betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Ολυμπιακός - Σάλκε
21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΑΛΚΕ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με μία... επαγγελματική εμφάνιση στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός τριπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε του τοπικού ΠΑΣ με 2-1 και πλέον έχει απόσταση 7 βαθμών από τον "αιώνιο" αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" δεν ικανοποίησαν γι' ακόμα μία φορά με την εμφάνισή τους, με την αμυντική γραμμή της ομάδας να παίρνει σε ακόμα ένα ματς χαμηλό βαθμό. Τα γκολ για τους πρωταθλητές πέτυχαν ο Ράφικ Τζιμπούρ, που αποτελεί σταθερή αξία στην "ερυθρόλευκη" επίθεση και ο Κώστας Μήτρογλου, που δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα. Το σημερινό ματς είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για τον φετινό Ολυμπιακό, αφού η ανωτερότητα του στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ακόμα δεν έχει δει αυτά που θέλει από την ομάδα του και σίγουρα η εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πάντως, επιθετικά η ομάδα τα πάει περίφημα, αφού βγάζει φάσεις με σχετική ευκολία, εξ' ου και τα τρία over στις ισάριθμες αναμετρήσεις της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους οι Κοντρέρας και Μανιάτης και τέθηκαν στην διάθεση του Ζαρντίμ, ενώ εκτός θα μείνει ο Παπάζογλου.



ΣΑΛΚΕ: Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να περάσει με 2-0 από την έδρα της Γκρόϊτερ Φιρτ την περασμένη αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα. Όλες οι γραμμές της γερμανικής ομάδας λειτουργούν αρμονικά μέχρι στιγμής, ενώ στην επίθεση η παρουσία του Χούντελαρ κάνει την διαφορά. Ιδιαίτερο θα είναι το ματς για τον Έλληνα της Γερμανικής ομάδας, Κυριάκο Παπαδόπουλο, που τόνισε πως έχει στην καρδιά του τον Ολυμπιακό, αλλά θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι. Το μοναδικό "αγκάθι" στην Γερμανική ομάδα αποτελεί η ανασταλτική της λειτουργία, που παρά την παρουσία του Παπαδόπουλου, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Στο σημερινό ματς η Σάλκε έρχεται με πρώτο στόχο να πάρει τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τους Γερμανούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας θα έχει την χαρά να έχει όλους του τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, πλην τον τραυματία βασικού κίπερ της ομάδας, Χίλντεμπραντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από αυτά που έχουμε δει έως τώρα από τις δύο ομάδες βγαίνει το συμπέρασμα ότι αντιμετωπίζουν αμφότερες προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, τόσο από τον Ζαρντίμ ,όσο και από τους Γερμανούς και το over (2.20 Βet365) μοιάζει αρκετά πιθανό.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση