αδύναμη επιθετικά και δε μπόρεσε να κάνει σχεδόν καμία αξιόλογη φάση. Έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία επίσημα (μαζί με τον αγώνα κυπέλλου) έχοντας συντελεστή τερμάτων στα άλλα τρία 0-7. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ν’Ντόι, ο αμυντικός Κράους, οι μέσοι Ζίλνερ, Τιραλά και ο επιθετικός Οχάντζα.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 1-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βόλφσμπουργκ έχει υλικό για να κάνει καλύτερη πορεία αλλά κάτι δεν της βγαίνει καλά μέσα στο γήπεδο. Απέναντι στην πολύ αδύναμη Γκρόιτερ πάντως με λίγη προσοχή μπορεί να πάρει εύκολα την εντός έδρας νίκη. Άσος στο 1.83 (William Hill).


16:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ  – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 31-27-32
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-5

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Τρίτη σερί ήττα για το Αμβούργο, που έχασε εκτός έδρας 2-3 από την εκπληκτική φέτος Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το ντεμπούτο του φαν ντερ Φάαρτ δεν ήταν το αναμενόμενο, αφού η ομάδα του στο 18’ βρέθηκε να χάνει 0-2. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου το Αμβούργο μείωσε με τον Βέστερμαν, αλλά ο Γίρασεκ δέχτηκε απευθείας κόκκινη στην αμέσως επόμενη φάση, σε ένα τάκλιν όπου έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο με ένα… δολοφονικό τάκλιν. Η αρχή της επανάληψης ανάλογη με αυτή της έναρξης του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και τρίτο τέρμα στο 52’, ενώ το Αμβούργο απλά μείωσε στο 63’ με τον Σον. Με 0 βαθμούς καταλαμβάνει την «περίοπτη» τελευταία θέση της βαθμολογίας (μαζί με τη Χόφενχαϊμ). Συμπλήρωσε 6 ματς στη Μπουντεσλίγκα χωρίς νίκη (0-2-4), από τα οποία μόλις στα δύο έχει βρει δίχτυα. Εκτός οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Μίκελ, Νόιχαους, οι αμυντικοί Στέρνμπεργκ, Ραΐκοβιτς, Σάρνερ, Αόγκο (2 συμμ.), οι μέσοι Κατσάρ, Ρινκόν, ενώ είναι τιμωρημένος ο Πετρ Γίρασεκ (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα και κρατώντας εύκολα τον έλεγχο του παιχνιδιού η Ντόρτμουντ επικράτησε δίκαια με 3-0 της Λεβερκούζεν εντός έδρας (28’ Χιούμελς, Μπλαζτσικόφσκι 39’, Λεβαντόφσκι 78’). Τρεις μέρες μετά o διεθνής πολωνός φορ πέτυχε στο 87’ το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ, χαρίζοντας στη Ντόρτμουντ το τρίποντο στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα για 15 αγώνες (11-4-0). 4 νίκες και 1 ισοπαλία για τη Ντόρτμουντ στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με το Αμβούργο, ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αλομέροβιτς, ο αμυντικός Οβομογιέλα, ο μέσος Αμινί και ο επιθετικός Ντουκς.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Περιμένουμε να το παλέψει και πάλι το Αμβούργο, ειδικά σήμερα που υποδέχονται τους περσινούς πρωταθλητές και το γήπεδο θα είναι γεμάτο για να αποθεώσει τον Φαν Ντερ Φάαρτ στη μεγάλη επιστροφή του Ολλανδού στο λιμάνι. Η Ντόρτμουντ είναι πιο δεμένη ομάδα αλλά φέτος δείχνει πιο ευάλωτη ανασταλτικά και περιμένουμε γκολ και από τις δυο πλευρές (1.72 Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση