betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Φιορεντίνα - Γιουβέντους
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 4-12-17

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Θα μπορούσε να φύγει με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από το "Ένιο Ταρντίνι" την περασμένη αγωνιστική, όπου αντιμετώπισε την Πάρμα και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Το παιχνίδι είχε περίεργη εξέλιξη, αλλά οι "βιόλα" θα μπορούσαν σίγουρα με τις ευκαιρίες που έχασαν να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι, ενώ η Πάρμα κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά με δεύτερο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της. Ο τεχνικός της ομάδας, Βιτσένζο Μοντέλα, έκανε λόγο για ατυχία, αλλά τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του. Η έδρα της Φιορεντίνα είναι πολύ δυνατή και εκεί στοχεύουν φέτος οι γηπεδούχοι ώστε να τσεκάρουν μία θέση που θα οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για σήμερα πάντως έχει να ανταπεξέλθει και τη δυσμενή παράδοση που έχει απέναντι στη Γιούβε, την οποία δεν έχει κερδίσει εντός τα τελευταία 14 χρόνια! Εκτός από την αναμέτρηση θα είναι ο χαφ Ακουιλάνι, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ελ Χαμνταουί.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-1


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Συνέχισε το αήττητο σερί της η Γιούβε την περασμένη αγωνιστική, αφού μ δύο γκολ του Κουαλιαρέλα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κιέβο. Δεν χρειάστηκε να πατήσει τέρμα το γκάζι η Γιουβέντους, αφού είναι τόσο καλοδουλεμένη ομάδα, έχει αυτοματισμούς και χωρίς να ιδρώσει έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η "Μεγάλη Κυρία" δείχνει και φέτος αξιοθαύμαστη σταθερότητα και σοβαρότητα και σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό κατήφορο της Μίλαν και της Ίντερ δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα της ξεφύγει και το φετινό Σκουντέτο. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, έχουν πλουραλισμό, ενώ στα αμυντικά τους καθήκοντα είναι άριστοι. Ο τεχνικός της ομάδας ξεκούρασε πέντε βασικούς στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κιέβο, αλλά αυτοί αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα σήμερα. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Αντόνιο Κόντε, που θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 11-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γιουβέντους είναι καλύτερη ομάδα από την Φιορεντίνα, ενώ τρέχει και μία εξαιρετική παράδοση στο "Αρτέμιο Φράνκι". Οι γηπεδούχοι φέτος όμως δείχνουν αναγεννημένοι και στην έδρα τους σκοράρουν με ευκολία. Προτιμότερο το goal/goal (1.80 Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση