» » » » » » Preview Primera Division: Λα Κορούνια - Σεβίλλη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Λα Κορούνια - Σεβίλλη
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-10-11

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ντεπορτίβο, που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Γρανάδα. Σε ένα φτωχό από φάσεις πρώτο ημίχρονο, η Λα Κορούνια, κατάφερε να προηγηθεί με τον Νέλσον Ολιβέιρα στο 41’, που μπήκε δύο λεπτά πριν λόγω του τραυματισμού του Γκάμα, μετά από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα Τόνιο με τον αμυντικό Σικουέιρα. Ο ίδιος παίχτης είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του στο 48’, όταν σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή αλλά ο διαιτητής δεν το είδε και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στη μοναδική ευκαιρία της Γρανάδα δέχτηκε την ισοφάριση στο 81’, ενώ στο 88’ παραλίγο να δεχτεί και δεύτερο γκολ. Παραμένει αήττητη φέτος και φαίνεται ότι ο Όλτρα έχει βρει τη φόρμουλα για να δέσει τους πολλούς δανεικούς παίχτες με τους οποίους αγωνίζεται η Λα Κορούνια (κόντρα στη Γρανάδα οι 6 από τους 11 - Μαρσένα, Εβάλντο, Αγκουιλάρ, Καμούνιας, Πίτσι, Νέλσον Ολιβέιρα - ήταν δανεικοί). Και οι τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες της Ντέπορ ήταν γκολ-γκολ. Δεν έχει χάσει από τη Σεβίλλη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-4-0). Αμφίβολος ο βασικός μέσος Καμούνιας (4 συμμ.) και ο επιθετικός Γκάμα (4 συμμ.).



ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0


ΣΕΒΙΛΛΗ: Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Σεβίλλη, που επικράτησε 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σάντσες Πιθχουάν. Με τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού, ο Ράκιτιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Τροχόφσκι από κοντά πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Η Ρεάλ στη συνέχεια πίεσε και έφτασε κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Μόντριτς στο 52’, ενώ προς το τέλος ο Ιγκουαΐν ξεκίνησε έντονο καυγά με… τη μισή Σεβίλλη, αλλά και πάλι το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος. Έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, διαθέτει αυτή την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Αμφίβολοι οι μέσοι Περότι και Ρέγιες (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Σε πολύ καλό momentum οι δύο ομάδες, που συνεχίζουν αήττητη στο πρωτάθλημα. Η Λα Κορούνια έχει σταθεί αρκετά τυχερή μέχρι σήμερα και απέναντι στην πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά Σεβίλλη ίσως γνωρίσει την πρώτη της ήττα. Διπλό με ρίσκο στο 2.65 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση