» » » » » » » Preview League Cup: Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Νιούκαστλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview League Cup: Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Νιούκαστλ
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 9-0-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Μπορεί να μην ικανοποίησε με την  απόδοσή της, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την  Λίβερπουλ εκτός έδρας την  περασμένη αγωνιστική με 2-1 και πλέον  βρίσκεται μόνη δεύτερη στην βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο  Τσέλσι. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν  είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και  χρειάστηκαν και την βοήθεια  της διαιτησίας για να κάμψουν  την αντίσταση της Λίβερπουλ. Είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από  το 38ο λεπτό και το πέναλτι  που της δόθηκε στο 81' ήταν αμφισβητούμενο. Ο Φέργκιουσον όμως έχει ήδη ξεχάσει την αναμέτρηση με τους "reds" και συγκεντρώνεται σε αυτή με τη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ, αλλά και στην επερχόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα με την Τότεναμ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός σήμερα αναμένεται να δώσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι και ο Φλέτσερ, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και θα τον χρησιμοποιήσει σίγουρα ο Φέργκιουσον, ώστε να τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητάς του.  Αλλαγές θα υπάρξουν και στις άλλες γραμμές, ενώ στην επίθεση θα βρεθεί ο Τσικαρίτο. Εκτός ο Γιανγκ.



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, αφού κατάφερε να κάμψει με πολύ δυσκολία την αντίσταση της Νόργουϊτς και μάλιστα εντός έδρας. Το γκολ για τους "ανθρακωρύχους" πέτυχε ο Μπα και έτσι έβαλε τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ισοπαλιών σε Πρέμιερ Λιγκ και Europa. Η απόδοση της ομάδας και πάλι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τον Πάρντιου να ζητάει πίστωση χρόνου για τα αποτελέσματα. Ο τεχνικός της ομάδας σήμερα αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές, αφού το Σάββατο αντιμετωπίζει την Ρέντινγκ εκτός έδρας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Κάποιοι από τους βασικούς του, όπως οι Κολοτσίνι και Τιοτέ, που επανέρχονται από τον τραυματισμό τους θα ξεκινήσουν κανονικά, όπως και ο Παπίς Σισέ, δίπλα στον Αμεόμπι. Ο Άλαν Πάρντιου θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία του Σενεγαλέζου άσσου, που έχει ξεκινήσει κάπως μουδιασμένα στην Πρέμιερ και γι' αυτό επέλεξε να τον έχει στο βασικό σχήμα. Μοναδικοί απόντες σήμερα για τη Νιούκαστλ θα είναι ο βασικός κίπερ Κρουλ και ο Σίμπσον.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Σίγουρα η αναμέτρηση κρύβει πολλές εκπλήξεις, αφού ειδικά μέχρι να ξεκινήσει το ματς δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τις ενδεκάδες που θα παραταχθούν οι δύο ομάδες. Αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις η Νιούκαστλ θα είναι πιο πλήρης σε σχέση με την Γιουνάϊτεντ και το Χ2 (2.65 bet365) αξίζει το ρίσκο μας.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση