» » » » » » » Preview Primera Division: Προβλήματα στην άμυνα η Εσπανιολ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Προβλήματα στην άμυνα η Εσπανιολ.
21:00 ΜΠΕΤΙΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-13-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1-1

ΜΠΕΤΙΣ: Ανοιχτό το εκτός έδρας ματς με τη Βαγιαδολίδ, χωρίς καμιά από τις δυο ομάδες όμως να μπορεί να ανοίξει το σκορ. Η Μπέτις πάντως χαμογέλασε… τελευταία, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 89’ με τον Ρουμπέν Κάστρο, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Χάιμε. Στο προηγούμενο εντός είχε χάσει 1-2 από τη Βαγιεκάνο. Η φετινή της δυναμική βασίζεται στην επίθεση γιατί αμυντικά εμφανίζει αρκετές αδυναμίες. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ 09/09/2001. Από τότε μετράει 7 ισοπαλίες και 1 ήττα από τους Καταλανούς μέσα στο Βιγιαμαρίν. Αμφίβολος ο αμυντικός Τσίκα (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πρώτη καλή εμφάνιση για την Εσπανιόλ, που έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με τη Μπιλμπάο. Άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Χάβι Λόπες και στο 44΄έκανε το 2-0 με τον Βερντού. Η Μπιλμπάο  μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 56’, ισοφαρίζοντας  15 λεπτά αργότερα με τον Γιορέντε. Ο Λονγκό ξαναέδωσε προβάδισμα στην Εσπανιόλ, αλλά οι Βάσκοι έκαναν το 3-3 στο 83’. Στα 4 φετινά για την Πριμέρα έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ. Τελευταία εκτός έδρας νίκη της Εσπανιόλ στις 17 Δεκεμβρίου 2012. Από τότε μετράει 12 ματς χωρίς νίκη (0-5-7). Φέτος έχει δύο ήττες από Μαγιόρκα (1-2) και Λεβάντε (2-3). Τιμωρημένος ο επιθετικός Λονγκό (2 συμμ./2 γκ.) που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τη Μπιλμπάο, ένα λεπτό μετά την επίτευξη του γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Ματιόνι, Κολότο, ο μέσος Μπαένα και ο επιθετικός Σέρχιο Γκαρσία.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Εσπανιόλ έβγαλε κάποια καλά στοιχεία αλλά έδειξε και πάλι μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, που μπορεί να εκμεταλλευτεί η πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις Μπέτις. Άσος στο 2.00 (Interwetten).


23:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  - ΓΡΑΝΑΔΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 5-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Στην προηγούμενη αγωνιστική αγωνίστηκε στη Μαδρίτη κόντρα στη Χετάφε. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Αντριάνο, ενώ έφτασε στο 3-0 με δύο γκολ του Μέσι μέσα σε 4 λεπτά (74’ πεν., 78’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 στο 80’, αλλά το δεύτερο φετινό γκολ του Νταβίντ Βίγια ολοκλήρωσε την άνετη επικράτηση των Καταλανών. Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μέσι που «καθάρισε» (και πάλι) με δύο γκολ στο 72’ και 80’, η Μπαρτσελόνα επικράτησε μεσοβδόμαδα της Σπαρτάκ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Καμπ Νου. Προηγουμένως, αν και μπήκε πιο δυνατά από τους Ρώσους και προηγήθηκε στο 14’ με τον Τέγιο, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ του Ντάνι Άλβες στο 29’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59’. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα, ειδικά όταν αγωνίζεται σαν σέντερ μπακ ο Μασεράνο ως σέντερ μπακ. Μετράει 6 στα 7 γκολ-γκολ στα φετινά επίσημα της. Εκτός οι αμυντικοί Πικέ (4 συμμ.), Πουγιόλ (3 συμμ./1 γκ.), Μουνιέσα, Αμπιντάλ, ο μέσος Ινιέστα (3 συμμ./1 ασίστ) και εξτρέμ Κουένκα.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 6-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ισορροπημένο το ματς με τη ΛαΚορούνια εντός έδρας, δίκαιο το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41’ και ήταν γενικά πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη η Γρανάδα έψαξε το γκολ και τελικά το κατάφερε με το Φλόρο Φλόρες στο 82’. Συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, 6 συνολικά μαζί με τα περσινά. Αδύναμη εκτός (2 ήττες, 0-4 γκολ), αλλά και εντός δεν τα πάει πολύ καλύτερα, απλά δε χάνει (2 ισοπαλίες, 2-2). Γενικά μέτρια (προς το κακό) η εικόνα, με τον Ανκέλα να μην έχει βρει ακόμα τη φόρμουλα να δέσει τις, κατά τα άλλα, αξιόλογες μονάδες της Γρανάδα. Τιμωρημένος ο μέσος Μπενίτες. Εκτός ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο, ο αμυντικός Λουσένα (1 συμμ.), οι μέσοι Γεμπντά, Ρίκο και ο επιθετικός Ιγκαλό.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 0-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δε μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Γρανάδα μπορεί να μην έχει σκοράρει εκτός έδρας, αλλά με το κίνητρο να παίζεις κόντρα στη Μπάρτσα και με τους Καταλανούς να έχουν προβληματάκια στην άμυνα φέτος, δεν αποκλείεται να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές (2.20 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση