» » » » » » » » Preview Serie A: Μίλαν - Αταλάντα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Μίλαν - Αταλάντα
Προϊστορία: 16-7-3
Πέρυσι:
ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-0
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ 0-2

ΜΙΛΑΝ: Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά με τον Πατσίνι σε εξαιρετική μέρα η Μίλαν πέρασε από τη Μπολόνια με 3-1. Ο Πατσίνι κέρδισε πέναλτι το οποίο χτύπησε εύστοχα ο ίδιος για να κάνει το 1-0, αλλά οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 42’, πάλι με πέναλτι. Στο 77’ ο Πατσίνι εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Αλιάρντι έκανε δώρο το 2-1 ενώ ο φορ της Μίλαν με έξυπνο τσίμπημα της μπάλας έκανε το 3-1. Χαρακτηριστικό ότι ο Πατσίνι πέρυσι με τη φανέλα της Ίντερ είχε 5 γκολ σε 34 ματς, «ρεκόρ» που (μάλλον) θα ξεπεράσει φέτος με τα 3 γκολ σε 2 αγώνες. Με 10 Ιταλούς στην ενδεκάδα ξεκίνησε ο Αλέγκρι. Come-back για τη Μίλαν μετά την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα και την ήττα εντός έδρας από τη Σαμπντόρια (0-1). Από το 2008 μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία κόντρα στην Αταλάντα. Την Τρίτη υποδέχεται την Άντερλεχτ στο Σαν Σίρο. Εκτός ο αμυντικός Βιλά, οι μέσοι Μοντολίβο (2 συμμ.), Μουντάρι, Στράσερ και οι επιθετικοί Ρομπίνιο (1 συμμ.) και Πάτο. Αμφίβολοι αλλά με πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμοι οι αμυντικοί Αμπάτε και Μεξές, και οι μέσοι Μπόατενγκ (2 συμμ.) και Αμπροσίνι (1 συμμ.).


Εντός: 0-0-1
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 3-0-2


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Ηρωική προσπάθεια κατέβαλε η Αταλάντα, που αν και αγωνίστηκε με 10 για 60 λεπτά, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το Κάλιαρι. Ακόμα μεγαλύτερος ήρωας ο τερματοφύλακας Κονσίλι, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι των γηπεδούχων (21’, 29’), ενώ στο αντίθετο άκρο ο αμυντικός Πελούζο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 28’ και ήταν υπεύθυνος και για τα δύο πέναλτι. Ο Ντένις σκόραρε στο 81’ δημιουργώντας ελπίδες για μια μεγάλη νίκη, αλλά η Κάλιαρι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’. Παρέμεινε χωρίς νίκη, μετά από το 0-1 από τη Λάτσιο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Πελούζο (2 συμμ.), εκτός ο αμυντικός Καπέλι, οι μέσοι Ραντοβάνοβιτς, Πίντο, Σκελότο (2 συμμ.) και ο επιθετικός Μαριλούνγκο. Θα είναι λογικά διαθέσιμοι ο τερματοφύλακας Κονσίλι (2 συμμ.) και ο μέσος Καρμόνα.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Πολλά τα προβλήματα για τη νέα Μίλαν, που ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Χαμηλός ο άσος στην πάντα επικίνδυνη Αταλάντα (1.53 William Hill), θα προτιμήσουμε το under στο 1.87 (Expekt), αφού καμιά από τις δύο δε φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση