» » » » » » Preview Premier League: Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα η Φούλαμ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Premier League: Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα η Φούλαμ.
14:45 ΣΟΥΟΝΣΙ  – ΕΒΕΡΤΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος, η Σουόνσι γνώρισε την πρώτη φετινή της στο Μπέρμιγχαμ από την Άστον Βίλλα με 0-2 (16’, 88’). Η Βίλα μπλόκαρε τον τρόπο ανάπτυξης της Σουόνσι και η ήττα ήρθε δίκαια. Τα 6 από τα 8 τελευταία εντός έδρας ήταν no goal. Εκτός οι αμυντικοί Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.), Μπάρτλεϊ, Μονκ και ο μέσος Αγκουστιέν (2 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Γουίλιαμς (4 συμμ.).



ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 5-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Με το Μιραλάς στην αρχική ενδεκάδα, η Έβερτον υποδέχθηκε τη Νιούκαστλ παραχωρώντας ισοπαλία 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Μπέινς στο 15’ και η Έβερτον είχε τον έλεγχο από εκείνο το σημείο και μετά. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 49’ με τον Μπα και να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Ο Ανιτσέμπε δύο λεπτά πριν τη λήξη έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Μπα στην αμέσως επόμενη φάση έγραψε το τελικό 2-2. Έχει 3 over στα 4 τελευταία. Εκτός ο μέσος Γκίμπσον (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γέλαβιτς (4 συμμ./1 γκ.) που τραυματίστηκε στο ματς με τη Νιούκαστλ. Τη θέση του λογικά θα πάρει ο Ανιτσέμπε, που τον άλλαξε και στο τελευταίο παιχνίδι.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από κακή εμφάνιση προέρχεται η Σουόνσι, που μας είχε εντυπωσιάσει στα δύο πρώτα παιχνίδια. Η Έβερτον έχει ανεβάσει τον πήχη φέτος, αλλά χωρίς τον Γέλαβιτς που είναι όλα τα λεφτά στην επίθεση δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσει. Έχει αρκετό ρίσκο το παιχνίδι, αλλά κάτι μας τραβάει προς το Χ (3.25 Bet770).


17:00 ΤΣΕΛΣΙ  – ΣΤΟΟΥΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 29-15-19
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0

ΤΣΕΛΣΙ: Η τύχη δε λέει να την αφήσει στην Ευρώπη και αν και πάλι δεν ήταν η καλύτερη του γηπέδου, πήρε τον εντός έδρας βαθμό με τη Γιουβέντους με 2-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ του μέσου Όσκαρ (31’, 33’) – το πρώτο τυχερό αφού κόντραρε σε αμυντικό της Γιούβε, το δεύτερο ομολογουμένως «γκολάρα»- αλλά 5 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε εξολοκλήρου στη Γιουβέντους που έφτασε στην ισοφάριση στο 80’, ενώ είχε δοκάρι 4 λεπτά αργότερα. Λίγος για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τόρες, όλα τα λεφτά για την Τσέλσι οι Αζάρ και Όσκαρ, που κάνουν και όλο το παιχνίδι της Τσέλσι. Στην προηγούμενη αγωνιστική για την Πρέμιερ, ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ΚΠΡ εκτός έδρας, σε ένα αρκετά ισορροπημένο και δίκαιο ματς. Παραμένει πρώτη, ένα βαθμό μπροστά από τη Μάν. Γιουν. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-1). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Όσκαρ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Στάριτζ (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΣΤΟΟΥΚ: «Καρέ της ισοπαλίας» για τη Στόουκ που έφτασε τις 4 μετά από το εντός έδρας 1-1 με τη Μάν. Σίτι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μάλλον άξιζε να χάσει. Το γκολ του Κράουτς στο 15’ μπήκε με τη βοήθεια από το… «χέρι του Θεού» αλλά η Σίτι ισορρόπησε στο 35’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το ματς, ενώ είχαν και δοκάρι στο 92’. Μαζί με τα περσινά έφτασε τις 8 ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές (0-8-2), 5 από τις οποίες ήταν με 1-1. Τιμωρημένος για τρεις αγωνιστικές, αρχής γενομένης από σήμερα, ο αμυντικός Γουίλκινσον (4 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Νες.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δε θα συνεχίσει η τύχη της Στόουκ και σήμερα. Η Τσέλσι μπορεί να πάρει με άνεση το παιχνίδι, αν και το 1.36 (Bwin) δεν είναι και καμιά ευκαιρία.


17:00 ΓΟΥΙΓΚΑΝ  – ΦΟΥΛΑΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-10-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ 0-2

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Τη γλίτωσε στο Ολντ Τράφορντ για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η Μάντσεστερ έφτασε άνετα και δίκαια στη νίκη με 4-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τη Γουίγκαν, που έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας. Στο ενδιάμεσο είχε έρθει ισόπαλη με τη Στόουκ. Η Γουίγκαν δεν έχει βελτιώσει και πολύ την εικόνα της από πέρυσι, αν και φέτος έχει προσθέσει αρκετές αξιόλογες μονάδες. Αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αλκάραζ (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 2-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΦΟΥΛΑΜ: Επιστροφή στις νίκες για τη Φούλαμ που επικράτησε δίκαια με 3-0 τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε ο Μπερμπάτοφ στο 32’, στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, ενώ σκόραρε και για δεύτερη φορά στο 45’. Τα πράγματα φυσικά διευκολύνθηκαν κατά πολύ με την αποβολή του Οντεμγουίγκι της Γουέστ Μπρομ στο 38’. Το 3-0 έκανε λίγο πριν τη λήξη ο μέσος Σίντγουελ. Εκτός ο αμυντικός Σεντέρος και οι μέσοι Μαχαμαντού Ντιαρά (3 συμμ.) –θα χάσει τουλάχιστον 5 μήνες-, Ρίτσαρντσον (1 συμμ.) και Σάιμον Ντέιβις. Αμφίβολοι ο μέσος Ντεγιάγκα και οι επιθετικοί Πέτριτς (3 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Μπράιαν Ρουίζ (2 συμμ./2 ασίστ). Οι απουσίες στα χαφ ίσως ανοίξουν το δρόμο για το ντεμπούτο του Καραγκούνη, που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 2-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Φούλαμ με τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή έδειξε στοιχεία πιο σοβαρής ομάδας, κάτι που ακόμα δε μπορούμε να το πούμε για τη Γουίγκαν. Θα ρισκάρουμε με το διπλό (3.10 Bwin).

William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση