» » » » » » Preview Bundesliga: Εκμεταλλεύεται την έδρα η Βέρντερ Βρέμης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga: Εκμεταλλεύεται την έδρα η Βέρντερ Βρέμης
16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 22-23-16
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Όχι πως η Ντόρτμουντ έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σε σχέση έκανε ότι χρειαζόταν για να την φιλοδωρήσει με 3 γκολ, παίζοντας ουσιαστικά στο ρελαντί, χωρίς οι «ασπιρίνες» να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο. Την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Μέταλιστ Χάρκιβ και έμεινε άσφαιρη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παραχωρώντας την εντός έδρας ισοπαλία με 0-0. Μόλις μία νίκη για τη Λεβερκούζεν στα 4 τελευταία και αυτή κόντρα στην αδύναμη Φράιμπουργκ με 2-0 εντός έδρας. 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γκλάντμπαχ έληξαν γκολ-γκολ. Την Τετάρτη φιλοξενείται από την Άουγκσμπουργκ. Εκτός οι τερματοφύλακες Γιελντέλ, Λομπ, ο αμυντικός Καρλίνιος και ο μέσος Πους, που δεν επηρεάζουν τις τελικές επιλογές του Χίπια.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, η Γκλάντμπαχ πήρε το 0-0 από την ΑΕΛ στη Λεμεσό, μένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Στο πρωτάθλημα υποδέχτηκε τη Νυρεμβέργη και είχε κατοχή και φάσεις, αλλά η Νυρεμβέργη είχε ουσία και έφυγε νικήτρια από το Μπορούσια-Παρκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 25’ από δύο στημένες φάσεις, αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μείωσε με τον ντε Γιόνγκ σε 2-1. Μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με τον Ξακά στο 53’, αλλά στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία των φιλοξενούμενων στην επανάληψη δέχτηκε και τρίτο γκολ. Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Την Τετάρτη υποδέχεται το ανεβασμένο Αμβούργο. Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Φαβρ, αφού μοναδική απουσία σήμερα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπλάσβιτς.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 0-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με την κούραση που θα έχουν οι δύο ομάδες και με την κακή μέχρι τώρα εικόνα τους, δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία το παιχνίδι (3.50 Bet365).


18:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 32-28-33
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΕΡΝΤΕΡ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-0

ΒΕΡΝΤΕΡ: Είχε και πάλι καλή παρουσία σε εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά η τύχη της γύρισε (και πάλι) την πλάτη και υποχρέωσε τη Βέρντερ στη δεύτερη ήττα της στη Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0 (6’, 10’), αλλά η Βέρντερ αντέδρασε καλά και μείωσε με τον Χουντ στο 26’ με πέναλτι, ισοφαρίζοντας με τον ντε Μπρούιν. Επικράτησε κατά κράτος από κει και πέρα, έχοντας τον έλεγχο της μπάλας και τις κάνοντας κάποιες φάσεις, αλλά αντί να πετύχει η ίδια τέρμα, το έκανε το Αννόβερο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Φράιμπουργκ. Εκτός οι τερματοφύλακες Στρέμπινγκερ, Βάντερ, ο αμυντικός Ρόκερ, οι μέσοι Στεφάνοβιτς, Αϊσιτσέκ, Τριμπούλ, Γιλντιρίμ και ο επιθετικός Βουρτς.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Όντας πολύ αδύναμη επιθετικά και τη Φορτούνα να ξέρει να παίζει καλά το «ταμπούρι», οι δύο ομάδες έμειναν δίκαια στο 0-0. Την Πέμπτη αγωνίστηκε και πάλι εντός, φιλοξενώντας τη Στεάουα Βουκουρεστίου για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να κερδίσει. Προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Ιμπίσεβιτς στο 5’, αλλά ισοφαρίστηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό και παραλίγο οι Ρουμάνοι να κάνουν τη ζημιά σκοράροντας και δεύτερο τέρμα στο 80’. Ευτυχώς ο Νίντερμαϊερ λύτρωσε την ομάδα του στο 85’ για το τελικό 2-2. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία σε Γερμανία και Ευρώπη. Είχε μεσολαβήσει και το 1-6 από τη Μπάγερν. Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία (0-3-2), ενώ βγάζει προβλήματα στο σκοράρισμα (μόλις ένα στη Μπουντεσλίγκα), περιμένοντας τα πάντα από τον Ιμπίσεβιτς. Την Τετάρτη υποδέχεται τη πολύ αδύναμη φέτος Χόφενχαϊμ. Τιμωρημένος παραμένει ο επιθετικός Ιμπίσεβιτς (2 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Βάις, οι αμυντικοί Χούγκλαντ (2 συμμ.), Μολινάρο (1 συμμ.), Ρούντιγκερ και οι μέσοι Ντιντάβι και Οντέλ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βέρντερ βγάζει καλά στοιχεία και έχει περιορίσει τις επιπολαιότητες, ενώ η Στουτγάρδη χωρίς τον Ιμπίσεβιτς είναι πραγματικά άλλη ομάδα – προς το πολύ χειρότερο. Άσος στο 1.95 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση