» » » » » » Preview Ligue 1: Εύκολη έξοδο η Παρι Σεν Ζερμεν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Εύκολη έξοδο η Παρι Σεν Ζερμεν
18:00 ΜΠΑΣΤΙΑ  – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-5-15

ΜΠΑΣΤΙΑ: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Μπαστιά, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Εβιάν με 3-0. Και στις τρεις ήττες έχει δεχτεί από τρία τέρματα, αφήνοντας πίσω το καλό πρόσωπο που έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια, όταν είχε επικρατήσει Ρεμς (2-1) και Σοσό (3-2). Ο έμπειρος βραζιλιάνος επιθετικός Ιλάν επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα και μπορεί να βοηθήσει απόψε κόντρα στην Παρί, αλλά η Μπαστιά πονάει περισσότερο ανασταλτικά έχοντας μέχρι στιγμής τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (12 γκολ παθητικό). Και τα πέντε ματς στο πρωτάθλημα ήταν over. Εκτός ο αμυντικός Σιονί (1 συμμ.), ο μέσος Μοϊζινί και ο επιθετικός Ελ-Αζουζί.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 2-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Παρί Σεν Ζερμέν: Ευχάριστη εβδομάδα για τους οπαδούς της Παρί που είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει δύο άνετες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη στο Παρκ ντε Πρενς. Την προηγούμενη Παρασκευή η Παρί επικράτησε της Τουλούζ δίκαια με 2-0 (Παστόρε 38’, Ιμπραΐμοβιτς 69’), ενώ την Τρίτη υποδέχθηκε τη Ντιναμό Κιέβου, επικράτησε άνετα με 4-1 (Ιμπραΐμοβιτς 19’ πεν., Τιάγκο Σίλβα 29’, Άλεξ 33’, Παστόρε 91’). Μετά τη μέτρια φετινή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, δείχνει ότι έχει ανεβάσει (πολλές) στροφές και παραμένει αήττητη για 6 ματς (3-3-0), 10 μαζί με τα περσινά (7-3-0). Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ζλάταν, ο οποίος έφτασε τα 6 τέρματα σε 5 αγώνες. Μάλιστα με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ντιναμό έγινε ο πρώτος παίχτης στο Τσάμπιονς Λιγκ που σκοράρει με 6 διαφορετικές ομάδες. Εκτός  ο τερματοφύλακας Ντουσέ (1 συμμ.), ο αμυντικός Τιάγκο Σίλβα και οι μέσοι Μποντμέρ (1 συμμ.) και Σισοκό.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπαστιά, αν και είχαμε σχηματίσει πολύ καλή γνώμη στην αρχή, έχει ξεφουσκώσει και βγάζει το πραγματικό (κακό) της πρόσωπο. Δε θα δυσκολευτεί να περάσει η Παρί από την έδρα των νεοφώτιστων (1.67 Bet365).


21:00 ΤΟΥΛΟΥΖ  – ΡΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-5-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΡΕΝ 1-0

ΤΟΥΛΟΥΖ: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ποιοτικά ανώτερη Παρί και έφυγε με την ήττα από το Παρκ ντε Πρενς με 0-2. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα φέτος για την Τουλούζ, που μέχρι τότε μετρούσε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες. Τα 4 από τα 5 τελευταία ήταν under, ενώ μαζί με τα περσινά έφτασε τα 9 στα 10. Έχει μόλις 2 νίκες στα 11 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Η καλή άμυνα που ήταν το βασικό της όπλο πέρυσι έχει πάει «περίπατο», αφού έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 φετινά για το πρωτάθλημα. Χωρίς απουσίες σήμερα.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΡΕΝ: Η κακή εικόνα της Ρεν δε σταμάτησε ούτε κόντρα στην Λοριάν, από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2. Επεισοδιακό το παιχνίδι που είχε και τρεις κόκκινες. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με 0-2, αν και αγωνίζονταν με 10 από το 32’, ενώ στο 54’ βρέθηκαν να παίζουν με 9. Η Ρεν δε μπόρεσε να αντιδράσει παρά μόνο στο 71’ (Πιτρόιπα), παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις στις οποίες υπερτερούσε. Στο 79’ έμεινε και αυτή με 10 και με καλή τακτική η Λοριάν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της για φέτος, έχοντας μέχρι τώρα μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα (3-2 Μπαστιά εντός), ενώ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την τελευταία θέση. Προέρχεται από 3 σερί over και γκολ-γκολ. Εκτός ο αμυντικός Μαβινγκά.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τουλούζ δεν έχει την άμυνα «γρανίτη» που την είχαμε συνηθίσει ενώ η Ρεν βρίσκει τρόπο να σκοράρει αλλά βαθμούς δεν παίρνει. Έτσι όπως το πάνε, λογικά θα έχουμε ακόμα ένα γκολ-γκολ (2.15 William Hill).


21:00 ΜΠΡΕΣΤ  – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-4-1
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΡΕΣΤ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1-0

ΜΠΡΕΣΤ: 6 γκολ είχε το 2ο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα της Μπρεστ με τη Νις, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα σε ένα ημίχρονο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Λιγκ 1. Τα 4 πάντως τα δέχτηκε η ίδια (46’, 51’, 69’, 91’), ενώ προηγουμένως είχε καταφέρει απλά να μειώσει σε 1-3 με το πέναλτι του Αγιτέ (78’) και σε 2-4 στο 92’ (Μπαΐς). Έχει 9 στα 11 no goal για το πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός. Αρκετές οι απουσίες σήμερα για τον Σοβέν, αφού θα λείψουν οι αμυντικοί Μεντί (5 συμμ.), Μαρτιάλ (2 συμμ.), Απανγκά, Κουλιμπαλί, οι μέσοι Γκιντελεγιέ, Φεράτζ, ο μεσοεπιθετικός Ντερνίς (5 συμμ./1 γκ.). και οι επιθετικοί Μπενσόπ (4 συμμ.) και Αλφόνς.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Αν και υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν, η Βαλενσιέν μοιράστηκε δίκαια τον εντός έδρας βαθμό με τη Μπορντό, μένοντας στο 0-0. Η Βαλενσιέν είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας, κάτι που αποδεικνύεται από τις μόλις 2 εκτός έδρας νίκες στα τελευταία 24 παιχνίδια στη Λιγκ 1. Μέχρι στιγμής η καλή της άμυνα της έχει δώσει ουσιαστικά πέντε βαθμούς, ενώ το ματς με τη Μπορντό ήταν το 4ο φέτος που δε δέχτηκε τέρμα. Εκτός ο αμυντικός Ανγκουά, οι μέσοι Γκομίς (4 συμμ.), Τζούριτς και οι επιθετικοί Πουζόλ (3 συμμ./1 γκ.) και Μασαμπού.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Είναι ομάδες που έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα, αφού μοιράζονται τους ίδιους στόχους, οι οποίοι θα κριθούν κατά πολύ από τα μεταξύ τους ματς. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και λίγα γκολ απόψε στο Φρανσίς Λε Μπλε (1.55 Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση