» » » » » » » Preview Ligue 1: Σκοράρουν και οι δύο στο Λιλ - Λυων

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Σκοράρουν και οι δύο στο Λιλ - Λυων
15:00 ΜΠΟΡΝΤΟ  – ΑΖΑΞΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-3-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΑΖΑΞΙΟ 1-1

ΜΠΟΡΝΤΟ: Πολύ καλή κόντρα στη Κλαμπ Μπριζ , δεν έδωσε περιθώρια αντίδραση στους φιλοξενούμενους, που είχαν μόλις ένα σουτ εντός εστίας και έφτασε έτσι άνετα στη νίκη με 4-0. Σκόρερ οι Σανέ (13΄), Γκουφράν (27΄), Ζουσιέ (66’), ενώ το 3-0 είχε σημειωθεί με το αυτογκόλ του αμυντικού της Μπριζ, Ένγκελς. Στο πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε από τη Βαλενσιέν και παρά τις καλές ευκαιρίες που είχαν και οι δύο πλευρές, καμιά δεν άνοιξε το σκορ, μένοντας δίκαια στο 0-0, σε ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι. Δείχνει συνοχή και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Τα τελευταία 4 εντός έδρας για τη Λιγκ 1 ήταν under (8 στα 10 από πέρυσι το Φεβρουάριο). Είναι αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια (10-5-0, 12 πρωτ., 3 Γιουρόπα). Εκτός για σήμερα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ολίμπα, ο αμυντικός Σαλμέ, ο μέσος Μπεν Καλφαλά (2 συμμ./2 ασίστ), ενώ συνεχίζουν εκτός ο μέσος Ποκό και ο επιθετικός Μπεγιόν.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΑΖΑΞΙΟ: Έχασε δίκαια 2-0 από τη Λυόν εκτός έδρας, αφού δε μπόρεσε να αγχώσει τους αντιπάλους της σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν είναι γενικά άσχημο το ξεκίνημα της και θα μπορούσε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αν δεν είχε ξεκινήσει με -2 βαθμούς. Και τα πέντε φετινά παιχνίδια της ήταν no goal, ενώ 4 ήταν under. Εκτός οι αμυντικοί Φελίπε Σάαντ, Μερ (1 συμμ.) και ο μέσος Σαμαριτάνο.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 1-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπορντό μπορεί να βγάλει κούραση από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι και απέναντι στην Αζαξιό, που δε φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές, περιμένουμε να έχουμε λίγα γκολ. Under στο 1.75 (Bwin).


18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ  – ΕΒΙΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΕΒΙΑΝ

ΜΑΡΣΕΪΓ: Το απόλυτο στις νίκες για τη Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα, που έφτασε στο 5ο σερί τρίποντο επικρατώντας της Νανσί εκτός έδρας, με το γκολ του Αγιού στο 53’. Την Πέμπτη ταξίδεψε στην Πόλη για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ. Αν και δεν ήταν χειρότερη των γηπεδούχων, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (28’, 57’), ενώ είχε και δοκάρι λίγα λεπτά πριν δεχθεί το 2ο τέρμα. Στη συνέχεια πίεσε και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Ντεμιρέλ να σώζει πάνω στη γραμμή στο σουτ του Ρεμί και τον Αγιού να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για δεύτερη φορά. Τελικά η πίεση απέδωσε και με πρωταγωνιστές τους Βαλμπουενά (83’, ασίστ Α. Αγιού) και Αγιού (94’, ασίστ Βαλμπουενά) ισοφάρισαν στο τελικό 2-2. Φέτος παραμένει αήττητη και στους 10 επίσημους αγώνες που έχει δώσει (7-3-0, 5 πρωτ., 5 Γιουρόπα). Εκτός οι αμυντικοί Ν’Ντιαγέ (τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Φενέρ), Ντιαβαρά, Μέντες, Αμπντάλα (1 συμμ.) και ο επιθετικό Ρεμί (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΕΒΙΑΝ: Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Εβιάν, που επικράτησε δίκαια της Μπαστιά εντός έδρας με 3-0, κάνοντας ιδανικό το ντεμπούτο του νέου της προπονητή, Πασκάλ Ντουπράζ. Ο αρχηγός της ομάδας, Μπαρμπόσα, άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά στο 31’. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εβιάν συνέχισε να ελέγχει το ματς και έφτασε κοντά στο 2-0, με τον μέσο της Μπαστιά Παλμιέρι να στέλνει από κόντρα τη μπάλα στο δοκάρι, κάτι που κατάφερε όμως η ίδια με ωραία πλασέ του Σαγκμπό στο 73’, ολοκληρώνοντας την καλή εμφάνιση της με τον Μπαρμπόσα στο 78’ να γράφει το τελικό 3-0. Ακόμα δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σαλαμόν, ο αμυντικός Μονγκονγκού (2 συμμ.), ο μέσος Τιέ Μπι (2 συμμ.) και ο επιθετικός Μπουνιέ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 0-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μαρσέιγ έρχεται με κούραση από την υπερπροσπάθεια στην Τουρκία, ενώ η Εβιάν έδειξε καλύτερα στοιχεία με τον Ντουπράζ. Αν πρέπει να ποντάρουμε κάτι, θα πηγαίναμε με τον under (1.87 Expekt).


22:00 ΛΙΛ  – ΛΥΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-8-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΙΛ-ΛΥΟΝ 3-1

ΛΙΛ: Πανωλεθρία για τη Λιλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο ημίχρονο από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 61’ με τον αμυντικό Σετζού. Στο πρωτάθλημα αν και η Τρουά είχε δοκάρι στο 10’, άνοιξε πρώτη το σκορ στο 38’ με τον Παγιέ και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 88’, όταν ο Σετζού έστρωσε άθελα του τη μπάλα στον Γκραξ που δεν έχασε την ευκαιρία και ισοφάρισε σε 1-1. Συμπλήρωσε έτσι 4 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-1), κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς στο σημερινό ντέρμπι με τη Λυόν. Στα τέσσερα φετινά εντός στο νέο της  γήπεδο (2 Λιγκ 1, 2 Τσ. Λ.) μετράει μόλις μία νίκη (2-0 Κοπεγχάγη). Και τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν γκολ-γκολ. Χωρίς απουσίες απόψε.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΛΥΩΝ: Τρεις συνεχόμενες νίκες για τη Λυόν, όλες εντός έδρας, η πιο πρόσφατη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για το Γιουρόπα Λιγκ. Δημιούργησε πολλές φάσεις και προηγήθηκε 2-0 με τους Γκομίς (59’) και Λόπες (62’), ενώ οι Τσέχοι απλά μείωσαν σε 2-1 στο 77’ χωρίς να αγχώσουν στη συνέχεια τους γηπεδούχους. Στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε δίκαια της Αζαξιό με 2-0 χάρη στα γκολ των Λοβρέν (26’) και Λόπες (75’). Τα 4 από τα 5 τελευταία ήταν γκολ-γκολ, ενώ η Λυόν παραμένει αήττητη και στα 6 φετινά της παιχνίδια (5-1-0, 13-5). 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λιλ ήταν γκολ-γκολ, στις οποίες δεν έχει κερδίσει ποτέ η φιλοξενούμενη ομάδα. Παραμένει τραυματίας ο Γιόχαν Γκουρκιούφ (2 συμμ./1 γκ.) και θα λείψει για τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα εκτός. Πέρα από αυτόν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Ρεμί Γκαρντ.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λιλ χωλαίνει αρκετά και δεν πείθει ότι μπορεί να κερδίσει ούτε εκτός έδρας, αν και είναι σίγουρο ότι θα το κυνηγήσει από το πρώτο λεπτό, με ότι κόστος και να σημαίνει αυτό. Η Λυόν πατάει πιο γερά φέτος και ταξιδεύει στη Λιλ με σκοπό το τρίποντο. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Γκολ-γκολ στο 1.73 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση