betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Καθαρίζει εύκολα η Ρεάλ Μαδρίτης
13:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1997): 7-8-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Επεισοδιακό το πρώτο ημίχρονο στον εκτός έδρας αγώνα με την Οσασούνα, με τις δύο ομάδες να μένουν με 10 παίχτες από το 34’. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 69’, αλλά ο Χέμεντ, που έφτασε τα 4 γκολ φέτος, ισοφάρισε στο 78’. Η ουσία είναι ότι έδειξε καλά αντανακλαστικά και κατάφερε να μείνει αήττητη στο πρωτάθλημα για 4ο παιχνίδι. Μετράει 5 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας στην Πριμέρα, οι 4 από τις οποίες ήταν με 1-0. Φέτος έχει 3 στα 4 γκολ-γκολ. Οι 7 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Βαλένθια ήταν γκολ-γκολ. Τιμωρημένος σήμερα ο αμυντικός Νούνιες (4 συμμ.). Εκτός ο εξτρέμ Τζιοβάνι Ντος Σάντος και ο επιθετικός Χιμένεθ.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: «Παιδεύτηκε» αρκετά με τη Θέλτα στην εντός έδρας αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη κατοχή, αλλά τελικά έφτασε (με αρκετή δυσκολία) στην πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1. Ο Φεγκουλί άνοιξε νωρίς το σκορ (4’), αλλά η Θέλτα κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα (16’). Το γκολ της νίκης ήρθε στο 50’ από τον Σισοκό, που σκόραρε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ήττα με το ίδιο σκορ υπέστη εκτός έδρας από τη Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και το τελικό σκορ την κολακεύει, αφού δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των ομάδων. Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και προηγήθηκαν με 2-0 (38’, 76’), με τον Βαλντέζ να μειώνει λίγο πριν τη λήξη στο τελικό 1-2. Μαζί με τα περσινά, στα 6 τελευταία εκτός για την Πριμέρα έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ, ενώ δεν έχει νίκη στα 7 τελευταία εκτός έδρας. Φέτος πάντως μετράει 3 στα 4 γκολ-γκολ. Αρκετές ελλείψεις στο κέντρο για τη Βαλένθια αφού θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Αλμπέλδα (1 συμμ.), Γκάγκο (3 συμμ.), Πιάτι (1 συμμ.), Κανάλες και Μπανέγκα.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με αρκετές απουσίες και πάλι η Βαλένθια κόντρα στη Μαγιόρκα που δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση. Ίσως  να το πληρώσουν οι νυχτερίδες, που θα έχουν και επιπλέον κούραση από το ταξίδι στο Μόναχο. Ρίσκο μεν, αλλά αξίζει ένα ποντάρισμα στον άσο (2.85 Bwin).


19:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-4-8

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  Μ.: Ακόμα και χωρίς τον Φαλκάο η Ατλέτικο έχει αξιόπιστες λύσεις στο σκοράρισμα και το απέδειξε στο 3-0 εκτός έδρας επί της Χαποέλ Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Σκόρερ οι Ροντρίγκες (37’), Ντιέγκο Κόστα (40’) και Ραούλ Γκαρσία (63’). Στο πρωτάθλημα στο εντός κόντρα στη Ράγιο, σημείωσε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τέσσερα γκολ (μετά τη Μπιλμπάο και την Τσέλσι), με σκόρερ του Σουάρεζ (29’), Κόκε (49’), Τουράν (51’) και Φαλκάο (56’ πεν.), αλλά οι γρήγορες αλλαγές του Σιμεόνε και η χαλάρωση των παιχτών στα τελευταία λεπτά είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί τρία γκολ από το 82’ ως το 89’. Προέρχεται από 4 σερί over, ενώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (3-1-0). Παραμένει εκτός ο αμυντικός Αμπντελκαντέρ (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 8-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ήταν καλύτερη της Μπέτις στην εντός έδρας αναμέτρηση αλλά αντί να σημειώσει η ίδια γκολ, ο τερματοφύλακας Χάιμε έκανε λάθος στο 89’ και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να φύγουν με το τρίποντο από το Θορίγια. Και τα 4 φετινά της παιχνίδια για την Πριμέρα ήταν no goal και under, 6 συνολικά από πέρυσι (Σεγούντα). Χωρίς απουσίες σήμερα.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βαγιαδολίδ έχει δείξει καλό πρόσωπο ακόμα και στις 2 φετινές της ήττες και απέδειξε πως αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. Η Ατλέτικο που ξεκούρασε αρκετούς βασικούς στον ευρωπαϊκό της παιχνίδι, έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα και διαθέτει επίθεση «φωτιά» με μπροστάρη τον ασταμάτητο Φαλκάο. Έχουμε ξαναπεί ότι η Ατλέτικο δεν είναι Μπάρτσα και Ρεάλ για να μας πείσει να την ποντάρουμε στο 1.25. Θα προτιμήσουμε το κάπως καλύτερο over του 1.60 (Interwetten).


20:50 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΜΑΛΑΓΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-7-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ 3-0

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Πολύ καλύτερη η Εσπανιόλ στο πρώτο ημίχρονο, πήρε δίκαια το προβάδισμα με δύο γκολ (18’, 44’), αλλά η Μπιλμπάο αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με τα γκολ των Αντούριθ (56’) και Γιορέντε (71’) – πρώτο γκολ στην πρώτη φετινή του εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 80’, αλλά ο Αντούριθ με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το τελικό 3-3 στο 83’.  Δεύτερη ισοπαλία για τη Μπιλμπάο με 3-3 μέσα σε 3 ματς, μετά από αυτή κόντρα στην Ελσίνκι. Την Πέμπτη έφερε ακόμα μια ισοπαλία, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην ισραηλινή Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Η Μπιλμπάο σίγουρα θα αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν μόλις 2 σουτ σε όλο το παιχνίδι, καταφέρνοντας να σκοράρουν με την πρώτη κιόλας προσπάθεια στο 14’. Η Μπιλμπάο παρά τις 22 συνολικά τελικές προσπάθειες, μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 40’ και παρά την υπεροχή της στο υπόλοιπο ματς, δεν πέτυχε δεύτερο που θα της χάριζε τη νίκη. Η εικόνα της φέτος σε σχέση με πέρυσι είναι στην κυριολεξία η μέρα με τη νύχτα. Της λείπει ο ενθουσιασμός αλλά και η πολύ καλή συνεργασία των παιχτών μεταξύ τους. Σε αυτό φυσικά έχει επηρεάσει κατά πολύ η αποχώρηση του Χάβι Μαρτίνες, οι κακές σχέσεις Μπιέλσα-Γιορέντε, αλλά και το σχετικό ντεφορμάρισμα του Μουνιάϊν. Έχει μόλις μία νίκη φέτος στην Πριμέρα. Τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Μάλαγα έληξαν under. Αμφίβολος ο μέσος Ινίγκο Πέρεθ (4 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο μέσος Χερέρα (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΜΑΛΑΓΑ: Αν και πολύ την ήθελαν «ξεγραμμένη» φέτος λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε με τους… Σεΐχηδες, η Μάλαγα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα (3-1-0) και στην Ευρώπη (2-1-0, 5-0 τέρματα). Την Τρίτη υποδέχτηκε τη Ζενίτ των πολλών εκατομμυρίων και επικράτησε άνετα με 3-0 (Ίσκο 3’, 76’, Σαβιόλα 13’). Στην προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα υποδέχτηκε τη Λεβάντε της οποίας επικράτησε άνετα με 3-1. Πολύ καλός ο Σαβιόλα που άνοιξε το σκορ στο 27’ και μοίρασε έτοιμο γκολ στον Χοακίν στο 59’, ενώ ο Πορτίγιο σημείωσε το τρίτο γκολ της Μάλαγα στο 93’. Στο 46’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1, ενώ στο 87’ η Μάλαγα έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Σέρχιο Σάντσες με δεύτερη κίτρινη. Περιμένει πολλά από το Σαβιόλα ο Πελεγκρίνι, αφού είναι αλήθεια πως δεν έχει άλλη, το ίδιο αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Ο βραχύσωμος αργεντινός τον έχει δικαιώσει με την μέχρι τώρα παρουσία του, αφού στα τρία ματς που έχει αγωνιστεί, η Μάλαγα έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Και στα δύο φετινά εκτός έδρας κέρδισε με 1-0. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σάντσεζ (3 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Μπουονανότε (2 συμμ./1 ασίστ), Ζούλιο Μπαπτίστα και ο επιθετικός Φερνάντεζ (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το momentum αυτή τη στιγμή είναι με τη Μάλαγα, αφού η Μπιλμπάο δεν δείχνει καθόλου σοβαρή φέτος. Διπλό στο (3.20 Bet365). Ακόμα πιο πιθανό να σκοράρουν αμφότερες (1.67 William Hill).


22:30 ΡΑΓΙΟ  ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 2-1-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΑΓΙΟ ΒΑΓ.-ΡΕΑΛ Μ. 0-1

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Η Ατλέτικο ήταν «καταιγιστική» και δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Ράγιο, η οποία στο 56’ βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας με 4-0. Ευτυχώς κάπου εκεί έβαλε φρένο και σε τρεις υποδειγματικές επιθέσεις μέσα σε 7 λεπτά η Ράγιο κατάφερε να μειώσει σε 4-3 (Ντελίμπασιτς 82’, 85’, Λέο Μπαπτιστάο 89’), αλλά το να διεκδικούσε κάτι από τέτοιο ματς θα ήταν πραγματικό υπερβολή. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη για τη Βαγιεκάνο, που δίνει και πάλι μαδριλένικο ντέρμπι με τη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Χωρίς απουσίες απόψε.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 1-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μεγάλες συγκινήσεις επιφύλασσε η Ρεάλ στο ματς με τη Μαν. Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, που βρήκε τελικά νικήτρια τη «Βασίλισσα» με 3-2. Μετά από ένα σχετικά ήσυχο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ στην επανάληψη, με τη Σίτι να το πετυχαίνει πρώτη στο 69’, αλλά τη Ρεάλ να ισοφαρίζει άμεσα με τον Μαρσέλο (76’). Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 85’ αλλά η «Βασίλισσα» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και πήρε τη νίκη με γκολ του Μπενζεμά (87’) και Ρονάλντο (90’). Στο πρωτάθλημα δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Σεβίλλη με 1-0, με γκολ που δέχτηκε μόλις στο 2. Η κακή εικόνα της ομάδας του και η μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα σε 4 αγωνιστικές, ανάγκασε τον Μουρίνιο να δηλώσει ότι δεν έχει πραγματική ομάδα, κάτι που χειροτέρεψε το ήδη αρνητικό κλίμα στην ομάδα, ειδικά μετά τις κόνξες του Ρονάλντο την προηγούμενη εβδομάδα και τις δηλώσεις του ότι δεν είναι χαρούμενος στη Ρεάλ. Παραμένει τιμωρημένος ο ακραίος αμυντικός Φάμπιο Κοεντράο (1 συμμ.), που είναι και η μόνη απουσία για τον Μουρίνιο σήμερα.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βαγιεκάνο δεν είναι τόσο κακή ομάδα όπως μας έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά απέναντι στην ανεβασμένη Ρεάλ, που έχει μείνει μόλις με μία νίκη σε 4 αγωνιστικές, ενδέχεται να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το ημίχρονο μέχρι το τέλος (2 ημ./τελ. 1.78 Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση